ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Διαφορα απο την Super League

  Διαφορα απο την Super League

27/08/2013

Τον σακατεψε τον ανθρωπο....

Σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση στο χέρι υποβλήθηκε την Δευτέρα ο άτυχος μέσος του Ατρόμητου, Παναγιώτης Μπάλλας, τον οποίο χτύπησε ο άθελά του, ο συμπαίκτης του, Στάθης Ταυλαρίδης.

Έκανε επέμβαση ο Μπάλλας
Η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Παναγιώτη Μπάλλα, το βράδυ της Κυριακής. Ο νεαρός αμυντικός μέσος του Ατρόμητου, χτυπήθηκε από τον συμπαίκτη του, Στάθη Ταυλαρίδη, κατά την διάρκεια της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό.

Ο Καρδιτσιώτης μέσος έγινε αμέσως αναγκαστική αλλαγή, και ενώ οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για σπάσιμο, η ακτινογραφία που έκανε αργότερα το επιβεβαίωσε. Έτσι, την Δευτέρα, πέρασε την πόρτα του χειρουργείου και στο χέρι του τοποθετήθηκαν μια λάμα και έξι βίδες.

Η επέμβαση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και σε περίπου 10-15 μέρες θα ξεκινήσει τρέξιμο, κάτι που σημαίνει πως κοντά στον ένα μήνα θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί και πάλι.

Αρνητική απάντηση για Καραισκακη, στο ΟΑΚΑ με τον ΠΑΣ η Καλλονη

Για δεύτερη φορά μετά την πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό, η Καλλονή θα χρησιμοποιήσει το ΟΑΚΑ για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στο ΟΑΚΑ με τον ΠΑΣ
Το γηπεδικό πρόβλημα για την Καλλονή παραμένει, καθώς οι εργασίες στο δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης δεν έχουν ολοκληρωθεί, με αποτέλεσμα η ομάδα να παραμένει… άστεγη.

Για δεύτερη φορά λοιπόν, μετά την πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό, οι νησιώτες θα χρησιμοποιήσουν για έδρα τους το ΟΑΚΑ, όπου θα υποδεχτούν τον ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Οι άνθρωποι της Καλλονής εξέταζαν και άλλες περιπτώσεις, όπως το «Γ. Καραϊσκάκης» και το δημοτικό στάδιο Φυλής, αλλά για το γήπεδο του Ολυμπιακού εισέπραξαν αρνητική απάντηση και η έδρα του Θρασύβουλου δεν τους άρεσε.

Από σημεραΤρίτη τα εισιτήρια για Ολυμπιακό

27/08/2013
 Από σημερα στις 27 Αυγούστου οι φίλοι του Λεβαδειακού θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια για το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Από Τρίτη τα εισιτήρια για Ολυμπιακό

Οι τιμές των εισιτήριων θα είναι 25 ευρώ για τις θύρες 1 και 3 και 50 για την Θύρα 2VIP.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα της Κυριακής 01/09/2013 με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, θα ξεκινήσει την Τρίτη 27 Αυγούστου από τα γραφεία της ομάδος στην πλατεία Μαγιάκου (Ταμπάχνα) στη Λιβαδειά. (τηλ. 22610-88088).

Οι τιμές τους θα είναι 25€ για τις Θύρες 1 και 3, και 50€ για την Θύρα 2VIP.
Επίσης, η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2013-14 συνεχίζεται από τα γραφεία της ΠΑΕ καθημερινά εκτός Κυριακής.

Τέλος, παρακαλούνται οι κάτοχοι διαρκείας όπως παραλάβουν τις κάρτες διαρκείας τους από τα γραφεία της ΠΑΕ μέχρι το Σάββατο 31 Αυγούστου».

 «Μπαμ»-«Μπαμ» και τεζα...(video)

Οι Μπαντιμπανγκά και Μπαμπάμ πρόσφεραν νέα παράσταση, έριξαν τις «μπαλωθιές» τους και ο Εργοτέλης επικράτησε, εύκολα, 2-0 του Λεβαδειακού, φτάνοντας του τέσσερις πόντους.

Και «μπαμ» και «μπουμ»!

Ο Μπαντιμπανγκά έφτιαξε, οι Αναστασάκος (46’) και Μπαμπάμ (51’) εκτέλεσαν και ο Εργοτέλης πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στην Σούπερ Λίγκα, επικρατώντας, εύκολα, 2-0 του Λεβαδειακού. «Φουριόζοι» στο δεύτερο μέρος οι Κρητικοί πέτυχαν νωρίς δύο γκολ και πήγαν το παιχνίδι όπως ήθελαν, απέναντι σε ένα κακό και άτολμο Λεβαδειακό. Κακό και χωρίς φάσεις το πρώτο ημίχρονο.

Το πρώτο μέρος, είναι αυτό που λέμε… δεν θα το θυμάται κανένας. Ο Εργοτέλης με τον Λεβαδειακό μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με στόχο, αρχικά να μην φάνε γκολ και στη συνέχεια να κοιτάξουν να επιτεθούν. Οι Μπαμπάν και Μπαντιμπανγκά ήταν ότι καλύτερο είχε να δείξει ο Εργοτέλης. Οι δύο τους άλλαζαν πολύ καλά την μπάλα, με τον Αναστασάκο να χάνει την καλύτερη ευκαιρία στο πρώτο μέρος, όταν σε ωραίο σουτ του ο Πρζιρόβσκι έδιωξε.

Από την άλλη πλευρά ο Λεβαδειακός έδειχνε αποκομμένος. Η μεσοεπιθετική του γραμμή είχε μεγάλη απόσταση με τις υπόλοιπες γραμμές, με αποτέλεσμα σε αυτές τις αποστάσεις να μην μπορεί να αλλάξει πάνω από τρίτη πάσα. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα, πράγμα… μάλλον φυσιολογικό με βάση της εικόνας των δύο ομάδων.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά. Ο Μπαντιμπανγκά έκανε άνω κάτω την άμυνα του Λεβαδειακού και πολύ γρήγορα έφτιαξε δύο γκολ, με τους Αναστασάκο και Μπαμπάν να τα πετυχαίνουν, δίνοντας από το 51’, σαφέστατο προβάδισμα τους Κρητικούς με δύο τέρματα. Από εκεί και πέρα, η ομάδα του Γιάννη Πετράκη έδωσε χώρο στον Λεβαδειακό, του έδωσε εσκεμμένα, μέτρα στο γήπεδο, προκειμένου να έχει… άπλα για τις αντεπιθέσεις και προσπάθησε να «χτυπήσει» εκεί.

Ο Λεβαδειακός συνέχισε να είναι άτολμος παρά τις αλλαγές του Λεμονή. Παρά το γεγονός πως βρήκε χώρο στο χορτάρι δεν απείλησε, εκτός από δύο περιπτώσεις με τον Μάντζιο, την εστία του Αθανασίου και δεν θα μπορούσε να αξιώσει κάτι παραπάνω από το παιχνίδι. Τα λεπτά κύλησαν και όταν ο Παπαπέτρου από την Αθήνα, έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια ο Εργοτέλης πανηγύρισε την πρώτη του νίκης το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Εργοτέλης (Γιάννης Πετράκης): Αθανασίου, Πίτσος, Τζανακάκης, Σαρρής, Ρέντζας, Κοζορώνης, Μπουχαλάκης, Χαντί, Μπαντιμπαγκά (86’ Μπουρσέλης), Μπαμπαμ (63’ Βερπακόφσκις), Αναστασάκος (89’ Δωματάς).

Στον πάγκο: Καβουσάκης, Χρυσοφάκης, Κοιλιάρας, Παντελάκης.

Λεβαδειακός (Τάκης Λεμονής): Πρζιρόβσκι. Μουλόπουλος, Γεωργίου, Μαρτίνεθ, Λυκογιάννης, Λαμπρόπουλος (79’ Ροτζέριο), Κονέ, Ορτέγκα, Μαχαίρας (55’ Μπούστο), Βασιλείου (61’ Γιάντσης), Μάντζιος.

Στον πάγκο: Στρατηλάτης, Νικολακάκης, Σανγκινέτι, Πετράτσι.

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)
Βοηθοί: Τσολάκης (Αθηνών), Ελευθερίου (Αθηνών)
Γήπεδο: Παγκρήτιο

Δειτε το βιντεο με τα γκολ...



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου