ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Περίεργος ο ορισμός του Χάτεγκαν

Περίεργος ο ορισμός του Χάτεγκαν

Ο περίεργος ορισμός διαιτητή της UEFA στον επαναληπτικό αγώνα Ολυμπιακός-Μέταλιστ και το... παρελθόν του Ρουμάνου διαιτητή Χάτεγκαν, που κατηγορήθηκε στην πατρίδα του για δωροδοκία.
Ο Οβίντιου Αλίν Χάτεγκαν είναι η επιλογή της UEFA προκειμένου να διαιτητεύσει τον επαναληπτικό αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Μέταλιστ, στο πλαίσιο της φάσης των "32" του Europa League.
Ο Ρουμάνος διαιτητής, ο οποίος είναι γιατρός στο επάγγελμα, είχε κατηγορηθεί το 2008 από τον ιδιοκτήτη της Στεάουα Βουκουρεστίου, Τζίτζι Μπεκάλι, ότι είχε λάβει 150 χιλιάδες ευρώ για να καταλογίσει πέναλτι υπέρ της Κλουζ στην τελευταία αναμέτρηση του Πρωταθλήματος με αντίπαλο την Ουνιβερσιτατέα, κάτι το οποίο ποτέ δεν αποδείχτηκε, αλλά η εσχάτη των ποινών στο συγκεκριμένο παιχνίδι καταλογίστηκε!

Παράλληλα, ο Χάτεγκαν θα σφυρίξει για τέταρτη φορά παιχνίδι ουκρανικής ομάδας κατά τη διάρκεια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και πέμπτη συνολικά. Στις τέσσερις προηγούμενες, οι ουκρανικές ομάδες δεν γνώρισαν την ήττα, έχοντας απολογισμό δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Οι τρεις φορές αφορούν ευρωπαϊκά Κύπελλα της φετινής σεζόν και η μία πρόπερσι ματς Νέων της Ουκρανίας για τα προκριματικά του αντίστοιχου πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα παιχνίδια του Χάτεγκαν με ουκρανικές ομάδες:

ΑΠΟΕΛ-Σαχτάρ Ντόνετσκ 0-2
Σεντ Πάτρικς-Καρπάτι Λβιβ 1-3
Ντινάμο Κιέβου-Στόουκ Σίτι 1-1
Μαυροβούνιο-Ουκρανία 1-1 (U19)

Να σημειωθεί επίσης πως ο 32άχρονος Οβίντιου Αλίν Χατεγκάν, που δεν έχει διαιτητεύσει στο παρελθόν παιχνίδι ελληνικής ομάδας, είναι "καρτάκιας". Στα Κύπελλα Ευρώπης, την περυσινή και φετινή σεζόν που άρχισε να σφυρίζει σε τοπ επίπεδο, έχει βγάλει 52 κίτρινες σε σύνολο δέκα αγώνων, δηλαδή πάνω από 5 ανά παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός έχει επτά παίκτες στο όριο καρτών! Οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Χοσέ Χολέμπας έχουν από τέσσερις κίτρινες κάρτες και πάνε για δύο αγωνιστικές αν δουν άλλη μία κίτρινη. Οι Ιβάν Μαρκάνο, Βασίλης Τοροσίδης, Κέβιν Μιραλάς, Ράφικ Τζεμπούρ και Νταβίντ Φουστέρ έχουν από δύο κίτρινες κάρτες και αν συμπληρώσουν τρεις χάνουν έναν ευρωπαϊκό αγώνα.

Για να δούμε... Περίεργα πράγματα από τον πρόεδρο της UEFA, Μισέλ Πλατινί.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου