ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Ο Θρύλος στην «αγκαλιά» του ΑΝΤ1! Στα ύψη η τηλεθέαση με Άρσεναλ

Ο Θρύλος στην «αγκαλιά» του ΑΝΤ1! Στα ύψη η τηλεθέαση με Άρσεναλ

7/12/2011


Ο Θρύλος στην «αγκαλιά» του ΑΝΤ1! Στα ύψη η τηλεθέαση με Άρσεναλ
Ο Ολυμπιακός, μετά τα αποτελέσματα της χθεσινής (6/12) τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ θα συνεχίσει την φετινή ευρωπαϊκή πορεία του στο Europa League και ταυτόχρονα (τηλεοπτικά) περνάει στον ΑΝΤ1.

Το κανάλι του Αμαρουσίου θα μεταδώσει τα εντός και τα εκτός έδρας παιχνίδια των Πειραιωτών που μαζί με τον ΠΑΟΚ (συνεχίζει, επίσης, στο Europa League) θα συνθέσουν ένα τηλεοπτικό εκρηκτικό μείφμα για το κανάλι του Αμαρουσίου που περιμένει μεγάλες τηλεθεάσεις, τουλάχιστον για δύο Πέμπτες. Αλλά η ελπίδα είναι πως η ιστορία θα τραβήξει περισσότερο...

Χωρίς ελληνική ομάδα MEGA, NET
Σε αντίθεση με τον ΑΝΤ1 που θα έχει όλο το ελληνικό ενδιαφέρον στην συνέχεια του Europa League, ΝΕΤ και MEGA μένουν μόνο με το ωραίο θέαμα των νοκ-άουτ φάσεων του Τσάμπιονς Λιγκ. Δηλαδή, τα δύο κανάλια δεν θα έχουν μετάδοση αγώνα ελληνικής ομάδας.

Σούπερ τηλεθέαση το Ολυμπιακός-Άρσεναλ
Όπως αναμενόταν, η τηλεθέαση της μετάδοσης (απ' το MEGA) του αγώνα Ολυμπιακού-Άρσεναλ έφτασε σε πολύ υψηλά επίπεδα, ανταγωνίστηκε στα ίσια το Αλ τσαντίρι του Alpha με τον Λάκη Λαζόπουλο.

Πιο συγκεκριμένα, συνολικά η βραδιά του MEGA απ' το Καραϊσκάκης έκανε μέση τηλεθέαση 12.8% με 28.8% (το μερίδιο έφτασε στο 40% σε επί μέρους τέταρτα), ενώ μετά τα μεσάνυχτα, το αντίστοιχο νούμερο ήταν 5% με 22%.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου