ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Εγραψαν οι Αλγερινοι δημοσιογραφοι την παπαρια τους...αλλο που δεν ηθελαν οι αντι-Ολυμπιακοι καλαμαραδες..

Εγραψαν οι Αλγερινοι δημοσιογραφοι την παπαρια τους...αλλο που δεν ηθελαν οι αντι-Ολυμπιακοι καλαμαραδες..

27/08/2013

 

Ετσι που λετε συγγαυροι...εγραψαν οι Αλγερινοι την παπαρια τους οτι φταιει ο Ολυμπιακος που δεν παει σε αλλη ομαδα ο Τζεμπουρ...μολις το ειδαν οι αντι-Ολυμπιακοι καλαμαραδες? ε, ρε μαννα μου...τετοια θελαμε ....και επιασαν τις πενες τους που αντι για μελανι σταζει δηλητηριο...και αρχισαν να γραφουν, υπονοωντας πως ο Ολυμπιακος φταιει για την μεταγραφικη ταλαιπωρια του Τζεμπουρ...ο Ολυμπιακος φταιει ρε Αλγερινοι δημοσιοκαφροι και αντιΟλυμπιακοι καλαμαραδες?

Ο Ολυμπιακος του εδωσε ενα μηνα αδεια για να βρει αλλη ομαδα εφοσον ο ιδιος ο Τζεμπουρ εθεσε τετοιο θεμα μετακινησης του σε αλλη ομαδα να συνεχισει την καριερα του...αν δεν βρηκε ομαδα φταει ο Ολυμπιακος? αν δεν του δινουν τα λεφτα που ζηταει φταιει ο Ολυμπιακος? Εφοσον υπαρχει συμβολαιο σε ισχυ, γιατι να τον αφησει ελευθερο χωρις ανταλαγμα εστω...φταιει ο Ολυμπιακος που η Ελτσε θελει να τον αποκτησει αλλα δεν δινει 1,5 εκατομμύριο ευρώ ?μηπως θελει να τους τον δωσουμε και τσαμπα? και σιγα τα φραγκα δηλαδη...αμα δεν μπορειτε να δωσετε τετοιο σχετικα μικρο ποσο για την αξια του Τζεμπουρ....πηγαιντε ανοιξτε κανενα καφενειο...

Ιδου τι εγραψαν οι Αλγερινοι και οι δικοι μας εδω...δεν εχασαν την ευκαιρια να παρουσιασουν τον Ολυμπιακο σαν βασανιστη του Τζεμπουρ...κρυπτομενοι πισω απο το και καλα...οι αλλοι το γραφουν μωρε....εμεις φταιμε?...α, ρε αθανατοι δημοσιοκαφροι....εισαστε κρατος εν κρατει...παει και τελειωσε....

«Ο Τζεμπούρ όμηρος του Ολυμπιακού»

Δημοσίευμα της αλγερινής ιστοσελίδας, “Le Buteur”, αναφέρεται στον Ράφικ Τζεμπούρ και το μέλλον του και τον χαρακτηρίζει ως «όμηρο των οικονομικών απαιτήσεων του Ολυμπιακού».

«Ο Τζεμπούρ όμηρος του Ολυμπιακού»
«Μια εβδομάδα πριν το τέλος της θερινής μεταγραφικής περιόδου και ο Ράφικ Τζεμπούρ είναι ακόμη άγνωστο σε ποια ομάδα θα αγωνίζεται σε αυτή την αγωνιστική περίοδο»…

Έτσι αρχίζει το δημοσίευμα της αλγερινής ιστοσελίδας “Le Buteur” το οποίο -όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό-… ασχολείται με το μέλλον του Ράφικ Τζεμπούρ.

Το δημοσίευμα, το οποίο παίρνει ξεκάθαρη θέση υπέρ του παίκτη, τον παρουσιάζει ως… «όμηρο των οικονομικών απαιτήσεων του Ολυμπιακού» και παραθέτει το ενδιαφέρον από τις ομάδες του εξωτερικού του για την απόκτησή του.

«Μετά από αρκετές ομάδες που εξέφρασαν ενδιαφέρον για αυτόν, οι διαπραγματεύσεις έφτασαν σε προχωρημένο στάδιο με τρεις από αυτές… Μάλαγα, Έλτσε και Τραμπζονσπόρ», αναφέρει και προσθέτει:

«Όμως υπάρχει κι άλλο ένα πρόβλημα. Ο Ολυμπιακός επιμένει ότι έχει συμβόλαιο σε ισχύ με τον παίκτη και –για τον λόγο αυτό- κάθε ομάδα που θέλει να έχει τις υπηρεσίες του παίκτη στο μέλλον πρέπει να πληρώσει ένα αντίτιμο», αναφέρει το δημοσίευμα, το οποίο εμμέσως πλην σαφώς κατηγορεί τους Πειραιώτες γιατί ζητούν χρήματα για να παραχωρήσουν τον Τζεμπούρ.

«Η Έλτσε δεν μπορεί να πληρώσει το 1,5 εκατομμύριο ευρώ που αξιώνει ο Ολυμπιακός», αναφέρει σε άλλο σημείο το εν λόγω δημοσίευμα. Ωστόσο, σε κανένα σημείο του δεν γίνεται αναφορά στη στάση που έχει κρατήσει ο παίκτης απέναντί στους ερυθρόλευκους, από την πρώτη στιγμή που προέκυψε το θέμα με την παραμονή του ή όχι στον Πειραιά.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου