ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Η Κηφισιά "φιλοξενεί" τον Ολυμπιακό

Η Κηφισιά "φιλοξενεί" τον Ολυμπιακό

Η Κηφισιά "φιλοξενεί" τον Ολυμπιακό το Σάββατο (19:00) στο "Ζηρίνειο", στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Volley League.
Στις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα Volley League επιστρέφει το Σάββατο η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού.
Οι ερυθρόλευκοι μετά από το Champions League και τον αγώνα με την Μπελογκόριε Μπέλγκοροντ, φιλοξενούνται στις 19:00 από την Κηφισιά στο "Ζηρίνειο" με μοναδικό στόχο την επίτευξη της 3ης νίκης στην 4η ημέρα της διοργάνωσης.

Ο Α.Ο Κηφισιάς είχε επικρατήσει πρόσφατα με 3-2 σετ του Ολυμπιακού στο League Cup και όπως τονίζει και ο τεχνικός της ομάδας Δημήτρης Καζάζης το παιχνίδι θέλει ιδιαίτερη προσοχή, για πολλούς λόγους.

"Είναι ένα εκτός έδρας παιχνίδι με την Κηφισιά η οποία είναι επικίνδυνη ομάδα. Μας κέρδισε στο League Cup όμως το παιχνίδι πρωταθλήματος είναι τελείως διαφορετικό. Σαφώς και υπάρχει κούραση στην ομάδα από τα συνεχή δύσκολα ματς και τα ταξίδια αλλά θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι με την Κηφισιά.

Προερχόμαστε από ένα ματς πολύ δύσκολο κόντρα στην Μπελογκόριε, παίζουμε στην Κηφισιά και ακολουθεί άλλο ένα ματς για το Champions League με την Νόλικο. Το πρόγραμμα μας είναι δύσκολο αλλά είμαστε μεγάλη ομάδα και έχουμε την ποιότητα και την εμπειρία για να ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις μας.  Σε κάθε αγώνα πάμε για τη νίκη και αυτή θα επιδιώξουμε να πάρουμε και στο Ζηρίνειο. Πρώτα η Κηφισιά και μετά η Νόλικο Μαασέικ", υποστήριξε ο Δημήτρης Καζάζης.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου