ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Οι δηλωσεις αμεσως μετα την κληρωση του ομιλου του Ολυμπιακου


Οι δηλωσεις αμεσως μετα την κληρωση του ομιλου του Ολυμπιακου

30/08/2013
Διαβάστε την τοποθέτηση του Προέδρου του Ολυμπιακού, κ. Μαρινάκη, αμέσως μετά την κλήρωση της φάσης των ομίλων του Champions League.
Στο Μονακό, εκεί όπου χτυπούσε σήμερα Πέμπτη η καρδιά του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου για τον Ολυμπιακό μας, βρέθηκε ο και ο Πρόεδρος, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, αμέσως μετά την κλήρωση τοποθετήθηκε σχετικά.

«Είναι το όνειρό μας»

Αναλυτικά:
«Στο Champions League δεν υπάρχουν εύκολες ή δύσκολες κληρώσεις. Μιλάμε για ομάδες, οι οποίες έχουν πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ από τον Ολυμπιακό και η Παρί Σεν Ζερμέν και η Μπενφίκα και από την άλλη πλευρά η Άντερλεχτ έχει ένα μπάτζετ ανάλογο με το δικό μας. Δεν είναι η εύκολη τέταρτη ομάδα που θα περιμέναμε.
Βέβαια, θα μπορούσε να ήταν η Νάπολι ή να ήταν μία ομάδα από την Ισπανία που θα ήταν και πιο ισχυρή. Είμαστε ευχαριστημένοι και αισιόδοξοι, πιστεύουμε ότι αν ο Ολυμπιακός θα παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητές του και το ρόστερ που έχουμε φέτος, μπορέσει να ανταπεξέλθει στα δύσκολα που δεν έχω καμία αμφιβολία, μπορούμε να το κάνουμε, είμαι αισιόδοξος πως μπορούμε να περάσουμε στον επόμενο γύρο.
Περιμένουμε τις επόμενες δύο – τρεις μέρες άλλες δύο προσθήκες, δύο παίκτες οι οποίοι θα μας βοηθήσουν και στα ευρωπαϊκά μας παιχνίδια, αλλά και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε, ότι και το ελληνικό πρωτάθλημα φέτος, έχουμε έναν αντίπαλο όπως είναι ο ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει ενισχυθεί, έχει έναν καλό προπονητή και θεωρούμε ότι θα είναι πιο δύσκολα από πέρυσι.
Είμαστε αισιόδοξοι, θέλουμε να κάνουμε την υπέρβαση στην Ευρώπη, να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Τις δύο τελευταίες χρονιές φτάσαμε πάρα πολύ κοντά και τελευταία στιγμή για έναν πόντο ή αποτελέσματα που έλαβαν μέρος στα λεπτά των καθυστερήσεων, η ομάδα μας δεν πέρασε στην επόμενη φάση.
Φέτος, θέλω να πιστεύω ότι από το πρώτο κιόλας παιχνίδι, να μπούμε δυνατά, να μπορέσει ο προπονητής μας να αξιοποιήσει το πολύ καλό υλικό που έχουμε και να πάμε μπροστά, να κάνουμε χαρούμενους τους φιλάθλους μας και να προχωρήσουμε».
Για τους στόχους του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη: «Όπως είδατε και με τον ΠΑΟΚ δεν είναι εύκολο μία ομάδα να παίζει Τετάρτη – Κυριακή, Champions League και στο πρωτάθλημα και να κερδίζει. Ο Ολυμπιακός το έχει κάνει αυτό, το έχουμε κάνει με επιτυχία αυτό, αλλά δεν είναι εύκολο. Χρειάζεται πολύ μεγάλη αυτοσυγκέντρωση και χρειάζεται σκληρές προπονήσεις και παίκτες οι οποίοι να έχουν το επίπεδο, να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν σε αυτές τις υποχρεώσεις. Δεν είναι εύκολο, μία ομάδα θα πρέπει να “χτιστεί” χρόνια για να μπορεί να ανταπεξέλθει σε αυτές τις υποχρεώσεις και να κερδίζει και να είναι νικητής.
Εμείς για άλλη μία φορά έχουμε, θέλουμε να πιστεύουμε και δεν έχω κανένα λόγο να μην το πιστεύω, ότι θα προχωρήσουμε δυνατά και στα δύσκολα θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε και οι στόχοι μας που είναι το ελληνικό πρωτάθλημα, μια καλή πορεία στην Ευρώπη, ότι θα μπορέσουμε να το πράξουμε και να βγούμε νικητές».
Για το τι ονειρεύεται για τον Ολυμπιακό της Ευρώπης: «Από την στιγμή που ο Ολυμπιακός περάσει στους “16” νομίζω ότι ένα παιχνίδι είναι στην έδρα μας και ένα εκτός έδρας, μπορούν όλα να συμβούν. Το θέμα είναι τώρα, στα έξι αυτά παιχνίδια να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να πετύχουμε να βγούμε στην επόμενη φάση.
Μπορούμε να ενισχυθούμε, μπορούμε να προετοιμαστούμε ακόμα καλύτερα και να πάμε ακόμα πιο ψηλά. Το θέλουμε, είναι το όνειρό μας».
Για τις μεταγραφές και αν θα είναι δύο οι προσθήκες οριστικά: «Θέλουμε να πιστεύουμε, ότι τις επόμενες δύο μέρες, τρεις μέρες θα έχουν τελειώσει. Οριστικός δεν μπορείς να πεις, αν δεν τελειώσουν οι μεταγραφές μπορεί να βρεθεί κάτι το οποίο να μην μπορείς να το αρνηθείς. Κάτι το οποίο θα κάνει την διαφορά. Και αυτοί οι δύο παίκτες που συζητάμε αυτή την στιγμή, μπορούν να κάνουν την διαφορά και είναι παίκτες, οι οποίοι σίγουρα θα μας βοηθήσουν και στα ευρωπαϊκά μας παιχνίδια, αλλά και στο ελληνικό πρωτάθλημα».
Για την ομάδα Νέων που μετέχει στο αντίστοιχο Champions League: «Έχουμε ρίξει πολύ μεγάλο βάρος στις υποδομές, στις ακαδημίες μας κι αυτό το είδατε πέρυσι με τα πάρα πολύ καλά αποτελέσματα που είχαμε με την ομάδα των Νέων μας και πόσο μακριά φτάσαμε στα ευρωπαϊκά μας παιχνίδια στο NG και φέτος θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα πάνε εξίσου καλά. Έχουμε κάνει, αυτά που πρέπει να κάνουμε στις ακαδημίες, συνεχίζουμε να κάνουμε κι άλλα και νομίζω ότι και το προπονητικό τιμ και όλοι οι συνεργάτες μας από την ομάδα των Νέων, θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να μπορέσουμε να πάμε ακόμα καλύτερα, όπως πέρυσι. Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα προχωρήσουμε πολύ καλά». 

Οι δηλώσεις του Κριστιάν Καρεμπέ

Οι δηλώσεις του Κριστιάν Καρεμπέ μετά την κλήρωση του Ολυμπιακού στον τρίτο όμιλο του Champions League.

O σύμβουλος στρατηγικής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κριστιάν Καρεμπέ, μίλησε μετά το τέλος της κλήρωσης του Champions League στο Μόντε Κάρλο, όπου οι Πειραιώτες κλήρώθηκαν στον όμιλο μαζί με Μπενφίκα, Παρί Σεν Ζερμέν και Άντερλεχτ.
Στο ξεκίνημα τόνισε: "Φαβορί είναι η Παρί Σεν Ζερμέν, σε έναν όμιλο που είναι δύσκολος για τον Ολυμπιακό, καθότι δεν υπάρχουν εύκολες κληρώσεις".
Μετέπειτα, σχολίασε για την ομάδα του Πειραιά: "Να πάει καλά στο πρωτάθλημα, μετά να κάνει το παραπάνω βήμα στην Ευρώπη απέναντι στην Μπενφίκα που είναι ανανεωμένη. Υπάρχει εξάλλου κι ο Φέισα, με την Παρί να παραμένει το φαβορί του ομίλου".
Όταν του ζητήθηκε να δώσει το σύνθημά του ενόψει της συνέχειας του Ολυμπιακού στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, ο Γάλλος είπε στα ελληνικά, χαμογελώντας:
"Όλα για την ομάδα σου!"

Το σχόλιο του κ. Μίτσελ

Διαβάστε την τοποθέτηση του προπονητή της ομάδας μας, κ. Μίτσελ, για την κλήρωση του εφετινού Champions League για τον Ολυμπιακό.
Δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου έκανε αμέσως μετά το τέλος της κλήρωσης του εφετινού Champions League έκανε ο προπονητής της ομάδας μας, κ. Μίτσελ.
Αναλυτικά η τοποθέτησή του: «Καταρχήν είμαστε ευχαριστημένοι που βρισκόμαστε σε αυτή την κλήρωση. Σημαίνει ότι είμαστε ανάμεσα στις 32 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης! Δεν είναι μία κλήρωση σούπερ δύσκολη. Δεν υπάρχει κάποια από τις μεγάλες ομάδες-αστέρια της Ευρώπης, αλλά δεν είναι και εύκολοι οι αντίπαλοί μας.
Κατανοούμε ότι η Μπενφίκα προβάλλει ως το φαβορί του ομίλου μας, ο οποίος όμως, ως όμιλος, είναι ισορροπημένος. Γνωρίζουμε αρκετά καλά την Άντερλεχτ, παίξαμε φιλικό μαζί της, λιγότερο από ένα μήνα πριν. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να σταθούμε στο ύψος μας, απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά έχουμε τις πιθανότητές μας και αυτές θα διεκδικήσουμε.
Με το που ολοκληρώθηκε η κλήρωση σκέφτηκα κατευθείαν τον Λεβαδειακό. Δεν πρέπει να αποσυντονιζόμαστε αυτή τη στιγμή καθόλου, έχουμε μπροστά μας αγώνα Πρωταθλήματος και εκεί έχουμε το μυαλό μας. Η σκέψη μου πήγε και στο πρόγραμμα των αγώνων του Champions League, αφού και αυτό είναι πολύ σημαντικό.
Δεν είναι θέμα εμπειρίας ή προτίμησης. Θεωρώ αυτή τη στιγμή πως η Μπενφίκα είναι καλύτερη ομάδα, ίσως η καλύτερη του ομίλου και ότι δεν υπάρχει ομάδα στον όμιλο που να μην είναι καλή. Όποια από τις τρεις πιστέψει ότι έχει την πρόκριση σίγουρη, θα κάνει λάθος.
Αν δεν είχα τη φιλοδοξία και την πρόκληση μπροστά μου να προχωρήσουμε στους “16” διοργάνωση δεν θα ήμουν εδώ. Μου αρέσει που ο κόσμος είναι απαιτητικός. Προτιμώ να ζω με πίεση, παρά με ηρεμία». 
Δειτε το βιντεο με τις δηλωσεις του 
 

Μασάντο: "Φαβορί η Παρί λόγω ρόστερ"

Ο Πάουλο Μασάντο μίλησε για την κλήρωση του Ολυμπιακού στον Γ' όμιλο του Champions League κόντρα σε Μπενφίκα, Παρί Σεν Ζερμέν και Άντερλεχτ, χαρακτηρίζοντας ως φαβορί τους Παριζιάνους εξαιτίας των ποδοσφαιριστών που διαθέτουν.
"Είναι ένας δύσκολος όμιλος αλλά εμείς θα τα δώσουμε όλα ως το τέλος. Η Μπενφίκα έχει ένα πλεονέκτημα καθώς πήρε από την ομάδα μας ένα σημαντικό παίκτη που γνωρίζει τον Ολυμπιακό άριστα και θα μαρτυρήσει τα μυστικά του. Όμως και εγώ γνωρίζω τη Μπενφίκα πάρα πολύ καλά γιατί παρακολουθώ το πορτογαλικό πρωτάθλημα.
Φαβορί στον όμιλο είναι η Παρί Σεν Ζερμέν λόγω των παικτών που διαθέτει. Όμως τα φαβορί δεν έρχονται πάντα πρώτα. Η Μπενφίκα πήρε αρκετούς νέους παίκτες και δεν ξεκίνησε πολύ καλά.

Αλλά παίκτες όπως οι Λίμα, Μάρκοβιτς και Μάτιτς μπορούν να κρίνουν μόνοι τους έναν αγώνα. Ωστόσο την διαφορά την κάνει η συλλογική δουλειά", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Πορτγάλος διεθνής μέσος των Πειραιωτών.

Συγκρατημένα αισιόδοξοι οι Κάμπελ, Μετζανί και Μπονγκ

Τζόελ Κάμπελ, Καρλ Μετζανί και Γκαετάν Μπονγκ σχολίασαν την κλήρωση του Ολυμπιακού στο Champions League, κόντρα σε Μπενφίκα, Παρί Σεν Ζερμέν και Άντερλεχτ.
Σάρκα και οστά πήρε το Champions League της περιόδου 2013-14, μετά την κλήρωση των ομίλων για την πρώτη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (29/8) στο Μόντε Κάρλο.
Ο Ολυμπιακός συμμετέχει στον Γ' όμιλο, έχοντας να αντιμετωπίσει τις Μπενφίκα, Παρί Σεν Ζερμέν και Άντερλεχτ. Οι Τζόελ Κάμπελ, Καρλ Μετζανί και Γκαετάν Μπονγκ σχολίασαν την κλήρωση, ο καθένας από την δική του οπτική γωνία.

Ο Κοσταρικανός εξτρέμ δεν στάθηκε στις αντιπάλους του Ολυμπιακού και μέσω Twitter αρκέστηκε να εκφράσει την ανυπομονησία του για την έναρξη της διοργάνωσης. "Ξεκινάει το όνειρο. Είναι η έναρξη του μεγάλου μου ονείρου", έγραψε χαρακτηριστικά ο Κάμπελ στον προσωπικό του λογαριασμό.

Ο Γκαετάν Μπονγκ μίλησε στην "Equipe", υποστηρίζοντας πως η Παρί είναι το φαβορί ενός ομίλου με μεγάλο ενδιαφέρον.

"Παρακολούθησα την κλήρωση με τον πατέρα μου. Είδα πως πέσαμε με την Παρί Σεν Ζερμέν, αν και θα ήθελα την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεν είναι άσχημα όμως. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Γενικότερα είμαι ικανοποιημένος με την κλήρωση.

Αν δει κανείς τους άλλους ομίλους, θεωρώ πως είναι μια καλή κλήρωση. Για μένα η Παρί είναι το φαβορί του ομίλου και από εκεί και πέρα όλα παίζονται. Είμαι λίγο καιρό στον Ολυμπιακό, αλλά καταλαβαίνω την δουλειά που γίνεται μέρα με τη μέρα στις προπονήσεις. Έχουμε πολλά να κάνουμε", τόνισε ο Καμερουνέζος διεθνής μπακ.

Στην "Equipe" μίλησε και ο Αλγερινός στόπερ του Ολυμπιακού, Καρλ Μετζανί, επισημαίνοντας πως ο Ολυμπιακός δεν θα είναι κομπάρσος αλλά θα έχει λόγο στον όμιλο.

"Η Μπενφίκα και η Παρί είναι δυο δυνατές ομάδες. Πέρσι η Γαλλία ταρακουνήθηκε με την Παρί και τα παιχνίδια της στα προημιτελικά με την Μπαρτσελόνα. Πάντως εγώ θα περίμενα να έχουμε αντίπαλο μια πιο διάσημη ομάδα.

Από την άλλη πλευρά με αυτή την κλήρωση μπορούμε να πούμε πως σαν Ολυμπιακός θα έχουμε λόγο στον όμιλο. Όσο για την επιστροφή μου στην Γαλλία, θα έχει ενδιαφέρον", ήταν η χαρακτηριστική τοποθέτηση του Αλγερινού διεθνή στόπερ των Πειραιωτών.

Κελαϊφί: "Δεν είναι εύκολη η κλήρωση"

Ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ - Κελαϊφί, τόνισε πως η κλήρωση θέλει προσοχή για την ομάδα του, ενώ ο Μάρκο Βεράτι χαρακτήρισε έμπειρη ομάδα στο Champions League τον Ολυμπιακό.
"Τα μπαλάκια της κληρωτίδας ήταν καλά μαζί μας αλλά δεν είναι εύκολη η κλήρωση. Η Μπενφίκα είναι καλή ομάδα, ο Ολυμπιακός και η Αντερλεχτ ομάδες που γνωρίζουν το Τσάμπιονς Λιγκ. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια και θα κάνουμε τον λογαριασμό στο τέλος. Το πρώτο που θέλουμε είναι να περάσουμε την φάση των ομίλων. Μετά βλέπουμε", τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Παρί.
Από την πλευρά του, ο Ιταλός μέσος της Παρί, Μάρκο Βεράτι, υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα με εμπειρία στην διοργάνωση.

"Ο Ολυμπιακός κατακτά συνεχώς το πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Έχει εμπειρία από το Τσάμπιονς Λιγκ. Περιμένουμε ένα δυνατό ματς στην έδρα του".

Δηλώσεις για την κλήρωση έκανε και ο Καμαρά:

"Είναι καλή η κλήρωση. Με όλο τον σεβασμό προς τις άλλες τρεις ομάδες, χαρήκαμε που αποφύγαμε μεγάλες ομάδες όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Εχουμε παίξει στο παρελθόν με Μπενφίκα, Πόρτο και Μπράγκα. Τους ξέρουμε. Η Μπενφίκα είναι από τις μεγάλες ομάδες της Πορτογαλίας και χρειάζεται προσοχή.

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, είναι μια ομάδα που παίζει συχνά στους ομίλους. Συνεπώς γνωρίζει την διοργάνωση και θα πρέπει να τον προσέξουμε γιατί μας περιμένει μια πολύ θερμή υποδοχή στην έδρα του.

Η Αντερλεχτ έχει βαριά ιστορία όχι όμως πλέον. Θα προσπαθήσει να δείξει μια καλή εικόνα. Γενικά, είναι μια βατή κλήρωση αλλά δεν θα πρέπει να υποτιμήσουμε τους αντιπάλους μας".

"Θα έχουμε δύσκολο ματς στην Ελλάδα"

Ο ένας μετά τον άλλο τα αστέρια της Παρί Σεν Ζερμέν κάνουν αναφορές για την καυτή έδρα του Ολυμπιακού. Έτσι μετά απο τον Καμαρά, ήρθε ο Μάρκο Βεράτι, να αποθεώσει τον Θρύλο και τον λαό του.
"Ο Ολυμπιακός κατακτά συνεχώς το πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Έχει εμπειρία απο το Τσάμπιονς Λιγκ. Περιμένουμε ένα δυνατό ματς στην έδρα του", είπε μεταξύ άλλων, που χαρακτήρισε καλή την κλήρωση για την ομάδα του, αφού απέφυγε μεγαθήρια.

Φαν ντεν Μπρομ: "Θα πάρουμε βαθμούς στον όμιλο"

Ο Γιον φαν ντεν Μπρομ υποστήριξε πως η Άντερλεχτ μπορεί να φανεί ανταγωνιστική και να διεκδικήσει την πρόκριση στο Γ' όμιλο του Champions League κόντρα σε Μπενφίκα, Παρί Σεν Ζερμέν και Ολυμπιακό.
"Πάντα είναι απολαυστικό και διδακτικό να παίζεις κόντρα σε μεγάλα αστέρια. Θα είναι ωραίο που θα αντιμετωπίσουμε τους Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, Καβάνι, Τιάγκο Μότα και Λαβέτσι. Ο Ιμπραϊμοβιτς είναι για μένα ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Είναι μια φοβερή ευκαιρία.
Ο Ολυμπιακός και η Μπενφίκα δεν είναι άγνωστες ομάδες στην Άντερλεχτ. Πρόσφατα παίξαμε σε φιλικό με τον Ολυμπιακό (σ.σ κέρδισε ο Ολυμπιακός 1-0) και τολμώ να σας πω πως θα πάρουμε βαθμούς στον όμιλο", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Άντερλεχτ.

Κοέλιο: "Ισορροπημένο γκρουπ"

Ο Λοουρένσο Κοέλιο, εκπρόσωπος της Μπενφίκα, υποστήριξε πως ο Γ' όμιλος του Champions League είναι ισορροπημένος αλλά οι "αετοί" μπορούν να κοντράρουν Παρί, Άντερλεχτ και Ολυμπιακό.
"Είναι ένα ισορροπημένο γκρουπ με δυνατές ομάδες τις οποίες όμως η Μπενφίκα μπορεί να κοντράρει. Στόχος μας είναι να περάσουμε από το γκρουπ και θεωρώ πως η Μπενφίκα έχει τις προδιαγραφές να το κάνει.
Τα τελευταία χρόνια κάναμε καλές πορείες στην Ευρώπη και ελπίζω να συμβεί κάτι ανάλογο και φέτος. Η Παρί έχει κάνει γερές επενδύσεις και είναι δύσκολος αντίπαλος αλλά και οι άλλοι δύο αντίπαλοι χρειάζονται να αντιμετωπιστούν με τον ίδιο σεβασμό", τόνισε στις δηλώσεις του ο Κοέλιο.


Αναλυτικά τι αναφέρουν τα σημαντικότερα ΜΜΕ σε Γαλλία, Πορτογαλία και Βέλγιο:

O Jogo (Πορτογαλία): "Η Μπενφίκα κόντρα στον Ιμπραχίμοβιτς"

Record (Πορτογαλία): "Καλή κλήρωση για τους αετούς"

A Bola (Πορτογαλία): "Η Μπενφίκα θα μετρήσει τις δυνάμεις της με τον Ολυμπιακό"

L' Equipe (Γαλλία): "Εξασφαλισμένη η Παρί"

Le Monde (Γαλλία): "Βατή κλήρωση για την Παρί"

RMC Sport (Γαλλία): "Καλή κλήρωση για την Παρί"

De Standaard (Βέλγιο): "Ύπουλος όμιλος για την Άντερλεχτ"


 ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου