ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Έμπλεξε για το Ολυμπιακός-Άρσεναλ ο Γουίλσιρ!

Έμπλεξε για το Ολυμπιακός-Άρσεναλ ο Γουίλσιρ!

8/12/2011
Έμπλεξε για το Ολυμπιακός-Άρσεναλ ο Γουίλσιρ!
Μία πλάκα που έκανε ο Τζακ Γουίλσιρ φαίνεται ότι δεν χαροποίησε καθόλου την UEFA παρά μόνο τους συμπαίκτες του, αφού το θέμα του αστείου ήταν ένα από τα καυτά ζητήματα του ποδοσφαίρου τον τελευταίο καιρό. Του παράνομου στοιχηματισμού.

Ο μέσος της Άρσεναλ δεν ακολούθησε την αποστολή των «κανονιέρηδων» στην Αθήνα λόγω τραυματισμού και πριν τη σέντρα του παιχνιδιού έγραψε στο λογαριασμό του στο twitter ότι ελπίζει να σκοράρει πρώτος ο Φριμπόνγκ γιατί πόνταρε πάνω του δέκα λίρες με συντελεστή 150! Στο παιχνίδι μπήκαν και οι συμπαίκτες του με τον Στσέζνι να του λέει ότι έχει ήδη χάσει το στοίχημα, αφού δεν πρόκειται να σκοράρει, ενώ ο Φριμπόνγκ του είπε ότι καλύτερα να στοιχηματίσει στα τάκλιν του και όχι στο γκολ του!

Το θέμα πήρε άμεσα διαστάσεις με εκπρόσωπο της UEFA να τονίζει: «Πρέπει όλοι οι αθλητές να απέχουν από καταστάσεις που θέτουν σε κίνδυνο την ακεραιότητα του ματς. Αυτό αφορά και το ενδιαφέρον για οποιοδήποτε στοίχημα».

Ο Γουίλσιρ αμέσως έσβησε όλα τα σχόλια από το twitter του γράφοντας ότι όλα ήταν ένα αστείο και ποτέ δεν στοιχημάτισε στα αλήθεια. Ακόμη κι έτσι πάντως ο αγγλικός Τύπος θεωρεί ότι η UEFA θα ερευνήσει περεταίρω την υπόθεση μέχρι να βεβαιωθεί ότι όλα ήταν αστείο.
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου