ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Βαρούχας:« Κακός βαθμός στη διαιτησία στο Παγκρήτιο»

Βαρούχας:« Κακός βαθμός στη διαιτησία στο Παγκρήτιο»

29/10/2013
 
 Κακό… βαθμό έβαλε ο Παναγιώτης Βαρούχας στη διαιτησία του αγώνα Εργοτέλης-Παναθηναϊκός μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.
 Τι είπε για το επερχόμενο ντέρμπι και το «κλάσικο».

«Πολλά λάθη στο Παγκρήτιο»
Λάθη εκατέρωθεν εντόπισε ο Παναγιώτης Βαρούχας στη διαιτησία του Τοπούζη στον αγώνα μεταξύ Εργοτέλη και Παναθηναϊκού, όπως δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Παράλληλα ο πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών Αθήνας μίλησε για το διαιτητή του επερχόμενου ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού. «Από τους τελευταίους ορισμούς φαίνεται πως φαβορί είναι ο Κάκος, αλλά η επιτροπή είναι απρόβλεπτη. Όποιος και να οριστεί, θα πρέπει να υπάρχει ηρεμία και να χαμηλώσουν οι τόνοι», ανέφερε.

Όσο για το «κλάσικο» μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, τόνισε πως «… ήταν πέναλτι αυτό που έγινε στον Ρονάλντο».

Ξάνθη-Ατρόμητος: Ο Ζαχαριάδης παιχνίδι με παιχνίδι πατάει καλύτερα στο γήπεδο και δείχνει ότι βάζει τις βάσεις για μια καλή διαιτητική πορεία.

Αστέρας Τρίπολης-Λεβαδειακός: Ο Παπαπέτρου παρά το νεαρό της ηλικίας δείχνει να κάνει καλές και σοβαρές διαιτησίας.

Εργοτέλης-Παναθηναϊκός: Είχαμε λάθη. Ο Τοπούζης δεν έδωσε κόκκινη κάρτα στο Λαγό, αλλά κι ένα πέναλτι στον Μπεργκ όταν ο αντίπαλος τον τράβηξε από το χέρι και δεν τον άφησε να πάει στην μπάλα. Το μεγαλύτερο κακό είναι ένας διαιτητής να προσπαθεί να διορθώσει ένα λάθος με ένα άλλο λάθος. Πρέπει να ξεχνάνε το λάθος και να πηγαίνουν παρακάτω.

Άρης-Πλατανιάς: Ο Κοτσαύτης είναι νέος διαιτητής και μπήκε φέτος στον πίνακα. Ήταν πάρα πολύ καλός και είχε καλή συνεργασία με τους έμπειρους βοηθούς του. Παρά την ήττα του Άρη πέτυχε και κανένας δεν ασχολήθηκε μαζί του.

Πανιώνιος-Απόλλων Σμύρνης: Ο Τριτσώνης έτρεξε πολύ, έκανε καλή διαιτησία και δεν έκανε λάθη. Είχε ένα ωραίο απόγευμα μαζί με τους βοηθούς.

Πανθρακικός-ΠΑΟΚ: Ο Παππάς ήταν άριστος, πρέπει να ήταν το καλύτερο παιχνίδι στην καριέρα του.

Βέροια-ΠΑΣ Γιάννινα: Ο Μάνταλος έκανε καλή διαιτησία. Ήταν σωστή η δεύτερη κίτρινη στον παίκτη του ΠΑΣ που κλώτσησε την κάρτα για καθυστέρηση.

Ολυμπιακός-ΟΦΗ: Ο Λιαχούδης σε όποιο παιχνίδι παίζει μπαίνουν πολλά γκολ. Ήταν σωστός, αλλά μπορούσε το πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού να μην το δώσει, γιατί η μπάλα χτυπά στο πόδι κι εξοστρακίζεται στο χέρι. Έκανε και λαθάκια σε καταλογισμούς φάουλ.

Παναιτωλικός-Καλλονή: Ο Σπάθας είναι πολύ έξυπνος διαιτητής και τους φέρνει όλους βόλτα. Είναι επιβλητικός, πηγαίνει στα παιχνίδια και κάνει ρεσιτάλ. Χθες προσέθεσε στο ενεργητικό του μια καλή διαιτησία.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου