ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Ημιτελικός με Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ

Ημιτελικός με Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ

Ζευγάρι Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού έβγαλε η κληρωτίδα στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, που φέτος θα είναι μονός. Στις 22 ή 23/12 το ματς στο ΟΑΚΑ. Άρης - Πανιώνιος ο δεύτερος ημιτελικός.
Για πρώτη φορά μετά από έξι σερί σεζόν, ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας δεν θα φιλοξενήσει το ζευγάρι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός. Στην κλήρωση της Τρίτης (29/10), τα ζευγάρια που βγήκαν μέσα από την διαδικασία είναι για τον πρώτο ημιτελικό το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός και για τον δεύτερο το Άρης - Πανιώνιος.
Οι ημιτελικοί φέτος είναι μονοί (όχι διπλοί όπως πέρσι, απόφαση που πάρθηκε εξαιτίας της έλλειψης ημερομηνιών συν τις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας) και οι back to back Πρωταθλητές Ευρώπης θα πάνε στο ΟΑΚΑ στις 22 ή 23 Δεκεμβρίου για να συγκρουστούν με τον πράσινους με έπαθλο το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης.

Η ΔΤ θα αποφασίσει ποια ημέρα θα γίνει το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός και ποια το Άρης-Πανιώνιος, που είναι το άλλο ζευγάρι. Μετακίνηση φιλάθλων δεν θα υπάρχει και τα εισιτήρια θα διατεθούν μόνο στους φίλους των γηπεδούχων ομάδων.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου