ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Χωρίς τρεις στο ντέρμπι

 Χωρίς τρεις στο ντέρμπι

29/10/2013
 Δίχως τρεις παίκτες κάνει στον Ολυμπιακό ο Μίτσελ τα πλάνα του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό το Σάββατο. Ευκαιρίες σε «ρεζέρβες» και μικρούς ο αγώνας Κυπέλλου με τον Φωκικό την Τετάρτη.
Κακά τα ψέματα… Όταν υπάρχει στον ορίζοντα ένα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά και δύο ακόμη «τελικοί», στο Champions League με την Μπενφίκα και το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ, ένα ματς Κυπέλλου περνά σε δεύτερη μοίρα. Πόσω μάλλον αν αντίπαλος είναι ο Φωκικός και το 5-1 του πρώτου αγώνα έχει μετατρέψει σε διαδικαστικού χαρακτήρα τον επαναληπτικό.

Έτσι και στον Ολυμπιακό, παρά τις… τετριμμένες τοποθετήσεις περί σοβαρότητας σε όλα τα ματς, είναι κοινό μυστικό πως όλοι ήδη κοιτάζουν τα επόμενα ματς. Ο Μίτσελ γνωρίζει από τώρα πως τουλάχιστον στο πρώτο από τα τρία παιχνίδια του Γολγοθά της ομάδας του, δεν μπορεί να υπολογίζει σε τρεις υπερπολύτιμους παίκτες: τους Πάουλο Μασάντο, Γκαετάν Μπονγκ και Τσόρι Ντομίνγκες. Οι δύο τελευταίοι έχουν πιθανότητες να προλάβουν το μεγάλο ματς της Τρίτης για το Champions League, αντίθετα με τον Πορτογάλο μέσο που δεν έχει τις πιθανότητες με το μέρους του ούτε για το παιχνίδι με τους «αετούς». Εφόσον, τελικά, απουσιάσει ο Τσόρι δεν υπάρχει δίλημμα για τη θέση πίσω από τον Μήτρογλου, αφού ο Σαβιόλα θα… παίζει μόνος του, ενώ τη θέση του Μπονγκ θα πάρει ο φορμαρισμένος Χολέμπας και Μανιάτης-Σάμαρης θα συνθέσουν το δίδυμο των κεντρικών χαφ.

Ευκαιρίες για όλουςτο ματς με τον Φωκικό

Υπό άλλες συνθήκες θα ήταν αγγαρεία. Όμως για πολλούς παίκτες στον Ολυμπιακό το ματς με τον Φωκικό για το Κύπελλο είναι ευκαιρία. Ο Μίτσελ εν όψει των δύσκολων αγώνων που ακολουθούν θα προφυλάξει/ξεκουράσει τους «βασικούς» και θα δώσει χρόνο σε παίκτες που έχουν ρόλο αναπληρωματικού ή… θεατή. Αναμένεται να αγωνιστούν ποδοσφαιριστές όπως οι Μέγιερι, Παπάζογλου, Μεντζανί, Ολαϊτάν, Εντινγκά, Σκέποβιτς, νεαροί όπως ο Βέργος, ενώ πιθανότατα θα κάνει ντεμπούτο ο Μιγκέλ Τόρες, που λόγω τραυματισμού δεν έχει παίξει καθόλου αλλά πλέον είναι πανέτοιμος. Εκτός πλάνων είναι ο Ιμπαγάσα λόγω μυϊκού τραυματισμού. Η αποστολή για το ματς της Άμφισσας (Τετάρτη, 20:30) θα ανακοινωθεί μετά τη σημερινή προπόνηση.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου