ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Αποκεφαλισμός ποδοσφαιριστή στην Βραζιλία

Αποκεφαλισμός ποδοσφαιριστή στην Βραζιλία

31/10/2013

Ένα φρικτό έγκλημα έλαβε χώρα στην Βραζιλία τα ξημερώματα της Τετάρτης με τη γυναίκα πρώην ποδοσφαιριστή να βρίσκει έξω από την πόρτα του σπιτιού τους κομμένο το κεφάλι του άντρα της!
Ζοάο Ροντρίγκο
Μία ακόμα απίστευτη ιστορία συνέβη στην Βραζιλία και δείχνει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν κάποιοι όχι μόνο το ποδόσφαιρο, αλλά και την ανθρώπινη ζωή.
Μετά τον διαμελισμό διαιτητή σε αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος μέσα στο γήπεδο, ήρθε αποκεφαλισμός βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή που κρέμασε πριν λίγες ημέρες τα παπούτσια του!
Ο άτυχος άνδρας ονομάζεται Ζοάο Ροντρίγκο και σύμφωνα με τα όσα γράφονται στην Βραζιλία απήχθη πριν δυο μέρες έξω από το εστιατόριο που άνοιξε.
Τα ξημερώματα της Τετάρτης η σύζυγος του άτυχου ποδοσφαιριστή άκουσε έναν ήχο έξω από την πόρτα του σπιτιού τους και με φρίκη διαπίστωσε πως είχαν πετάξει το κεφάλι του Ροντρίγκο από το οποίο έλειπαν η γλώσσα και τα μάτια!
Φίλος του 35άχρονου θύματος δήλωσε πως δεν είχε εχθρούς, ούτε ήταν μπλεγμένος με κάποια συμμορία, όμως οι Αρχές ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα. 
Οι τελευταίες πληροφορίες πάντως αναφέρουν πως γνωστή συμμορία ναρκωτικών ήθελε να εκδικηθεί τη σύζυγο του άτυχου άνδρα, καθώς είναι αστυνομικός και μάλιστα πήρε μέρος σε επιχειρήσεις κατά συμμοριών που πουλούσαν ναρκωτικά στην περιοχή.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου