ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Αν τριπλαριζες στο χορτο σαν την τριπλα που εσκασες εδω....σιγουρα θα επαιζες στην...Pimiera Divizion κυριε Ναπολεονι...

 Αν τριπλαριζες στο χορτο σαν την τριπλα που εσκασες εδω....σιγουρα θα επαιζες στην...Pimiera Divizion κυριε Ναπολεονι...

 27/08/2013

 

Ναι ετσι ειναι μαστορα...τετοια τριπλα σε απαντηση δεν εχω ξαναδει, μιστερ Ναπολεονι,μιλαμε οτι τους εστειλες ολους με σακουλα..(μπλιαχ)....τι να σου πω αγορι μου ουτε ο Κυβερνητικος εκπροσωπος δεν σκαει τετοιες κολοτουμπες....τι να μας πει ο Κατιδης που ελεγε οτι δεν ηξερε τι σημαινε ο χαιρετισμος που εκανε...αυτο που εκανες εσυ εμεινε στην ιστορια...παει και τελειωσε....

 

 Ετσι κι εγω για να το διακομοδησουμε λιγακι...θα σου αφιερωσω την διαφημιστικη κολοτουμπα του Ζουγανελη....

Ειπα εγω πως η Γη γυριζει? θα πεφταμε.....

 

 Ιδου τι εγραψε στο προφιλ του ο Ναπολεονι, και τι εξηγησεις εδωσε για το στατους του στο Facebook

Το αιχμηρό status του Ναπολεόνι

26/08/2013
 Σχόλιο για τη διαιτησία του αγώνα του Ατρόμητου με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, ανάρτησε στην προσωπική σελίδα του στο Facebook ο Στέφανο Ναπολεόνι.

Το αιχμηρό status του Ναπολεόνι
Συγκεκριμένα, ο Ιταλός επιθετικός έγραψε «14 vs 11» και είχε link τα στιγμιότυπα του παιχνιδιού από το συνδρομητικό κανάλι.

Η ανταπόκριση των «φίλων» του στη γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης ήταν άμεση και αρκετοί τον ρώτησαν μήπως εννοεί πως ο Σαβιόλα έκανε τη διαφορά σε σχέση με τους υπόλοιπους παίκτες των Πειραιωτών.

Επίσης, κάποιος άλλος του αναφέρει τη φάση με το ακυρωθέν γκολ του Κώστα Μήτρογλου, με το οποίο οι γηπεδούχοι θα είχαν κάνει το 3-1 στη χθεσινή αναμέτρηση.

Λίγη ώρα αργότερα, ο Ναπολεόνι έσβησε την ανάρτηση στο Facebook.

Εξηγήσεις από Ναπολεόνι…

26/08/2013
 Μετά τον ντόρο που προκλήθηκε από το status που ανάρτησε στο facebook με αιχμές κατά της διαιτησίας, ο Στέφανο Ναπολεόνι έσπευσε να δώσει εξηγήσεις.

Εξηγήσεις από Ναπολεόνι…
Λίγες ώρες πέρασαν από την ανάρτηση που έκανε στο facebook ο Στέφανο Ναπολεόνι με την οποία άφηνε αιχμές για την διαιτησία στην αναμέτρηση του Ατρόμητου με τον Ολυμπιακό, ο Ιταλός επιθετικός έσπευσε να δώσει εξηγήσεις.

Με νέο του status ο φορ της ομάδας του Περιστερίου, θέλησε να σταματήσει τον ντόρο που προκλήθηκε, τονίζοντας ότι ποτέ δεν μίλησε για την διαιτησία, αλλά ότι την διαφορά την έκαναν οι τρεις αλλαγές, που έκανε ο Ολυμπιακός.

«Όλο αυτό το χάος και δεν καταλαβαίνω γιατί. Ποτέ δεν έχω μιλήσει για τον διαιτητή. Δυστυχώς κάνανε την διαφορά οι τρεις αλλαγές. Ελπίζω να καταλάβανε όλοι τώρα», ήταν το νέο status που ανάρτησε στο facebook ο Ναπολεόνι.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου