ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

«Κίνδυνος-θάνατος ο Σπανούλης»

«Κίνδυνος-θάνατος ο Σπανούλης»

7/12/2011
Ο Βασίλης Σπανούλης είναι ο υπ’ αριθμόν ένα κίνδυνος για την Κάχα Λαμποράλ εν όψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό την Πέμπτη στο ΣΕΦ, όπως δήλωσε ο Σέρβος τεχνικός της, Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

«Ο Σπανούλης είναι από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη στη θέση του και ‘μιλά’ στα κρίσιμα σημεία των αγώνων», τόνισε και πρόσθεσε: «Ο Ολυμπιακός διαθέτει μία πολύ καλή ομάδα, καλό παιχνίδι κοντά στο καλάθι και μία έδρα που ωθεί την ομάδα να παίζει πιο γρήγορα και επιθετικά. Καμία έδρα δεν είναι εύκολη, αλλά ο όμιλός μας είναι πολύ ισορροπημένος και ξέρουμε πως μπορούμε να κερδίσουμε κάθε ομάδα. Θέλουμε δύο νίκες για να προκριθούμε στην επόμενη φάση».

Για την ομάδα του και κατά πόσο αποδυναμώνεται η Κάχα με την αποχώρηση των Σεραφέν και Ντράγκιτς που επέστρεψαν στο ΝΒΑ: «Έχουμε πολλά σκαμπανεβάσματα στους αγώνες μας και πρέπει να παρουσιάσουμε συνέπεια στο παιχνίδι μας για 40 λεπτά. Δεν γίνεται να ξεκινάμε καλά και να τελειώνουμε άσχημα τα ματς. Αυτό μας πλήττει πολύ. «Δεν αλλάζει κάτι με τη φυγή των Σέραφεν, Ντράγκιτς. Κάποιοι παίκτες θα πρέπει να βγουν μπροστά, όπως ο Ντόρσεϊ που πλέον θα είναι ο βασικός μας σέντερ. Στο τελευταίο ματς ήταν καλός στην άμυνα, αλλά θα πρέπει να παίζει για περισσότερη ώρα με την ίδια ένταση».
www.thrylos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου