ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Super League Preview-3η αγωνιστική

 Super League Preview-3η αγωνιστική

 31/08/2013

  Σημερα ξεκιναει η 3η αγωνιστικη της Super League...

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Βέροια στη Λεωφόρο στο παιχνίδι που ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Οι πράσινοι θέλουν να αποδείξουν ότι έχουν ξεπεράσει την ήττα από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη έχοντας στο πλευρό τους την αύρα της έδρας τους αλλά και των οπαδών τους.

Στα άλλα παιχνίδια η Καλλονή υποδέχεται στο Ολυμπιακό Στάδιο τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ανεβασμένη η ομάδα του Μαντζούρακη καθώς προέρχεται από την νίκη επί του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Από νίκη προέρχεται και η ομάδα των Ιωαννίνων. Στην προηγούμενη αγωνιστική είχε επικρατήσει 2-0 του Απόλλωνα.

Το άλλο ματς του σημερινού προγράμματος της τρίτης αγωνιστικής πραγματοποιείται στα «Πηγάδια», ανάμεσα στην SKODA Ξάνθη και τον Εργοτέλη. Και οι δύο ομάδες είχαν πάρει το… «τρίποντο» στην προηγούμενη αγωνιστική. Αυτή της Ξάνθης είχε επιβληθεί 1-0 του Πανθρακικού ενώ ο Εργοτέλης, 2-0 του Λεβαδειακού.

Η αποστολή της Ξάνθης: Τσέμα, Κυριακίδης, Παΐτο, Βάλλας, Γούτας, Μπαξεβανίδης, Μπέρτος, Σολάρι, Ντε Γκούζμαν, Μαρσελίνιο, Ντιέ, Βασιλακάκης, Φλίσκας, Τσιάρας, Τριάδης, Κάλβο, Μαρίν, Ράνος, Μάνταλος, Τορομανίδης.

Πιο αναλυτικα...και οι αποστολες των ομαδων

Η αποστολή του Εργοτέλη: Αθανασίου, Δερμιτζάκης, Τζανακάκης, Ρέντζας, Πίτσος, Κοιλιάρας, Γιοβάνοβιτς, Σαρρής, Κοζορώνης, Μπουχαλάκης, Καρντόσο, Ρομάνο, Μπαντιμπανγκά, Χαντί, Διαμαντάκος, Δωματάς, Μπαμ Μπαμ, Βερπακόφσκις, Αναστασάκος.

Κατηφορίζοντας στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΛ Καλλονής υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Λέσβιοι που παίζουν τυπικά ως γηπεδούχοι στην Καλογρέζα έρχονται από μεγάλο διπλό στο Κλεάνθης Βικελίδης επί του Αρη και θέλουν να πάρουν και το πρώτο τους τρίποντο εντός έδρας. Την ώρα που οι Γιαννιώτες είναι αήττητοι, με μια νίκη και μια ισοπαλία στο ενεργητικό τους και έχοντας τον Τσάβες σε δαιμονιώδη φόρμα να έχει... σαρώσει τα βραβεία του Best Goal τις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Η αποστολή της Καλλονής: Σιδεράκης, Χογκ, Χωριανόπουλος, Αναστασιάδης, Μποντάνι, Λεάντρο Πίντο, Λεοζίνιο, Μαρσέλο, Γ. Γκαρσία, Μανούσος, Καζάκης, Φαρία, Γκάσιτς, Γάλλας, Λαμπρόπουλος, Σιλιγαρδάκης, Βλαστέλλης, Γιουκαρής και Μπορού.

Η αποστολή του ΠΑΣ: Βελλίδης, Αμπάρης, Ντάσιος, Μιχαήλ, Μπέριος, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Στρούνα, Τσουκαλάς, Λίλα, Αυγενικού, Κεϊτά, Βίλα, Τσάβες, Κοροβέσης, Γιάκος, Βινσέντο, Ίλιτς.

Στο τελευταίο ματς της ημέρας και πιο σημαντικό ο... πληγωμένος από την 3άρα της Νέας Σμύρνης Παναθηναϊκός υποδέχεται την Βέροια, σ' ένα ματς που ένα 24ωρο πριν έγινε... χαμός με ανακοινώσεις επί ανακοινώσεων ανάμεσα στο Τριφύλλι, τους Ημαθιώτες, την ΚΕΔ/ΕΠΟ, τον ΣΚΑΪ και πάει... λέγοντας, αναφορικά με τον διαιτητή της αναμέτρησης και ένα "ρεπορτάζ" που προβλήθηκε στον σταθμό ιδιοκτησίας του Γιάννη Αλαφούζου.

Ο Παναθηναϊκός με τον Μπεργκ για πρώτη φορά στην ενδεκάδα του θέλει να επιστρέψει στις νίκες, ενώ θα έχει τον Ατζαγκούν στον πάγκο και τον Πράνιτς στην... κερκίδα! Την ίδια ώρα, η Βέροια μετά το ξαφνικό διαζύγιο με τον Στεφάνοβιτς θα παραταχθεί υπό τις οδηγίες του "Στρατηγού" Στέφανου Γαϊτάνου.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Μαρινάκης, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Ρισβάνης, Νάνο, Χουχούμης, Ατζαγκουν, Αμπεϊντ, Λαγός, Ζέκα, Ντίνας, Μπαϊράμι, Καρέλης, Αποστολόπουλος και Μπεργκ.

Η αποστολή της Βέροιας: Αναστασόπουλος, Καντιμοίρης, Αμαραντίδης, Ορέστες, Μπάρμπας, Όστοϊτς, Τραπ, Καλτσάς, Μπέν, Μπαργκάν, Μρντάκοβιτς, Γεωργιάδης, Αποστολόπουλος, Σεντεμέντες, Γκιγιέρμο, Βεργώνης, Σεκούντο, Παυλίδης, Μάνος.

Προγραμμα 3ης αγωνιστικης

Σάββατο, 31 Αυγούστου
SKODA Ξάνθη – Εργοτέλης (19:15)
ΑΕΛ Καλλονής – ΠΑΣ Γιάννινα (19:15)
Παναθηναϊκός – Βέροια (21:30)

Κυριακή, 01 Σεπτεμβρίου
Αστέρας Τρίπολης – Απόλλων (19:15)
ΠΑΟΚ – Πανιώνιος (19:15)
Πανθρακικός – Παναιτωλικός (19:15)
Λεβαδειακός – Ολυμπιακός (21:30)

Δευτέρα, 02 Σεπτεμβρίου
Ατρόμητος – Άρης (19:15)
ΟΦΗ – Πλατανιάς (21:30) 

 Δειτε σε βιντεο τι γραφουν τα πρωτοσελιδα σημερα

 

Δειτε το διαφημιστικο trailer


Οι σφυριχτρες της 3ης αγωνιστικής

Ο Γιάννης Τοπούζης θα σφυρίξει την αναμέτρηση Λεβαδειακός-Ολυμπιακός, ενώ στο ΠΑΟΚ-Πανιώνιος ορίστηκε ο Δελφάκης και στο Παναθηναϊκός-Βέροια ο Μήτσιος.

Αναλυτικά οι διαιτητές της 3ης αγωνιστικής:

Σάββατο (31/8)

Skoda Ξάνθη-Εργοτέλης
Τάσος Κάκος (Κέρκυρας)

ΑΕΛ Καλλονής-ΠΑΣ Γιάννινα
Στέφανος Μαντάκης (Ημαθίας)

Παναθηναϊκός-Βέροια
Χρήστος Μήτσιος (Ηπείρου)

Κυριακή (1/9)

Αστέρας Τρίπολης-Απόλλων Σμύρνης
Γεράσιμος Ντίτσιος (Πρέβεζας)

Ατρόμητος-Άρης
Κωνσταντίνος Ιωαννίδης (Αργολίδας)

ΠΑΟΚ-Πανιώνιος
Ιωάννης Δελφάκης (Αρκαδίας)

Πανθρακικός-Παναιτωλικός
Απόστολος Αμπάρκιολης (Μακεδονίας)

Λεβαδειακός-Ολυμπιακός
Ιωάννης Τοπούζης (Θράκης)

Δευτέρα (2/9)

ΟΦΗ-Πλατανιάς
Αλέξανδρος Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας)

Ο καιρος στα Ελληνικα γηπεδα

Ενημερωθειτε για τις καιρικες συνθηκες που θα επικρατουν στα Ελληνικα γηπεδα






                                        


                                        
                                         

                                        

                                        






ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου