ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Οταν αλλοι τον εφτυναν ο ALEX WEB RADIO/TV τον υποστηριζε...

Οταν αλλοι τον εφτυναν ο ALEX WEB RADIO/TV τον υποστηριζε...

29/12/201

 

Δεν μου βγαινει τιποτε αλλο να πω για αυτον τον αξιοπρεπη και ευγενεστατο ανθρωπο ποιυ ηρθεσεμια ομαδα που ειχε αποκομισει πολλα προβληματα απο την σαβουρα που ειχαν μαζεψει οι πουθεναδες προπονητες και που επρεπε να τσεκαριστουν σε χρονο ρεκορ και να ξεκαθαριστει ποιοι μενουν και ποιοι φευγουν και ενα ακομα μεγαλυτερο προβλημα..το φαντασμα του μεγαλου και αγαπητου προηγουμενου προπονητη του Ολυμπιακου , τον Ερνεστο Βαλδερδε...τα κριτηρια για τον Μιτσελ ηταν ιδιαιτερα αυστηρα και κανεις δεν του εδινε πιστωση χρονου που ηταν το μονο που ζητουσε και διακιολογημενα μαλιστα.

Ουτε σαν βεντετα αλλα Ζικο μας ηρθε ο ανθρωπος ουτε τιποτε , ηρθε με την βαλιτσα γεματη του με τις παρα πολλες εμπειριες του απο το Ευρωπαικο ποδοσφαιρο και τις διδαχες του απο τους μεγαλους προπονητες που θητευσε στους μεγαλυτερους ποδοσφαιρικους συλογους, αλλα και την ισχυρη προσωπικοτητα του.Αυτα ηταν τα οπλα του τα εβγαλε , τα χρησιμοποιησε και μεχρι στιγμης εχουν πετυχει τους περισσοτερους στοχους.

Και τωρα? αυτοι που τον κατηγορουσαν και τον εφτυναν κυριολεκτικα και ελεγαν ηρθε ακομα ενας...μιζαδορος οπως ο Βαλδερδε..(ελεος) τωρα τον προσκυνουν και λενε οχι..ποιος εγω? παντα τον υποστηριζα...παπαριες δηλαδη..

Εγω τον συναντησα περσυ για πρωτη φορα στην γιορτη των Βετερανων του Ολυμπιακου στο Vammos τον χαιρετησα και πρωτα απολα ενοιωσα την αυρα ενος αξιοπρεπη ανθρωπου ευγενη με ολη την σημασια της λεξης με χαμογελο που δεν ηταν προσποιητο και βλεμμα βαθυ...πρωτα με κοιταξε...καταλαβε τις προθεσεις μου και μετα μου χαμογελασε, δεν ειχε δηλαδη χαμογελο Τζοκοντας σε ολους δεν χαμογελουσε αν δεν εβλεπε τιποτε καλο στο βλεμα μου...βγηκαμε μια αναμνηστικη φωτο του εξηγησα ποιος ειμαι του εδωσα την διευθυνση του blog μου και του ειπα κατα λεξη στα Αγγλικα βεβαια..κοουτς, εισαι αναμεσα στους πιο παραλογα απαιτητικους οπαδους της Γης που περιμενουν με αγωνια να σε λατρεψουν η να σε ριξουν στην πυρα..αν σε λατρεψουν θα μεινεις στον χαρτη της αιωνιοτητας για αυτους...για να το καταφερεις αυτο μεινε ο εαυτος σου και μην χαριστεις σε κανεναν που δεν αξιζει να φοραει την ερυθρολευκη οποιος και ναναι, επισης μην αφησεις κανεναν να ανακατευτει στην δουλεια σου , καλη επιτυχια σου ευχομαι κοουτς...

 Οση ωρα του ταλεγα αυτα με τα λιγα Αγγλικα που γνωριζω με κοιτουσε μονο στα ματια φιλοι μου...και ακουγε πραγματικα και ανελυε ο εγκεφαλος του τις λεξεις μου..στο τελος μου ειπε με ενα μεγαλο χαμογελο σε ευχαριστω...να εισαι σιγουρος πως θα τα θυμαμαι ολα αυτα...και παραβιαζοντας σαν γνησιος γαυρος κι εγω τις συνθηκες ευγενειας...εσκυψα και του ειπα χαμηλοφωνα στο αυτι...coach...remember always fuck panathinaikos...Και εδω ηταν η η αποθεωση..ειδα την αντιδραση που ισως και να μην περιμενα...αντι να χαμογελασει σφιχτα και τυπικα ευγενικα για να μην με προσβαλει...ξεσπασε σε γελια..ε, τοτε ηταν που τον εβαλα για καλα στην καρδια μου.

Οπως και ναχει καλη επιτυχια με τον Θρυλο μας κοουτς..

Συνεντευξη Μίτσελ: «Έτσι έγινα… αφεντικό»

28/12/2013
 Τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να περάσει τη δική του φιλοσοφία στον Ολυμπιακό και η ομάδα να φτάσει στους «16» του Champions League εξήγησε ο Μίτσελ, μιλώντας στον ισπανικό Τύπο.

Μίτσελ: «Έτσι έγινα… αφεντικό»
Από… φάντασμα, «αφεντικό» κατάφερε να γίνει ο Μίτσελ στον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε σε εφημερίδα της Καταλονίας.

Τα κατορθώματα των Πειραιωτών με τον Ισπανό τεχνικό στον πάγκο τους δεν έχουν περάσει απαρατήρητα από τους συμπατριώτες του και εκείνος εξήγησε πως έβγαλε το καλύτερο εαυτό από τους παίκτες του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μίτσελ στη Mundo Deportivo

Για την παρουσία του στον Ολυμπιακό:

«Βρίσκομαι σε ένα μέρος πολύ μακριά από την Ισπανία. Με μια διαφορετική ποδοσφαιρική κουλτούρα. Στην ομάδα μου έχω να κάνω με ποδοσφαιριστές από 16 διαφορετικές Εθνικότητες. Για να προσαρμοστώ έπρεπε να ακούσω, να παρατηρήσω και να αναλύσω».

Για τη δουλειά που έκανε και έφτασαν οι Πειραιώτες στους «16» του Champions League:

«Προσαρμόστηκα στον σύλλογο, με την κουλτούρα του ελληνικού ποδοσφαίρου και τους παίκτες. Πέρασα από το να είμαι ένα "ισπανικό φάντασμα", στο να γίνω αφεντικό. Πρώτα απέδειξα στους παίκτες τις φοβερές τους ικανότητες και στην συνέχεια τους έπεισα για τα πράγματα που έπρεπε να βελτιώσουν.

Για παράδειγμα όταν πήγα στον Ολυμπιακό υπήρχαν μόλις δυο διεθνείς στην εθνική ομάδα της χώρας. Τώρα υπάρχουν έξι και νομίζω πως οι πέντε θα είναι στο Παγκόσμιο Κύπελλο του καλοκαιριού. Ξαφνικά αποδείχτηκε πως οι περισσότεροι που πιστεύουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι ένας ξένος εκλέκτορας, Πορτογάλος (ο Φερνάντο Σάντος) και εγώ, που είμαι Ισπανός».

Για τους αγώνες με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ιδιαίτερα στην έδρα της για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση:

«Να κάνουμε το καλύτερο παιχνίδι μας».

Για το πάθος και την πίεση που υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο:

«Παραμένω ήρεμος, αφού δεν γνωρίζω την γλώσσα και δεν διαβάζω τον Τύπο της χώρας».


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου