ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Η κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών

Φοβερή εμφάνιση από όλους σχεδόν τους "ερυθρόλευκους" με καλύτερους τους Φουστέρ, Μοδέστο, και Αβραάμ.

Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του, κέρδισε με 3-1 την Άρσεναλ, αλλά δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στους "16" ελέω Ντόρτμουντ. Οι "ερυθρόλευκοι" μπήκαν και έπαιξαν όπως απαιτούσαν οι συνθήκες του παιχνιδιού και δύσκολα εντοπίζεται κάποιος που υστέρησε.


Mέγιερι: Ο νεαρός Ούγγρος συνέχισε τις καλές εμφανίσεις του στο Champions League. Απέκρουσε σωτήρια το πλασέ του Αρσάβιν στο 8', σε μια φάση που ίσως να άλλαζε τη μοίρα του αγώνα, ενώ απέτρεψε την ισοφάριση στο πλασέ του Ροσίτσκι στο 73'. Στο γκολ δεν έχει καμία ευθύνη, αφού ο Μπεναγιούν τον εκτέλεσε στην κίνηση. Έχει όλο το μέλλον μπροστά του και αυτό φάνηκε για ακόμα μία φορά.

Τοροσίδης: Είχε προβλήματα στον ανασταλτικό τομέα, κυριώς γιατί ο Μιραλάς δεν τον βοήθησε ιδιαίτερα και έτσι οι Αρσάβιν, Σάντος και Μπεναγιούν υπερτερούσαν. Πάντως, δεν ήταν κακός ο αρχηγός, αφού κέρδισε αρκετές μάχες. Σωτήρια επέμβαση στο 87' στον Βερμάελεν.

Αβραάμ: Άψογος στα αμυντικά του καθήκοντα. Όπως πάντα, ήταν όπου χρειάστηκε, με σωτήριες επεμβάσεις σε καίρια σημεία του αγώνα. Δυστυχώς, η κίτρινη που δέχθηκε στην αρχή του αγώνα θα το στερήσει στον Ολυμπιακό στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των "16" και αυτό ήταν ίσως το μοναδικό μελανό σημείο της απόδοσής του. που ήταν πολύ καλή.

Μέλμπεργκ: Λίγο έλειψε να γίνει μοιραίος αφού το γλίστρημα του στο 8' έβγαλε τετ α τετ τον Αρσάβιν, αλλά ευτυχώς ο Μέγκιερι ήταν σε ετοιμότητα. Σε άλλη περίπτωση, το ματς ίσως να είχε άλλη τροπή. Στην συνέχεια ήταν πολύ καλός, ενώ είχε μια καλή ευκαιρία στο 46' και είχε την κεφαλιά στο δοκάρι στη φάση του τρίτου γκολ του Θρύλου. Έσβησε τον Σαμάκ, ενώ πήρε την μπουκιά από το στόμα του Αρσάβιν στα τελευταία λεπτά.

Μαρκάνο: Μπήκε νωθρά και οι σέντρες του ήταν κυριολεκτικά στο πουθενά. Δεν ήταν κακός στην άμυνα απέναντι στον ταλαντούχο Τσαμπερλέιν, αλλά στην επίθεση δεν απέδωσε όσα μπορούσε. Είχε μια πολύ καλή σέντρα στο 46', πάντως, που του ανέβασε την ψυχολογία και ταυτόχρονα την απόδοση.

Μανιάτης: Φοβερός στο α' μέρος. Ήταν παντού στην μεσαία γραμμή. Έκοψε άψογα στο 16ο λεπτό τον Αρσάβιν και ξεκίνησε η φάση του πρώτου γκολ του Θρύλου. Στις καθυστερήσεις έκανε νέο κλέψιμο και προσπάθησε να κάνει το 3-0, αλλά ο Μανόνε δεν έκανε νέο λάθος. Με σωστές μεταβιβάσεις και βαθιές μπαλιές.

Μοδέστο: Καλός στα ανασταλτικά του καθήκοντα, ενώ αρκετές φορές έβγαινε σαν κρυφός κυνηγός και μπέρδευε την άμυνα της Άρσεναλ. Στην επανάληψη, ο Κορσικανός είχε αρκετές ευκαιρίες να χριστεί σκόρερ, αλλά τελικά έβαλε το κερασάκι στην τούρτα του αγώνα στο 88'. Ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις είτε σαν δημιουργός, είτε σαν εκτελεστής. Πολύ καλός.

Φουστέρ: Ο καλύτερος των νικητών. Ο Φουστέρ αν και ταλαιπωρήθηκε από γαστρενετρίτιδα, έτρεξε και πάλι σαν να είχε... τρία πνευμόνια, μέχρι να βγει αλλαγή στο 63'. Πίεζε και πάλι σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου, ενώ έδωσε πολύ όμορφη κάθετη μπαλιά στον Τζεμπούρ στο πρώτο γκολ, ενώ στο 37' έγραψε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, με ένα ωραίο τέρμα.

Χολέμπας: Ξεκίνησε αρκετά καλά και κεφάτος, όπως πάντα. Έδωσε μάχες αλλά τραυματίστηκε και έγινε αλλαγή στο 38', παραχωρώντας τη θέση του στον Ορμπάιθ.

Μιραλάς: Κίνδυνος - θάνατος για την άμυνα της Άρσεναλ. Ο Αρσέν Βενγκέρ είχε δώσει την οδηγία να τον "κλείνουν" δύο και τρεις παίκτες του, αλλά ο Βέλγος δεν είχε πρόβλημα. Είχε ένα φοβερό σουτ στο 22', ενώ στα συν του το γεγονός ότι κυνήγησε τη φάση και ανάγκασε τον Μανόνε να κάνει το λάθος στο γκολ του Φουστέρ στο 36'. Στην επανάληψη συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς, αλλά ίσως σε μερικές περιπτώσεις να χρειαζόταν να είναι πιο ομαδικός, όπως στο 80', που έπρεπε να δώσει στον Μοδέστο. Ο Ντζουρού μάλλον θα έχει εφιάλτες.

Τζεμπούρ: Η εμφάνισή του δείχνει ότι θα μπορούσε να χριστεί παραπάνω από μία φορά σκόρερ. Ο Ραφίκ "τρομοκράτησε" την άμυνα της Άρσεναλ, ενώ έριξε την... μπαζουκιά του στο 36', μετά από ψύχραιμη ντρίμπλα και εξαιρετικό πλασέ στον Φαμπιάνσκι. Ήταν μόνιμος κίνδυνος στην επίθεση, ενώ πίεζε παντού βοηθώντας τον Θρύλο και στον ανασταλτικό τομέα.

Ορμπάιθ: Πρόσφερε ηρεμία στη μεσαία γραμμή. Με καθαρό μυαλό και σωστές μεταβιβάσεις, έκανε πολύ καλό δίδυμο με τον Μανιάτη στα ανασταλτικά χαφ. Καλός.

Αμπντούν: Μπήκε να δώσει ενέργεια στο παιχνίδι του Θρύλου και να κρατήσει την μπάλα. Ήταν αρκετά δραστήριος, δημιούργησε ευκαιρίες, έκανε φάσεις ενώ παραλίγο να πετύχει και γκολ.

Παπάζογλου: Πήρε το "βάπτισμα του πυρός" στο Champions League. Μπήκε στη θέση του Τζεμπούρ στις καθυστερήσεις και δεν μπορεί να κριθεί.

www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου