ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Κι αλλη ηττα ο Αρης, σκοραρε ο Ντε Βινσέντι (video)

Κι αλλη ηττα ο Αρης, σκοραρε ο Ντε Βινσέντι (video)

23/12/2013
Επεσε η αυλαια της Super League με την τελευταια αναμετρηση για το 2013 .
 ΠΑΣ Γιάννινα--Άρης 2-1 οπου ο ΠΑΣ με την νικη αυτη μπαινει σε πορεια για τα πλευ οφ ανεβαίνοντας στην έκτη θέση της Σούπερ Λίγκας και ο Αρης σε περιπετειες για την παραμονη του στην μεγαλη κατηγορια
«Μπλεγμένος» για τα καλά ο Άρης, ο οποίος πλέον, έχει μεγάλο «γολγοθά» να ανέβει στον δεύτερο γύρο της Σούπερ Λίγκας.

Ο Ντε Βινσέντι (51’) με πέναλτι άνοιξε το σκορ, ο Μανιάς (56’) ισοφάρισε, όμως ο Λίλα (73’) με κεφαλιά χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του Σάκη Τσιώλη.

Το ματς:

Χωρίς να διεκδικεί κανέναν ιδιαίτερο τίτλο… ποιότητας, η αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Άρης είχε να επιδείξει μόνο… «μπουκέτα» στο πρώτο μέρος. Ο Ντάσιος με τον Τάτο… τις έπαιξαν όπως λέμε και πήραν από πολύ νωρίς το δρόμο για τα αποδυτήρια. Το σκηνικό που δημιουργήθηκε ολοκληρώθηκε, ωστόσο στο καθαρά αγωνιστικό μέρος το παιχνίδι δεν είχε να προσφέρει κάτι.

Ο ΠΑΣ προσπαθούσε να κάνει το παιχνίδι του, να εκμεταλλευτεί τα ατού του, να ανοίξει το παιχνίδι στα άκρα, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ήταν και πολύ εύκολο. Από την άλλη πλευρά, ο Άρης, «περίμενε» τον ΠΑΣ, του έδωσε πολύ χώρο και έψαχνε τις κόντρες με τον κινητικό Τάτο και φυσικά τον Αγκάνθο. Αυτό το προσπάθησε, αλλά απειλητικός μπροστά από την εστία του Βελλίδη δεν μπορούσε.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε, με αυτό που έλειψε από το πρώτο ημίχρονο. Το γκολ. Ο ΠΑΣ κέρδισε πέναλτι, ο Ντε Βινσέντι το μετέτρεψε σε γκολ και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του. Αυτό, κράτησε για λίγο, ωστόσο, αφού ο Μανιάς με παλικαρίσια ενέργεια έφερε ξανά, το παιχνίδι στα ίσια. Ο ΠΑΣ, όμως, συνέχισε να πιέζει. Συνέχισε να κυκλοφορεί τη μπάλα και έφτασε και σε δεύτερο γκολ με τον Λίλα.

Τα λεπτά κύλησαν, ο Άρης προσπάθησε να πιέσει, να φτάσει στην ισοφάριση, όμως αυτό δεν έγινε. Ο ΠΑΣ κυκλοφόρησε καλά, «ροκάνισε» καλά τον χρόνο και στο τέλος, πανηγύρισε μια πολύ σπουδαία νίκη που τον έβαλε σε τροχιά πλέι οφ. Από την άλλη πλευρά, ο Άρης, «μπλέκεται» για τα καλά στην «μάχη» της παραμονής στην Σούπερ Λίγκα, με τον Σούλη Παπαδόπουλο να έχει πολύ δουλειά να κάνει.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΣ Γιάννινα (Σάκης Τσιώλης): Βελλίδης, Ντάσιος, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Στρούνα (46’ Μιχαήλ), Λίλα, Τσουκαλάς, Βίλα, Ντε Βινσέντι, Κοροβέσης (77’ Μπέριος), Ίλιτς (92’ Κρητικός).

Στον πάγκο: Σωτηρίου, Αυγενικού, Γιάκος, Νάκος.

Άρης (Σούλης Παπαδόπουλος): Διούδης, Καραγκούνης (86’ Σταυρόπουλος), Μαργαρίτης, Κύργιας, Ηρακλής, Οικονομόπουλος, Παπαδόπουλος (80’ Καραγιάννης), Τσουμάνης, Μανιάς, Τάτος, Αγκάνθο.

Στον πάγκο: Μπουζάνης, Γιαννίτσης, Αγγελούδης, Τσουκάνης, Νταμαρλής.

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
Βοηθοί: Φραγκαιδάκης (Δωδεκανήσου), Χασάν (Ξάνθη)
Γήπεδο: Ζωσιμάδων

Τα goal της αναμετρησης



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου