ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Θέλει να συνεχίσει!

Θέλει να συνεχίσει!

8/12/2011
Θέλει να συνεχίσει!
Δεν «βλέπει» να συνταξιοδοτείται ο Μαρκ Γουέμπερ μετά το 2012. Ο Αυστραλός πιλότος της Red Bull, έχει συμβόλαιο με τους «κόκκινους ταύρους» μέχρι το τέλος της επόμενης σεζόν, ωστόσο αυτό δεν τον πτοεί, δεδομένου ότι έχει συνηθίσει στα μονοετή συμβόλαια.

«Μπορώ να δω τον εαυτό μου να συνεχίζει λίγο ακόμη. Ο Χέλμουτ ήταν αρκετά πρόθυμος να μου προσφέρει μονοετές συμβόλαιο και με τρόπο που δεν ήταν κακός για μένα. Αυτό είναι το σημείο εκκίνησης τα τελευταία τρία ή τέσσερα χρόνια. Αυτός είναι ο τρόπος, κάθε χρόνο στο μέσο της σεζόν, καθόμαστε και συζητάμε κάποια πράγματα», ήταν τα λόγια του 35χρονου Γουέμπερ, για να συμπληρώσει στη συνέχεια.

Ο Αυστραλός πιλότος, φέτος, διένυσε μία δύσκολη χρονιά, ανεβαίνοντας μόνο μία φορά στο πρώτο σκαλί του βάθρου, τονίζοντας ωστόσο πως από την επόμενη σεζόν θέλει να είναι περισσότερο ανταγωνιστικός, κοιτάζοντας όλους τους αντιπάλους του και όχι μόνο τον ομόσταβλό του, Σεμπάστιαν Φέτελ.

«Δεν σκέφτομαι μόνο τον Φέτελ, αλλά όλους. Η McLaren πρόκειται να είναι δυνατή, όπως και η Ferrari, εμείς πρέπει να ξεκινήσουμε καλά», συμπλήρωσε ο Αυστραλός.
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου