ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Βαλβέρδε: "Δεν θα μας χαριστεί η Άρσεναλ"(video)

Βαλβέρδε: "Δεν θα μας χαριστεί η Άρσεναλ"(video)

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θέλει νίκη-πρόκριση επί των Λονδρέζων στους "16", στόχος των Πειραιωτών ένα γρήγορο γκολ, αλλά τόνισε πως "η Άρσεναλ δεν θα μας χαρίσει τίποτα". To RedPlanet.gr ήταν εκεί, δείτε τα βίντεο.
Κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του Ερνέστο Βαλβέρδε στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", ενόψει του αγώνα της Τρίτης (6/12) απέναντι στην Άρσεναλ στο Νέο Φάληρο για την αυλαία των ομίλων του Champions League, ο Ισπανός τεχνικός μίλησε για την αναμέτρηση. Ο προπονητής του Ολυμπιακού θέλει νίκη-πρόκριση επί των Λονδρέζων ώστε να προκριθεί η ομάδα στους "16" της διοργάνωσης, την οποία και αξίζει όπως είπε, ενώ τόνισε πως στόχος των Πειραιωτών είναι ένα γρήγορο γκολ στο ματς. Παράλληλα, επισήμανε, πως η Άρσεναλ δεν θα χαριστεί στους ερυθρόλευκους.
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε στην συνέντευξη Τύπου, σχολίασε: "Έχουμε πολλά προβλήματα με τραυματισμούς, ειδικά στο κέντρο. Αλλά δεν το σκεφτόμαστε αυτό, θέλουμε να κερδίσουμε. Είναι δύσκολο, αλλά θα προσπαθήσουμε".

"Δεν γνωρίζω ποιοι παίκτες θα παίξουν αύριο από την Άρσεναλ. Αλλά δεν με απασχολεί, αφού είναι όλοι καλοί παίκτες. Δεν έρχονται εδώ για να μας χαρίσουν κάτι. Είναι τεχνική και γρήγορη ομάδα. Αλλά όπως και να έχει, εμείς θέλουμε τη νίκη. Ή Άρσεναλ είναι ομάδα με μεγάλη αξία και έχει ήδη προκριθεί".

Μένει ακόμη μια προπόνηση για να δούμε αν προλαβαίνει ο Γέστε και να δούμε την κατάσταση του  Ορμπάιθ. Εμείς αύριο θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, μπροστά στον κόσμο μας.

Έχουμε καταφέρει να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Πρέπει να είμαστε αυτοί που πρέπει για να κερδίσουμε αύριο. Να παίξουμε δυνατά, γρήγορα, όπως ξέρουμε. Αν είμαστε μέτριοι δεν θα τα καταφέρουμε.


 
Θα βάλουμε γρήγορα ένα γκολ, θα κλειστούμε μετά πίσω και στο τέλος θα βάλουμε και ένα δεύτερο και θα κερδίσουμε", είπε αστειευόμενος ο Βαλβέρδε.

Θέλουμε από το πρώτο λεπτό να παίξουμε όπως πρέπει. Να αποφύγουμε το κακό ξεκίνημα που είχαμε στο Λονδίνο και χάναμε 2-0 στο 20.

Πιστεύω πως αξίζουμε την πρόκριση και θέλω να το καταφέρουμε. Μετά δεν ξέρω που μπορούμε να φτάσουμε. Όλοι οι προπονητές πιστεύουν ότι η ομάδα τους αξίζει. Το πλεονέκτημα αυτή τη στιγμή το έχει η Μαρσέιγ. Το γεγονός πως αύριο ίσως αναγκαστούμε να παίξουμε με περισσότερους αμυντικογενείς παίκτες, δεν θα αλλάξει την φιλοσοφία μας. Ανεξάρτητα από το ποιοι θα παίξουν, θα μπούμε να παίξουμε αυτό που ξέρουμε και να κερδίσουμε.


 
Υπάρχουν και άλλα πράγματα που μπορεί να περιμένει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, βοηθάνε προς αυτή την κατεύθυνση, διαφημίζουν το ποδόσφαιρο της χώρας.

Για εμένα δεν είναι κάτι παραπάνω το να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Είναι πολύ σημαντικό πρώτα για την ομάδα, αυτό με ενδιαφέρει περισσότερο. Είναι ένα κρίσιμο ματς για τον σύλλογο και εμένα, αλλά μόνο σαν προπονητή του Ολυμπιακού. Όχι για εμένα προσωπικά. Η Μαρσέιγ έχει το προβάδισμα, αυτή τη στιγμή. Μας νοιάζει να κερδίσουμε την  Άρσεναλ και αν τα καταφέρουμε, πιθανόν να περάσουμε εμείς στην επόμενη φάση".

Συνέντευξη Τύπου - Ερνέστο Βαλβέρδε by redplanetgr


Συνέντευξη Τύπου - Ερνέστο Βαλβέρδε by redplanetgr

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου