ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Super League-2η αγωνιστικη (videos)

Super League-2η αγωνιστικη (videos)

26/08/2013

Ας δούμε τα αποτελέσματα στη 2η αγωνιστική της Σουπερλίγκ:
Στο γήπεδο Γεώργιος Καραϊσκάκης ο Ολυμπιακός με αρκετές αλλαγές βρέθηκε πίσω στο σκορ από τον Ατρόμητο με το γκολ του Στέφανο Ναπολεόνι. Ωστόσο με δυναμική αντεπίθεση οι νταμπλούχοι ανέτρεψαν την κατάσταση και με τα τέρματα των Νταβίντ Φουστέρ και Χαβιέρ Σαβιόλα (το πρώτο του) πήραν τη νίκη και έκαναν το δύο στα δύο.
Νωρίτερα, στο ντέρμπι της Θράκης η Ξάνθη επιβλήθηκε του Πανθρακικού με σκορ 1-0 το οποίο διαμορφώθηκε από το γκολ του Αστέμπαν Σολάρι.
Την ίδια ώρα ο Πλατανιάς για δεύτερη αγωνιστική δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει την έδρα του. Μολονότι προηγήθηκε του Αστέρα Τρίπολης με τον Θωμά Ναζλίδη, τελικά οι Αρκάδες έφυγαν από την Κρήτη με την ισοπαλία χάρη στο γκολ του Μπαράλες.
Αρκετά βορειότερα, στους Ζωσιμάδες, ο ΠΑΣ Γιάννινα έδειξε το πόσο μετρά το πλεονέκτημα της εμπειρίας και με τους Κριστιάν Τσάβες και Μπράνα Ίλιτς κέρδισε με 2-0 τον Απόλλωνα.
Ολοένα και χειρότερα πηγαίνουν τα πράγματα στον Άρη που ηττήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, αυτή τη φορά μέσα στο Κλεάνθης Βικελίδης. Η Καλλονή πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη που ήρθε με τους σκόρερ Ανέστή Αναστασιάδη και Γιόναν Γκαρθία.
Το Σάββατο ο Πανιώνιος επικράτησε με το εμφατικό 3-0 του Παναθηναϊκού χάρη στα γκολ των Αραβίδη και Κολοβού και το αυτογκόλ του Μαρινάκη. Σκληρή προσγείωση στην πραγματικότητα της Σουπερλίγκ για τον ΠΑΟΚ που είδε στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό να νικά με τους Μίλαν Μπόγιοβιτς και Πασχάλη Μελισσά.
Στη Βέροια, η «βασίλισσα του βορρά» επικράτησε του ΟΦΗ με 2-0 με τα γκολ των Ελ Φαρντού και Μίλγιαν Μρντάκοβιτς.
Η 2η αγωνιστική της Σουπερλίγκ ολοκληρώνεται απόψε στις 21:30 με την αναμέτρηση Εργοτέλης-Λεβαδειακός.

Δειτε σε βιντεος τα γκολ της δευτερης  ημερας της 2ης αγωνιστικης της Super League

Ολυμπιακός - Ατρόμητος 2-1



Πλατανιάς - Αστέρας Τρίπολης 1-1



ΠΑΣ Γιάννινα – Απόλλων 2-0



Άρης – Καλλονή 0-2



SKODA Ξάνθη – Πανθρακικός 1-0





ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου