ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Βρήκε κίνητρο στον Θρύλο ο Γέστε

Βρήκε κίνητρο στον Θρύλο ο Γέστε

7/12/2011
Τη διάθεση και την επιθυμία να παίξει ξανά ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο, έχει βρει στον Ολυμπιακό ο Φραν Γέστε όπως δηλώνει μιλώντας στο Radio Marca.

Ο Βάσκος μεσοεπιθετικός που για διάφορους λόγους ακόμα δεν έχει βοηθήσει, με εξαίρεση το ματς του Βελοντρόμ, ουσιαστικά τον Θρύλο, εκφράζει την πίστη ότι μπορεί να παίξει ακόμα για πολλά χρόνια.

«Παίζω και πάλι στο υψηλότερο επίπεδο και οι προσδοκίες μου έχουν αλλάξει. Το γεγονός ότι αγωνίζομαι στο ελληνικό πρωτάθλημα και το Champions League, δείχνει πως το πέρασμά μου από το Ντουμπάι ήταν τελικά καλό. Νόμιζα πως αυτά θα ήταν τα τελευταία χρόνια της καριέρας μου, αλλά ερχόμενος εδώ βλέπω το ποδόσφαιρο με μεγαλύτερη όρεξη και την αποχώρησή μου από τη δράση να αργεί. Το απολαμβάνω και πιστεύω πως έχω πολλά χρόνια ακόμη να παίξω μπάλα», τόνισε ο Βάσκος μέσος και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην καλή πορεία της αγαπημένης του Μπιλμπάο στο ισπανικό πρωτάθλημα και συνέχισε:

«Βλέπω πως η Μπιλμπάο πάει πολύ καλά. Παίζει όμορφο ποδόσφαιρο και ικανοποιεί τους φιλάθλους, ειδικά από τη στιγμή που έρχονται και θετικά αποτελέσματα. Μου αρέσει πολύ η φετινή Μπιλμπάο. Πιστεύω πως διαθέτει έναν σπουδαίο προπονητή και εξαιρετικούς παίκτες. Παρακολουθώ το ισπανικό πρωτάθλημα, είχα δει τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα και το απόλαυσα».
 
www.thrylos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου