ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Θρυλική πρόκριση στους «16» του CEV Cup

Θρυλική πρόκριση στους «16» του CEV Cup

30/10/2013
 Την πρόκριση στους «16» του CEV Cup εξασφάλισε για πρώτη φορά στην ιστορία της η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού επικρατώντας με 3-1 της Παρί στο Παρίσι.

Θρυλική πρόκριση!
Στις 16 καλύτερες ομάδες του CEV Cup προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Ολυμπιακός επικρατώντας με 1-3 (23-25, 25-18, 25-27, 24-26 ) της Παρί στον επαναληπτικό που έγινε στο Παρίσι.

Τα κορίτσια του Γιάννη Νικολάκη έκαναν την υπέρβαση και επικράτησαν κόντρα στις Γαλλίδες, χωρίς να αγωνίζονται οι βασικές Κωνσταντίνου και Λαμπρούση, ενώ η Κάταλιν Κις έφτασε στην Γαλλία λίγες ώρες πριν το ματς, λόγω ασθένειας.

Οι "ερυθρόλευκες" μπήκαν δυνατά και πήραν το πρώτο σετ με 25-23, ενώ στο δεύτερο η Παρί πίεσε, και ο Ολυμπιακός απλά κατάφερε να μειώσει την ... ψαλίδα στο τελικό 25-18.

Στο 3ο σετ η Τέζα έκανε το κρίσιμο 25-26 και η Μονζόνι ήταν αυτή που χάρισε την επικράτηση (25-27). Το τέταρτο σετ ήταν εξίσου συγκλονιστικό, με την Κοσμά να "καθαρίζει" στο φινάλε.

Στην επόμενη φάση τα προγνωστικά φέρνουν στον δρόμο των «ερυθρόλευκων» και πάλι ομάδα της Γαλλίας, αφού θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Μιλούζ – Μπιέλσκο Μπιάλα, με τις πρώτες να έχουν επικρατήσει στον πρώτο αγώνα εύκολα με 3-0.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Γιάννης Νικολάκης μετά από την μεγάλη νίκη και την πρόκριση σημείωσε: «Ηταν ένας άθλος αυτή η νίκη. Συγχαρητήρια στα κορίτσια. Με τόσα προβλήματα χωρίς επίσημους αγώνες τα κορίτσια κατάφεραν καταθέτοντας ψυχή να πάρουν τη νίκη απέναντι σε μια δυνατή γαλλική ομάδα. Έσφιξαν τα δόντια και τα κατάφεραν και τους αξίζουν πολλά μπράβο».

Τα σετ: 23-25, 25-18, 25-27, 24-26

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Νικολάκης): Χριστοδούλου, Κις, Κοσμά, Τένεβα, Μονζόνι, Γιώτα / Κονόμι (λ), Κοκκινάκη, Τέζα.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου