ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Βλάχος: "Πρώτος στόχος το νταμπλ"

Βλάχος: "Πρώτος στόχος το νταμπλ"

Ο Θοδωρής Βλάχος μίλησε για τους φετινούς στόχους του Ολυμπιακού, τις ιδιαιτερότητες του Champions League και τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλες οι ελληνικές ομάδες από το χάος που επικρατεί οργανωτικά στις εγχώριες διοργανώσεις.
Αναλυτικά όσα είπε ο Θοδωρής Βλάχος στο "NovaΣΠΟΡ FM 94,6":

Για τον αν οι τρεις πρώτες αγωνιστικές τουΕλληνικού πρωταθλήματος είναι μια καλή προετοιμασία για τον αγώνα (με αντίπαλο τη Ντουμπρόβνικ) του Champions league στις 20 Νοέμβρη:

"Καταρχήν ο Ολυμπιακός ξεκινά με στόχο για ακόμη μια χρονιά το νταμπλ και πρέπει να νικήσει και τους τρεις πρώτους αγώνες. Οι συγκεκριμένοι αγώνες δε θα είναι πολύ δυνατά τεστ έτσι ώστε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τον αγώνα του Champions league λόγω της διαφοράς ποιότητας που ομολογουμένως υπάρχει".

Με ποιο τρόπο κατά την άποψη σας θα βελτιωθεί το ελληνικό πρωτάθλημα και ποια τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει;

"Τα προβλήματα στον ελληνικό χώρο είναι πολύ μεγάλα και ξεκινούν από την ομοσπονδία. Οι ομάδες ψάχνουν να βρουν κατάλληλες πισίνες και να εξασφαλίσουν άδειες. Όταν "κρυώσει" ο καιρός πολλές πισίνες δε θα είναι διαθέσιμες για τους αγώνες λόγω εξόδων συντήρησης. Όλοι οι σύλλογοι αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα με αποτέλεσμα να υπάρχει ένα μικρό χάος και συλλογικά και διοργανωτικά".

Πόσο ακόμα θα είναι εις θέση μπορεί ο Έλληνας πολίστας να συνδυάζει τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και τις απαιτήσεις του αθλήματος με τις υπάρχουσες πενιχρές οικονομικές απολαβές; Μπορεί να τον κρατήσει στο χώρο μόνο η αγάπη του για το άθλημα;

"Η αλήθεια είναι ότι οι αμοιβές είναι σε επίπεδο χαρτζιλικιού και παρατηρώ ότι τα τελευταία χρόνια φεύγουν αθλητές λόγω των οικονομικών προβλημάτων και ουσιαστικά έτσι χάνονται καριέρες. Σίγουρα χρειάζεται το μεράκι του αθλητή και ο κύριος λόγος που δεν αφήνει κάποιος το πόλο είναι ότι για τους περισσότερους αθλητές αποτελεί τρόπο ζωής.

Επίσης λίγοι είναι εκείνοι οι αθλητές που συνεχίζουν με υψηλές βλέψεις και ουσιαστικά αρκετοί από αυτούς βλέπουν τη μοναδική προπόνηση της ημέρας (παλιότερα γίνονταν δύο) σαν χόμπι".

Κλείνοντας, θα θέλαμε να μας πείτε τη γνώμη σας για τον άνθρωπο και προπονητή Βεσελίν Τζούχο, με τον οποίο συνεργαστήκατε στον Ολυμπιακό και που πλέον προπονεί την κροατική Ντουμπρόβνικ. Και βέβαια σας ζητάμε και ένα σχόλιο για το παιχνίδι της 20ής Νοεμβρίου μεταξύ σας στο Champions League.

"Καταρχήν επειδή είμαστε και φίλοι, δε θα είμαι αντικειμενικός αν μιλήσω για τον άνθρωπο Τζούχο. Είναι σίγουρα ένας πολύ καλός προπονητής και για να επιλεγεί σε μια τέτοια ομάδα όπως η Ντουμπρόβνικ (κάτοχος 2 ευρωπαϊκών), κάτι θα κάνει καλά. Το άθλημα στην Κροατία είναι κατεξοχήν επαγγελματικό και ο στόχος μας στα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ όπως και σε αυτό με τη Ντουμπρόβνικ θα είναι να κάνουμε την υπέρβασή μας.

Στόχος είναι μία καλή εμφάνιση και γιατί όχι και βαθμοί. Θα πρέπει πάντως να είμαστε πολύ προσεκτικοί στο τακτικό κομμάτι γιατί άλλωστε μην ξεχνάμε ότι στα δέκα παιχνίδια που θα δώσουμε στον όμιλο, θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε τις τρεις από τις πέντε καλύτερες ομάδες της Ευρώπης".

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου