ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Ολοι λενε πως επρεπε να ειχε μετρησει το γκολ του Μητρογλου...(video)

 Ολοι λενε πως επρεπε να ειχε μετρησει το γκολ του Μητρογλου...(video)

26/08/2013

Μια απο τα ιδια και αναμενομενα...αλλα βλεπεις δεν γινεται και να το αποκρυψουν...κανονικοτατο γκολ του Μητρογλου αλλα ...ακυρωθηκε...αν ισοφαριζε ομως ο αξιομαχος Ατρομητος που ηταν πραγματικα πιο ετοιμος απο τον Ολυμπιακο αλλα σιγουρα με κατωτερης ποιοτητας στο συνολο ποδοσφαιριστες, δεν θα ετρεχε τιποτε...ουτε κανεις διαιτητης θα πηγαινε σπιτι του ουτε τιποτε ασε που η κακοπροαιρετη κριτικη θα πηγαινε συνεφο και θα μεγαλωνε ακομη περισσοτερο το κακο κλιμα της ανυπομονησιας που εχουν οι οπαδοι του Ολυμπιακου απο γεννησιμιου τους.....

Δειτε λοιπον τι εγραφαν σημερα κατα τα αλλα αντιπαλα ιστολογια στην κριτικη των φασεων...

Μονοι τους τα λενε...δεν τα λεμε μονο εμεις...

Ο έλεγχος των διαιτητών

Τη διαιτησία που είχαμε στη 2η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας ανέλυσε ο Παναγιώτης Βαρούχας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6: «Δεν έπρεπε να μετρήσει το πρώτο γκολ της Καλλονής, δύσκολη η φάση με τον Μήτρογλου».

Ο έλεγχος των διαιτητών
Καλό Σαββατοκύριακο είχαμε σε γενικές γραμμές όσον αφορά τη δεύτερη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, σύμφωνα με όσα δήλωσε δήλωσε ο Παναγιώτης Βαρούχας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Το πρώτο γκολ της Καλλονής δεν έπρεπε να μετρήσει. Την ώρα που γίνεται η σέντρα, όχι ο Αναστασιάδης που βάζει το γκολ, υπάρχει ένας άλλος παίκτης που έχει ενεργό ρόλο στη φάση και έπρεπε να ακυρωθεί το γκολ ως οφσάιντ», τόνισε ο πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών Αθήνας για το παιχνίδι του Άρη με την Καλλονή και στη συνέχεια στάθηκε στη φάση με τον Κώστα Μήτρογλου στο παιχνίδι Ολυμπιακός-Ατρόμητος:

«Ο βοηθός βρέθηκε σε δύσκολη θέση, αφού δεν ήξερε τι να αποφασίσει. Πάντως, το γκολ του Μήτρογλου έπρεπε να μετρήσει και γίνει το σκορ 3-1».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Βαρούχας στην εκπομπή «Πνίξτε τον Φουνταριστό» με τους Γιώργο Θαναηλάκη και Μιχάλη Ηλιού

SKODA ΞΑΝΘΗ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 1-0
Διαιτητές: Μιχαήλ Κουκουλάκης, Δημήτριος Σαραϊδάρης, Γεώργιος Γεωργιάδης
4ος Διαιτητής: Χρήστος Μήτσιος

Έκανε καλή διαιτησία ο Κουκουλάκης. Είχε ανάγκη αυτή τη διαιτησία. Ο Κουκουλάκης είναι και λίγο γκαντέμης, όμως χθες το ματς πήγε νορμάλ και έκανε μία καλή διαιτησία. Όταν παίζεις την Ξάνθη του Πανόπουλου πρέπει να είσαι ιδιαιτέρως προσεκτικός και εκείνος δεν αντιμετώπισε κανένα θέμα στην πορεία του ματς.

ΒΕΡΟΙΑ - Ο.Φ.Η. 2-0
Διαιτητές: Ανδρέας Παππάς, Νικόλαος Γεωργαράκος, Κυριάκος Μερκενίδης
4ος Διαιτητής: Χρυσοβαλάντης Βρακάς

Σωστός, ακριβοδίκαιος και κάνει αισθητή την παρουσία του με τις αποφάσεις που πήρε ο Παππάς. Σωστό το πέναλτι που έδωσε στη Βέροια. Θα μπορούσε, όμως, και στο 20’ να δώσει ακόμη ένα πέναλτι. Το χέρι δεν ήταν στη φυσιολογική του θέση.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - Π.Α.Ο.Κ. 2-0
Διαιτητές: Μιχαήλ Βοσκάκης, Γεώργιος Σταυρουλάκης, Ιορδάνης Δημητριάδης
4ος Διαιτητής: Σπυρίδων Σελιμός

Έκανε καλή διαιτησία ο Βοσκάκης, όμως δεν τα πήγε καλά στον πειθαρχικό έλεγχο. Δεν έδωσε πέναλτι στον Παναιτωλικό, όταν ο Αθανασιάδης πήρε… αγκαλιά τον Μελισσά. Θα μπορούσε να του δώσει και δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφού είχε ήδη μία. Ο Χακόμπο έκανε μία παρατήρηση πως μιλούν στους διαιτητές και εκείνοι δεν τους δίνουν σημασία. Ο Χακόμπο έχει ιστορικό. Ο διαιτητής δεν είναι εκδικητικός και χρειάζεται ειδικό τρόπο στις μεταξύ τους συζητήσεις.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 3-0
Διαιτητές: Δημήτρης Στυλιάρας, Πολυχρόνης Κωσταράς, Δήμος Αναστόπουλος
4ος Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου

Είχαμε πολύ καλή διαιτησία από τον Στυλιάρα και τους βοηθούς του.

ΑΡΗΣ - ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ 0-2
Διαιτητές: Δημήτριος Θάνος, Χασάν Κούλα, Γεώργιος Πασχάλης
4ος Διαιτητής: Ιωάννης Τοπούζης

Το πρώτο γκολ της Καλλονής δεν έπρεπε να μετρήσει. Την ώρα που γίνεται η σέντρα, όχι ο Αναστασιάδης που βάζει το γκολ, υπάρχει ένας άλλος παίκτης που έχει ενεργό ρόλο στη φάση και έπρεπε να ακυρωθεί το γκολ ως οφσάιντ. Ο Αναστασιάδης που σκοράρει, έρχεται από κανονική θέση. Επόπτης ήταν ο Πασχάλης και ήταν το πρώτο του παιχνίδι στη Σούπερ Λίγκα και χθες την έκανε. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι μαζεύονται οι παίκτες για κόρνερ φάουλ και άλλα στημένα, και ο Θάνος μιλάει πολύ και καθυστερεί πολύ το ματς.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΠΟΛΛΩΝ 2-0
Διαιτητές: Αλεξάνδρος Αρετόπουλος, Δημήτριος Γκάγκας, Χρυσούλα Κουρομπύλια
4ος Διαιτητής: Αριστείδης Βάτσιος

Ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Τα Γιάννινα παίζουν πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και συνεχίζουν την καλή πορεία τους. Ο Αρετόπουλος ήταν πολύ καλός και βοήθησε να γίνει ένα καλό παιχνίδι. Παρατήρησα, όμως, ότι το γήπεδο δεν είναι σε καλή κατάσταση, παρότι έγιναν έργα πριν από λίγο καιρό.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1-1
Διαιτητές: Σταύρος Μάνταλος, Αθανάσιος Θανασακούδης, Νικόλαος Δημόπουλος
4ος Διαιτητής: Απόστολος Αμπάρκιολης

Μία φάση στην αρχή του αγώνα, ένα τράβηγμα του Λισγάρα στον επιθετικό, σωστά δίνεται η κίτρινη και το πέναλτι, ενώ στο ένατο λεπτό δίνεται κόκκινη στον ίδιο παίκτη, αν και τηλεοπτικά δεν φαίνεται πως υπάρχει τράβηγμα.

Πρέπει να ήταν λάθος η απόφαση στην περίπτωση αυτή. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι από την τηλεόραση να κάνουμε την κριτική μας, όμως θα πρέπει να καταλαβαίνουμε και τη δυσκολία της φάσης για τον διαιτητή και τους επόπτες.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 2-1
Διαιτητές: Ηλίας Σπάθας, Αντώνιος Καρατζίκας, Αλέξανδρος Γρέβενης
4ος Διαιτητής: Γεράσιμος Ντίτσος

Έχω πει ότι ο Σπάθας είναι καλός διαιτητής και έκανε καλή διαιτησία. Εδώ υπήρξαν δύο λαθάκια από τους δύο επόπτες. Ο πρώτος βοηθός έχει τη φάση του ακυρωθέντος τέρματος του Μήτρογλου. Εξέχει το παπούτσι, δεν εξέχει το παπούτσι… Καλό θα είναι να μετρούν οι ευθείες. Εκεί ο βοηθός βρέθηκε σε δύσκολη θέση, αφού δεν ήξερε τι να αποφασίσει. Σε μία άλλη φάση βγήκε η μπάλα πολύ κόρνερ και ήταν η στιγμή της αποβολής του Αγγελόπουλου και έδειξε παίζεται ο διαιτητής.

Μaster Ref: Έπρεπε να μετρήσει το γκολ του Μήτρογλου στο Καραϊσκάκη

2η Αγωνιστική (24-25/8/2013)
Μaster Ref: Έπρεπε να μετρήσει το γκολ του Μήτρογλου στο Καραϊσκάκη



Αν και αναφέρουν ότι ήταν μια οριακή φάση οι κριτές του Master Ref, Κώστας Ακρίδας και Ηρακλής Τσίκινης,  τονίζουν πως το τρίτο γκολ του Ολυμπιακού έπρεπε να μετρήσει και κακώς δόθηκε το οφσαίντ στο Μήτρογλου.
Συνοπτικά οι φάσεις της αγωνιστικής, όπως σχολιάζονται από τους κριτές του Master Ref:
-Σωστή η απόφαση του διαιτητή δεν υπάρχει πέναλτι (το 2ο) υπέρ της Βέροιας το χερι είναι ακούσιο
-Σωστο το πέναλτι υπερ του Παναιτωλικού
- Σωστό το πέναλτι που έδωσε ο διαιτητης Μάνταλος υπερ του Πλατανιά
- Στον αγώνα του Αρη και της Καλλονή υπάρχει μια διχογνωμία για το πρώτο γκολ της Καλλονής από τη μία ο κ. Ακρίδας υποστηρίζει κακώς μέτρησε καθώς υπήρχε οφσαίντ, από την άλλη ο κ. Τσίκινης τονίζει πως ηταν οριακή φάση.
Οι αγώνες Πανιώνιος - Παναθηναϊκός (Στυλιαράς), ΠΑΣ Γιάννινα - Απόλλων (Αρετόπουλος) και Ξάνθη - Πανθρακικός (Κουκουλάκης) δεν είχαν προβλήματα. Ωστόσο ο κ. Ακρίδρας υπογραμμίζει: «Οι διαιτητές σφυρίζουν πάρα πολύ και χαλάνε την εικόνα του αγώνα, ο κόσμος θέλει να δει ποδόσφαιρο και όχι αν 10 λεπτά σφυρίγματα για παραβάσεις».

Οι επίμαχες φάσεις της 2ης αγωνιστικής

O Ηρακλής Τσίκινης σχολίασε στην εκπομπή SUPER BALL τις επίμαχες φάσεις της 2ης αγωνιστικής. Δείτε σε video την ανάλυση των αμφισβητούμενων φάσεων από όλα τα γήπεδα της Super League.
tsikinis.jpg

Δειτε και σε βιντεο τις επιμαχες φασεις της 2ης αγωνιστικης ...και εδω λεγεται οτι δεν επρεπε να δοθει οφσαιντ...


Αμφισβητούμενες φάσεις από τον Ηρακλή Τσίκινη... από Super-Ball


 ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου