ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Επεισόδια στην Αχαρνών μεταξύ οπαδών Παναθηναικου και ΑΕΚ(videos)

Επεισόδια στην Αχαρνών μεταξύ οπαδών Παναθηναικου και ΑΕΚ(videos)

31/08/2013

Μαρτυρες εκτεταμενων επεισοδιων μεταξυ οπαδων του Παναθηναικου και ΑΕΚ εγιναν οι περαστικοι στη συμβολή των οδών Αχαρνών και Στρατηγού Καλάρη προσπαθωντας να αποφυγουν τα...ιπταμενα αντικειμενα που εκσφεδονιζαν  οι οπαδοι και των δυο ομαδων...ευτυχως δεν υπηρξε τραυματισμος περαστικων αλλα δεν γνωριζουμε βεβαια αν υπηρχαν και τραυματισμοι μεταξυ των οπαδων που εμπλεκτηκαν στα επεισοδια...


Επεισόδια στην Αχαρνών μεταξύ οπαδών (pics+vid)
Εκτεταμένα επεισόδια μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού σημειώθηκαν πριν από λίγη ώρα στη συμβολή των οδών Αχαρνών και Στρατηγού Καλάρη.

Τα επεισόδια σημειώθηκαν όταν οπαδοί του Παναθηναϊκού που κατευθύνονταν προς το γήπεδο της Λ. Αλεξάνδρας, προκειμένου να παρακολουθήσουν τον αγώνα με την Βέροια συναντήθηκαν με οπαδούς της ΑΕΚ μετά τον φιλικό αγώνα της ομάδας με την Καλλιθέα.
Τα αίματα άναψαν για άγνωστο ακόμα λόγο, με αποτέλεσμα στα στενά της περιοχής να ξεσπάσει πετροπόλεμος μεταξύ των οπαδών, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες, σημειώθηκαν και ξυλοδαρμοί.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε δύο συλλήψεις και αρκετές προσαγωγές. Από τις πέτρες πολλές βιτρίνες καταστημάτων αλλά και τζάμια αυτοκινήτων έχουν σπάσει.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου