ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Κοντσερτο για...πολυβολα (pics+videos)

Κοντσερτο για...πολυβολα (pics+videos)

28/10/2013

Σκοράρει χωρίς να σταματάει πουθενά. Νέα εμφατική εμφάνιση από τον Ολυμπιακό, ο οποίος πέτυχε πέντε γκολ, επικρατώντας εύκολα του ΟΦΗ. «Έκλεψε» τις εντυπώσεις ο Γκαλέτι, ο οποίος αποθεώθηκε.

Πολυβόλο χωρίς σταματημό…

Οι «ερυθρόλευκοι» χωρίς να πιάσουν υψηλή απόδοση, έπαιξαν όσο χρειαζόταν και επικράτησαν 5-1 του ΟΦΗ με τον Κώστα Μήτρογλου να σκοράρει δύο φορές (4’,52’), τον Χολέμπας να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ (58’) , τον Γιάννη Μανιάτη (85’) να πετυχαίνει ένα ακόμα και τον Γιαταμπαρέ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα (86’).

Πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, προηγήθηκαν οι Κρητικοί, με υπέροχο γκολ του Λαμπρόπουλου, όμως από εκεί και πέρα εξαφανίστηκαν από τον αγωνιστικό χώρο. Έπαιξε και αποθεώθηκε από τον κόσμο του Ολυμπιακού, ο Λουτσιάνο Γκαλέτι.

Πολύ καλός ο Μήτρογλου, ο οποίος έχασε πέναλτι, εξαιρετικός και… άνθρωπος της ασίστ ο Κάμπελ, είχε συμμετοχή στα τέσσερα από τα πέντε γκολ.

Το ματς:

Οι τακτικές πάνε… περίπατο όταν σε ένα παιχνίδι, το σκορ ανοίγει στα 20 δευτερόλεπτα. Ο ΟΦΗ μπήκε να παίξει άμυνα και να ψάξει τις κόντρες στο Καραϊσκάκη, όμως το γκολ του Λαμπρόπουλου, πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό, δεν θα το περίμενε ούτε ο ίδιος ο Πίντο. Αυτό που θα ήθελε να φανταστεί όμως ο Πορτογάλος τεχνικός είναι να κρατούσε η ομάδα του περισσότερη ώρα το προβάδισμα. Τρία λεπτά αργότερα ο Μήτρογλου με κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα ίσια, για να ξεκινήσει από την αρχή και πάλι η αναμέτρηση.

Ο ΟΦΗ, δεν πέρασε ξανά το κέντρο, ο Ολυμπιακός πίεζε αλλά δεν… «έπνιξε» τον ΟΦΗ, χωρίς να φτάνει σε δεύτερο γκολ. Οι προσπάθειες του Σαβιόλα, του Μήτρογλου και του Βάις σταματούσαν είτε στον εξαιρετικό Δασκαλάκη, είτε στα σώματα με το 1-1 να παραμένει. Ο Κρητικός τερματοφύλακας είχε αποφασίσει να βγάλει το λάδι στους γηπεδούχους, αφού δεν νικήθηκε από τον Μήτρογλου, ούτε από τη βούλα του πέναλτι.

Στο δεύτερο μέρος, ο Μίτσελ, άφησε τον Βάις στα αποδυτήρια, πέρασε τον Γιαταμπαρέ στο ματς και έδειξε αποφασισμένος να κόψει το βήχα του ΟΦΗ και εκμεταλλευόμενος, ίσως το πρώτο λάθος του Δασκαλάκη, ο Μήτρογλου έπιασε την κεφαλιά με την οποία έβαλε στη θέση του οδηγού τους Πειραιώτες. Ο δείκτης του σκορ ανέβηκε, με μια έξυπνη εκτέλεση φάουλ από τον Χολέμπας και τα πράγματα έγιναν πλέον πολύ απλά. Σε όλα αυτά, προστέθηκε και η αποβολή του Μπούρμπου με δεύτερη κίτρινη.

Και ενώ το αγωνιστικό σκέλος δεν είχε κανένα ενδιαφέρον, το «Γ. Καραϊσκάκης» σηκώθηκε στο πόδι, όταν ο Σα Πίντο, έβαλε στο παιχνίδι τον Γκαλέτι. Ο κόσμος του Ολυμπιακού αποθέωσε τον Αργεντινό, φώναξε δυνατά το όνομά του και του έδειξε πως δεν ξεχνάει την προσφορά του στην ομάδα. Τα υπόλοιπα λεπτά που κύλησαν έφεραν δύο ακόμα γκολ από τους Μανιάτη και Γιαταμπαρέ και οι πρωταθλητές Ελλάδας έβαλαν ακόμα τρεις πόντους στο σακούλι τους.

Η αποθέωση στον Γκαλέτι



Ο MVP της αναμέτρησης

Ο Μήτρογλου πέτυχε δύο γκολ και έφτασε σε 9 ματς της Superleague, όμως ο μεγάλος πρωταγωνιστή της αναμέτρησης ήταν ο Κάμπελ. Είχε τέσσερις ασίστ "πάρε-βάλε" στον Έλληνα φορ και στον Γιάννη Μανιάτη, ενώ κέρδισε την αποβολή του Μπούρμπου, που αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στο μαρκάρισμά του.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Παπάζογλου, Παπαδόπουλος, Σιόβας, Χολέμπας, Σάμαρης (78’ Μανιάτης), Εντιγκά, Βάις (46’ Γιαταμπαρέ), Κάμπελ, Σαβιόλα, Μήτρογλου (65’ Ολαϊτάν).

Στον πάγκο: Μέγιερι, Φουστέρ, Μετζανί, Σαλίνο.

ΟΦΗ (Σα Πίντο): Δασκαλάκης, Μπούρμπος, Μιλιάζες, Ζόρο, Τριποτσέρης, Μακρής, Ζε Εντουάρντο, Κάλαιτζιτς (62’ Όγιος), Φραγκουλάκης, Παπάζογλου (74' Γκαλέτι), Λαμπρόπουλος (62’ Κουτσιανικούλης).

Στον πάγκο: Φερνάντες, Στάθης, Ζβασίγια, Μακουκούλα,

Διαιτητής: Λιαχούδης (Μακεδονιας)
Βοηθοί: Μερκενίδης (Μακεδονίας), Σίπκας (Πέλλας)
Γήπεδο: «Γ. Καραϊσκάκης»

Η κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού στην νίκη με σκορ 5-1 επί του ΟΦΗ στο Φάληρο, για την 9η αγωνιστική της Super League. Σούπερ Κάμπελ με 4 (!) ασίστ, το βιολί του ο Μήτρογλου με 2 γκολ, σκόραραν και οι Χολέμπας, Μανιάτης, Γιαταμπαρέ.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις μετά από 13'' αγώνα με τον Λαμπρόπουλο αλλά η απάντηση ήρθε εξίσου άμεσα για τον Ολυμπιακό με σκόρερ τον Μήτρογλου στο 4', στην πρώτη από τις συνολικά τέσσερις (!) ασίστ του Κάμπελ στο παιχνίδι. Ο "πιστολέρο" αφού πρώτα έχασε πέναλτι (44'), σκόραρε ξανά στο 52' για το 2-1, με τα υπόλοιπα τρία τέρματα να έρχονται από τους Χολέμπας (58'), Μανιάτης (85'), Γιαταμπαρέ (87').

Ρομπέρτο: Τέντωσε το κορμί του αλλά δεν μπόρεσε να αποσοβήσει το γκολ, στο οποίο δεν είχε ευθύνη, στο 13'' του αγώνα από το καλοζυγισμένο σουτ του Λαμπρόπουλου. Στην υπόλοιπη διάρκεια του ματς είχε ρόλο θεατή. Ενδεικτικά και μόνο η βαθμολογία του.

Παπάζογλου: Αμυντικά προβληματίστηκε από ελάχιστα έως καθόλου, ενεργώντας αποτελεσματικά όσες φορές ο ΟΦΗ επιχείρησε να επιτεθεί από την πλευρά του. Επιθετικά το πάλεψε δίχως να προσφέρει κάτι ουσιαστικά, με τις περισσότερες σέντρες του να μην βρίσκουν στόχο.

Αβραάμ: Από τις ευχάριστες νότες της βραδιάς ο αρχηγός του Ολυμπιακού. Δείχνει να έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του, αγωνιστικά και -κυρίως- ψυχολογικά. Πάταγε καλύτερα σε σχέση με τις προηγούμενες εμφανίσεις του και δεν αντιμετώπισε δυσκολίες απέναντι στους επιθετικούς του ΟΦΗ. Υγιής να είναι και παιχνίδι με παιχνίδι θα επανέλθει στα γνωστά υψηλά -προ τραυματισμού- του στάντερ.

Σιόβας: Πήγε μάλλον χαλαρά πάνω στον Παπάζογλου που του πήρε την κεφαλιά και έδωσε την ασίστ στον Λαμπρόπουλο για το 0-1 των φιλοξενούμενων. Έχασε ακόμη μια φορά τον υψηλόσωμο φορ του ΟΦΗ σε μια επικίνδυνη στημένη φάση. Στο υπόλοιπο ματς δεν ανησύχησε ιδιαίτερα και ήταν θετικός αμυντικά και επιθετικά με την μπάλα στο χορτάρι, βοηθώντας στην σωστή ανάπτυξη από πίσω.

Χολέμπας: Έδωσε συνέχεια στην καλή του εμφάνιση κόντρα στην Μπενφίκα. Άνετος ανασταλτικά και ιδιαίτερα κεφάτος στα επιθετικά του καθήκοντα, ο 29χρονος άσος μοιάζει να βρίσκεται σε καλό φεγγάρι αγωνιστικά. Πέτυχε και ένα όμορφο γκολ με πανέξυπνη απευθείας εκτέλεση φάουλ, περνώντας την μπάλα έξω από το τείχος με πορεία χαμηλά στην δεξιά γωνία του Δασκαλάκη. Συνεργάστηκε καλύτερα με τον Κάμπελ παρά με τον Βάις.

Εντινγκά: Βγήκε πρώτος πάνω στην μπάλα, πήγε με δύναμη στις φάσεις, κατέβηκε "χαμηλά' για να προωθήσει το παιχνίδι από την άμυνα προς την επίθεση και είχε σωστές μεταβιβάσεις αποφεύγοντας τα ρίσκα. Καλό παιχνίδι από τον Κονγκολέζο διεθνή μέσο που στα ματς με την Μπενφίκα και τον ΟΦΗ άφησε υποσχέσεις πως μπορεί να αποδειχθεί ένα καλό εργαλείο στα χέρια του Μίτσελ.

Σάμαρης: Δεν είχε πρόβλημα να επιβληθεί στους κεντρικούς χαφ του ΟΦΗ, αξιοποιώντας την δύναμη και την καλή τεχνική του. Ανασταλτικά αξιοπρεπής, δημιουργικά ακόμη καλύτερος με σωστό κράτημα και μοίρασμα της μπάλας. Μοιάζει να "λύνεται" εσχάτως, παίρνοντας περισσότερες πρωτοβουλίες. Χρειάζεται βελτίωση στις μακρινές του μεταβιβάσεις, Άφησε την θέση του στον Μανιάτη στο 74'.

Βάις: Ό,τι κατέχει το τόπι είναι σαφέστατο. Η διάθεση σε καμία περίπτωση δεν του λείπει. Μένει να βάλει περισσότερη ουσία στο παιχνίδι του και να μην παρασύρεται εύκολα από τον ενθουσιασμό του. Είναι καθαρά παίκτης ρυθμού και χώρου ο Σλοβάκος, κάτι που δεν είχε απέναντι στον ΟΦΗ. Είχε μια πολύ ωραία κούρσα από δεξιά στο 35', αλλά προτίμησε από πολύ δύσκολη γωνία να τελειώσει μόνος του τη φάση, αντί να κόψει την μπάλα σε Σαβιόλα ή Μήτρογλου. Από δικό του σουτ, ήρθε το χαμένο πέναλτι του "πιστολέρο" στο 44'. Δημιούργησε ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα όταν αποφάσισε να συγκλίνει με την μπάλα στα πόδια του, ωστόσο δεν κατάφερε να ολοκληρώσει σωστά κάποια από τις προσπάθειες του. Αντικαταστάθηκε από τον Γιαταμπαρέ στην ανάπαυλα.

Κάμπελ: Απολαυστικός. Ο Κοσταρικανός είναι η επιτομή του απλού και ουσιαστικού ποδοσφαίρου. Μπορεί να μην είναι ο παίκτης που θα "ρίξει" την κερκίδα, αλλά κάνει τόσα πολλά πράγματα σωστά μέσα στο γήπεδο και είναι το στυλ του παίκτη που μάλλον κάθε προπονητής θα ήθελε να έχει στο ρόστερ της ομάδας του. Κόντρα στον ΟΦΗ είχε τις τέσσερις (!) ασίστ και την κερδισμένη αποβολή του Μπούρμπου με δύο κίτρινες για ισάριθμα φάουλ επάνω του. Φιλότιμος ανασταλτικά, ομαδικός, απλός, ουσιαστικός. Με δύο κλεψίματα που κατέληξαν σε ισάριθμες πάσες για γκολ, αυτά τον Μανιάτη και Γιαταμπαρέ. Είχαν προηγηθεί οι δύο ασίστ στον Μήτρογλου. Ο κορυφαίος του Ολυμπιακού.

Σαβιόλα: Η πρώτη πραγματικά καλή του στιγμή στο παιχνίδι ήταν η ασίστ στην χαμένη ευκαιρία του Μήτρογλου στο 42'. Στο 71' από εξαιρετική πάσα του Σάμαρη δεν κατάφερε να σκοράρει, στέλνοντας την μπάλα στην αγκαλιά του Δασκαλάκη. Έμοιαζε ένα κλικ πίσω από τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, όσον αφορά τον ρυθμό του αγώνα. Με μια πολύ δύσκολη σειρά αγώνων να έρχεται την επόμενη εβδομάδα, ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη τον καλό Σαβιόλα και όχι αυτόν που είδαμε απέναντι στον ΟΦΗ.

Μήτρογλου: Ακόμη και σε βραδιές που δεν είναι σούπερ, καταφέρνει να σκοράρει, δείγμα της ικανότητας που έχει να τελειώνει τις φάσεις. Στο 4' με δυνατή κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα, στο 40' αστόχησε από εξαιρετικά ευνοϊκή θέση και δύο λεπτά αργότερα νικήθηκε από τον Δασκαλάκη σε τετ-α-τετ. Στο 44' αστόχησε από την άσπρη βούλα, με τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ να πέφτει στην σωστή γωνία απομακρύνοντας σε κόρνερ. Τρεις κλασικές ευκαιρίες χαμένες σε ένα παιχνίδι είναι πολλές για τον Μήτρογλου που με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 52', έκανε το 2-1 για τον Ολυμπιακό. Άφησε την θέση του στον Ολαϊτάν στο 65'. .

Γιαταμπαρέ: Αντικατέστησε τον Βάις στην ανάπαυλα, ωστόσο δεν πρόσφερε πολλά περισσότερα πράγματα από τον Σλοβάκο, παίζοντας στην δεξιά πτέρυγα. Όταν ο Μίτσελ του έδωσε εντολή να κινηθεί σε ρόλο μεσοεπιθετικού στον άξονα, ήταν πιο ουσιαστικός. Έδειξε να του πηγαίνει καλύτερα αυτός ο ρόλος. Στο 87' μάλιστα εκμεταλλεύθηκε την ασίστ του Κάμπελ και με όμορφο σουτ στην δεξιά γωνία του Δασκαλάκη έγραψε το τελικό 5-1 στην αναμέτρηση.

Ολαϊτάν: Πήρε την θέση του Μήτρογλου στο 65' και για 15 λεπτά περίπου έπαιξε ως φορ, δίχως να καταφέρει πολλά πράγματα. Ανέβασε την απόδοση του όταν πέρασε δεξιά στην επίθεση. Σε γενικές γραμμές δεν πρόλαβε να βρει μέσα στο παιχνίδι.

Μανιάτης: Μπήκε στο ματς αντί του Σάμαρη στο 74'. Ορεξάτος και με διάθεση, έδωσε φρεσκάδα στην μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού και πρόλαβε να σκοράρει στο 85' από την προσπάθεια και την ασίστ του Κάμπελ, κινούμενος ως κρυφός επιθετικός.

 Τα γκολ και τα highlights της αναμετρησης


Oι δηλωσεις στην συνεντευξη Τυπου

Οι δηλώσεις του Μίτσελ

Διαβάστε την τοποθέτηση του Ισπανού τεχνικού του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα απέναντι στον ΟΦΗ.
Παρά το γεγονός ότι κάνατε πέντε αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα της Τετάρτης, ο Ολυμπιακός φαινόταν στο πρώτο μέρος να μην έχει πολλές δυνάμεις. Αντιθέτως στην επανάληψη έβγαλε ένα άλλο πρόσωπο. Πώς το εξηγείτε αυτό;
«Συμφωνώ μαζί σας. Όμως αυτό πιστεύω ότι είναι μία κούραση που οφείλεται στην έλλειψη συγκέντρωσης γιατί στο δεύτερο μέρος δείξαμε ότι μπορούμε να έχουμε το επίπεδο που επιθυμούμε. Το γκολ που δεχτήκαμε είναι δίχως αμφιβολία ότι εκείνη τη στιγμή δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί. Γνωρίζαμε το παιχνίδι του ΟΦΗ και τι προσπαθούσε να κάνει, αλλά εμείς κάναμε λάθος. Αυτό πρέπει να το προσέχουμε από εδώ και στο εξής γιατί δεν θα έχουμε συνέχεια την ευκαιρία να ανατρέπουμε τα αποτελέσματα. Προσπαθώ να κατανοήσω το γεγονός ότι κάποιες φορές οι παίκτες είναι κουρασμένοι και με έλλειψη συγκέντρωσης, όμως, έχω την υποχρέωση να ζητάω από τους ποδοσφαιριστές μου το καλύτερο. Πρέπει να γινόμαστε καλύτεροι. Το γεγονός ότι ανασυγκροτήσαμε τις δυνάμεις μας στην επανάληψη, το ότι βάλαμε πέντε γκολ και χάσαμε ένα πέναλτι, δείχνει ότι μπορούμε να παρουσιάσουμε την εικόνα που θέλουμε και δείχνουμε σε όλους τη δουλειά που κάνουμε».

Εμφανίσεις όπως στο Ντα Λουζ και με τα πέντε γκολ στον ΟΦΗ δίνουν αυτοπεποίθηση στην ομάδα ενόψει της τριάδας - φωτιά που ακολουθεί με Παναθηναϊκό, Μπενφίκα και ΠΑΟΚ;
«Χωρίς καμία αμφιβολία ναι. Η συνέχεια που έχουν οι καλές μας εμφανίσεις και τα καλά αποτελέσματα, δίνουν αυτοπεποίθηση στους παίκτες. Για αυτό προσπαθούμε συνεχώς. Δεν θα σταματήσω ποτέ να ζητάω όλο και περισσότερα από τους ποδοσφαιριστές μου, γιατί το γεγονός ότι στο δεύτερο μέρος ήμασταν τόσο καλοί, δείχνει ότι όλοι είναι στη διάθεσή μας και ικανοί να κάνουν αυτά που τους ζητάμε. Στην επανάληψη δεν είχε φανεί ότι υπάρχουν πέντε αλλαγές».

Ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει φέτος ένα ρεκόρ στα γκολ; Κρατάει από το 1972..

Το '72 δεν είχα γεννηθεί (γέλια). Πιστεύω ότι έχει να κάνει με τον συντονισμό του καλού παιχνιδιού. Το ότι τα πάμε καλά, δείχνει ότι είμαστε αποτελεσματική ομάδα, παρουσιάζουμε ωραίο παιχνίδι και ο κόσμος δείχνει ευχαριστημένος σε σχέση με πέρσι που παρότι κερδίζαμε, ο κόσμος δεν το χαιρόταν. Φέτος τα πράγματα δείχνουν να είναι καλύτερα. Το ότι ο κόσμος είναι ευχαριστημένος ή μας συναντάει στον δρόμο και μας λέει καλά πράγματα για την δουλειά μας, μας αναγκάζει να είμαστε υποχρεωμένοι απέναντί του, αλλά και να συνεχίζουμε τη δουλειά μας για να συνεχίσουν να χαίρονται. Εξαρτάται και από τις απαιτήσεις που έχεις. Αν θες να πηγαίνεις στην κορυφή και πιο ψηλά ή αν θες να μένεις στη μετριότητα. Εμείς επιλέγουμε το πρώτο».

Τι είναι αυτό που θα ζητήσετε από τους παίκτες σας για να ανταποκριθούν με επιτυχία στους αγώνες με Παναθηναϊκό, Μπενφίκα και ΠΑΟΚ;
«Θα τους ζητήσω ακριβώς το ίδιο. Ό,τι κάνουν μέχρι στιγμής. Κι αν το κάνουν, τότε είναι εγγυημένο ότι θα τα πάμε καλά και στα τρία παιχνίδια».

Είδαμε τον Γιαταμπαρέ σήμερα και με την Μπενφίκα να παίζει καλά, τον Κάμπελ επίσης να δίνει τέσσερις ασίστ στο ματς με τον ΟΦΗ. Θα θέλαμε ένα σχόλιο για την παρουσία τους απόψε.
«Είναι φανταστικοί. Θέλουμε να. πιέζουν τους υπόλοιπους, γιατί τη θέση του στην ενδεκάδα δεν την έχει κανένας σίγουρη. Οι παίκτες μπαίνουν και βγαίνουν από την επιλογή μας για το αρχικό σχήμα. Θα ήταν εύκολο να επιλέξουμε τους έντεκα παίκτες, αλλά εξαρτιόνται όλα από τις εμφανίσεις τους».

Τα σχόλια των παικτών μας

Διαβάστε τι δήλωσαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού μετά τον αγώνα απέναντι στον ΟΦΗ.
Τζόελ Κάμπελ:
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος για τις ασίστ που έκανα, κυρίως όμως για τη νίκη. Ημασταν αργοί στην αρχή, ωστόσο μας βοήθησε το γεγονός πως ισοφαρίσαμε γρήγορα».
Όσο για την πορεία της καριέρας του, αλλά και την απόδειξη στον Αρσέν Βενγκέρ, υποστήριξε: «Είμαι περήφανος που παίζω στον Ολυμπιακό και θέλω να δείξω την αξία μου, αλλά και αποδείξω στο μάξιμουμ τι είμαι ικανός να κάνω. Είμαι πάρα πολύ καλά εδώ...».
Ο Κάμπελ αναφέρθηκε στο ντέρμπι της Λεωφόρου, αλλά και στο ματς που ακολουθεί με τη Μπενφίκα: «Δυο πολύ δύσκολα ματς, πολύ κρίσιμα, τα οποία θα παίξουν ρόλο στη συνέχεια της πορείας μας. Στόχος μας να κερδίσουμε και να συνεχίσουμε με τις καλύτερες προοπτικές στο υπόλοιπο της σεζόν».
Για το σε ποιο ματς θα ήθελε να παίξει: «Αν ήταν στο χέρι μου θα έπαιζα και στα δυο».
Ανδρέας Σάμαρης:
«Σίγουρα υπήρξαν κάποια διαστήματα στο παιχνίδι όπου δεν δώσαμε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο, όμως εγώ θα ήθελαν κυρίως να εστιάσω στα σημεία που χάνουμε την αυτοσυγκέντρωση μας και δεχόμαστε κάποια γκολ. Εκεί θα πρέπει να δουλέψουμε για να είμαστε καλοί και αμυντικά ως ομάδα», δήλωσε αρχικά ο Σάμαρης.
Για τα δύσκολα παιχνίδι που υπάρχουν στη συνέχεια: «Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε. Πρώτα προέχει το ματς Κυπέλλου όπου πρέπει να εξασφαλίσουμε την πρόκριση μας, όμως για να μην κρυβόμαστε θεωρώ ότι είναι η σημαντικότερη εβδομάδα της χρονιάς έως τώρα αυτή που έρχεται. Είναι τρία παιχνίδια που θα μας δώσουν προβάδισμα είτε στο πρωτάθλημα είτε στο Τσάμπιονς Λιγκ και θεωρώ πως όλοι αντιλαμβανόμαστε τη σημασία αυτής της εβδομάδας. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό έτσι ώστε η ομάδα να κάνει τρεις νίκες».
Για την πρόοδο του: «Προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό σε κάθε παιχνίδι. Από εκεί και πέρα, λειτουργώ πάντα με τα δεδομένα της ομάδας. Προσπαθώ να βελτιώνομαι σαν ποδοσφαιριστής και σαν άνθρωπος. Δεν μπορώ να επαναπαυτώ γιατί και ο προπονητής και οι συμπαίκτες μου ακόμη και ο κόσμος έχει απαιτήσεις. Οπότε θα προσπαθήσω να δουλέψω σκληρά για να μπορώ να φανώ αντάξιος στις απαιτήσεις όλων».
Για την εκστρατεία κατά του ρατσισμού: «Μία τέτοια κίνηση έγινε και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θεωρώ ότι είναι πολύ καλό για τις ομοσπονδίες να προωθούν κάτι τέτοιο γιατί πραγματικά δεν χωράνε τέτοια κρούσματα στο ποδόσφαιρο και στον αθλητισμό γενικότερα».


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου