ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Ανακατεύει το ρόστερ ο Βενγκέρ

Ανακατεύει το ρόστερ ο Βενγκέρ

8/12/2011
Ανακατεύει το ρόστερ ο Βενγκέρ
Προσπάθεια να βρει μία σταθερή αμυντική τετράδα εν μέσω τραυματισμών προσπαθεί ο Αρσέν Βενγκέρ, μιας και η Άρσεναλ μετά το πατατράκ των αναπληρωματικών στην Αθήνα, θέλει να βρει τη χημεία της ενόψει πρωταθλήματος. Σε δέκα μέρες ο αγώνας με τη Μαν.Σίτι. Έκπληξη με Ανγκά.

Ο τραυματισμός του Αντρέ Σάντος παρόλο που τελικά ίσως μείνει τρεις εβδομάδες εκτός και όχι δύο μήνες που είχε αρχικώς προβλεφθεί (αυτό θα ξεκαθαρίσει εντός της ημέρας) αποτελεί πλήγμα για την ομάδα που έχει ξεμείνει από ακραία μπακ. Στα δεξιά τόσο ο Σανιά όσο και ο Τζένκισνον παραμένουν εκτός δράσης ενώ και ο Κίεραν Γκιμπς ανεβάζει στροφές αλλά δεν είναι ακόμη έτοιμος.

Έτσι απομένει ο Βερμάλεν στα άκρα ως μία λύση με τους Μερτεζάκερ και Κοσιελνί στο κέντρο και τον Τζουρού ίσως αναγκαστικά στα δεξιά, παρόλο που αποτέλεσε μέρος της τρικυμίας κόντρα στον Ολυμπιακό. Μία έκπληξη όμως μπορεί να έρθει μέσω της χρησιμοποίησης του 17χρονου Ανγκά! Ο ταλαντούχος παίκτης αποτελεί από τα πουλέν του Βενγκέρ και είχε κληθεί να πάει και στο αεροδρόμιο για την Αθήνα πριν ανακαλυφθεί τελευταία στιγμή ότι δεν έχει δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα.
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου