ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

«Για τον Μιστερ χατ-τρικ Άρσεναλ, Λίβερπουλ και Ντόρτμουντ»!

«Για τον Μιστερ χατ-τρικ Άρσεναλ, Λίβερπουλ και Ντόρτμουντ»!

   29/10/2013
Τον τεράστιο «ντόρο» γύρω απ’ το όνομα του Κώστα Μήτρογλου συνέχισε η «Daily Star». Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο επιθετικός του Ολυμπιακού μπορεί να προκαλέσει «σφαγή» Άρσεναλ, Λίβερπουλ και Ντόρτμουντ!

«Άρσεναλ, Λίβερπουλ και Ντόρτμουντ παλεύουν για τον Μήτρογλου»!
Τρεις απ’ τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες «σφάζονται» στα πόδια του Κώστα Μήτρογλου, σύμφωνα με αγγλικό δημοσίευμα.

Όπως αναφέρει η «Daily Star», οι Άρσεναλ, Λίβερπουλ και Ντόρτμουντ -όχι απλά ενδιαφέρονται για τον επιθετικό του Ολυμπιακού, αλλά δεν αποκλείεται ακόμα και να μονομαχήσουν για το ποια θα τον αποκτήσει.

Πιο συγκεκριμένα, ο συντάκτης σημειώνει πως οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Μήτρογλου (που έχουν αποτέλεσμα, όπως αναφέρει, 14 γκολ σε 14 αγώνες, δυο χατ-τρικ και γκολ που έχουν βοηθήσει την Εθνική να φτάσει στα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου) προσελκύουν το ενδιαφέρον μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Αφού κατονομάζει λοιπόν ως τρεις απ’ αυτούς τους Λονδρέζους, τους «κόκκινους» και την περσινή φιναλίστ του Champions League, εξηγεί συγκεκριμένα πώς αντιμετωπίζει καθένας την περίπτωση του Μήτρογλου.

Έτσι, σημειώνει πως «η Άρσεναλ χρειάζεται ενίσχυση στη γραμμή κρούσης και ο Αρσέν Βενγκέρ έχει αρκετό ρευστό για να διαθέσει τον Ιανουάριο. Ο Μήτρογλου κοστίζει το λιγότερο 7 εκατ. λίρες (περίπου 8,2 εκατ. ευρώ) αλλά η συχνότητα που βρίσκει δίχτυα μπορεί να προκαλέσει πλειστηριασμό».

Όσο για τη Λίβερπουλ, τονίζει ότι «ο Μπρένταν Ρότζερς θα έβρισκε πολύ χρήσιμη την εμπειρία του στο Champions League, σε περίπτωση τραυματισμού του Σουάρες ή του Στάριτζ», ενώ καταλήγει πως το πέρασμά του απ’ τη Γερμανία θα μπορούσε να τον κάνει ιδανικό αντικαταστάτη του «φευγάτου» Λεβαντόφσκι στη Ντόρτμουντ.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου