ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

Το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Βραζιλία

Το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Βραζιλία

Με μια ειδική έκδοση η γαλλική "L'Equipe" κάνει προβλέψεις όχι μόνο για το 2014, αλλά και για τις χρονιές που θα ακολουθήσουν. Τι γράφει για τον Κόμπε Μπράιαντ, τον Ντιντιέ Ντρογκμπά και τον Ροναλντίνιο.
Κάθε χρόνο ο αθλητικός Καζαμίας είναι ένα διασκεδαστικό ανάγνωσμα. Η εφημερίδα "L'Equipe" πήγε αρκετά βήματα παραπέρα, ετοιμάζοντας ένα.. εφημεριδάκι με τις προβλέψεις της για το 2014 και το 2015.
Απίθανες ειδήσεις και ορισμένες ίσως γίνουν κάποτε, όχι απαραίτητα την επόμενη χρονιά. Στο "σαλόνι" της εφημερίδας φιλοξενείται η μεγαλύτερη διοργάνωση της χρονιάς, το Παγκόσμιο Κύπελλο.
Η οικοδέσποινα Βραζιλία θα κατακτήσει το έκτο Παγκόσμιο Κύπελλο στην ιστορία της με ήρωα του τελικού με την Ουρουγουάη, τον Ροναλντίνιο. Ο "Ρόνι", ένας εκ των πρωταγωνιστών του τελευταίου τίτλου της "σελεσάο" το 2002 στα γήπεδα της Ιαπωνίας και της Νότιας Κορέας, θα πετύχει δύο γκολ.
Φυσικά, η επιλογή του αντιπάλου δεν είναι τυχαία, αφού η Ουρουγουάη είχε νικήσει την οικοδέσποινα Βραζιλία το 1950 στο "Μαρακανά", σκορπίζοντας την απελπισία ανάμεσα στους Βραζιιάνους, αρκετοί εκ των οποίων είχαν αυτοκτονήσει μετά τον τελικό.

  Το πρωτοσέλιδο ανήκει δικαιωματικά στον κορυφαίο Γάλλο αθλητή, Ρενό Λαβιγιενί. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του επί κοντώ κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ του Σεργκέι Μπούμπκα με άλμα στα 6,16μ. Σε μια ιστορική βραδιά στον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος στο Πεκίνο το 2015 (σ.σ. στις 23 Αυγούστου ο τελικός) έγραψε ιστορία με όγδοο στον τελικό τον Κώστα Φιλιππίδη.

Χάπι εντ θα έχει η δύσκολη σεζόν για τους Λος Άντζελες Λέικερς. Όχι μόνο θα επιστρέψει δυνατός ο Κόμπε Μπράιαντ μετά τον τελευταίο τραυματισμό του, αλλά θα οδηγήσει τους Λέικερς στα πλέι οφ και στους τελικούς του NBA.
Με τον 6ο τίτλο του στους τελικούς με τους Ιντιάνα Πέισερς θα κατακτήσει το έκτο "δαχτυλίδι", ισοφαρίζοντας το είδωλο του, τον Μάικλ Τζόρνταν. Επιτέλους, ο Φιλ Τζάκσον θα ομολογήσει πως ο ηγέτης των Λέικερς είναι καλύτερος από τον "Αιρ".

Η Μαριόν Μπαρτόλι θα επιστρέψει στην ενεργό δράση για να υπερασπιστεί τον τίτλο της στο Γουίμπλεντον. Κουρασμένη από τις ατελείωτες δημόσιες εμφανίσεις θα επανέλθει στα γήπεδα και θα ζητήσει τη βοήθεια του "γκουρού" Νικ Μπολετιέρι και της Μαίρη Πιρς για να διατηρήσει τον τίτλο της.

Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά θα παραδεχθεί πως "δεν έπρεπε να είχα φύγει ποτέ από τη Μαρσέιγ" και θα επιστρέψει στο "Βελοντρόμ" δέκα χρόνια μετά την αποχώρηση του για να πάει στην Τσέλσι. Στο δεύτερο θέμα ο Γάλλος Ρούντι Γκαρσία της Ρόμα  θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της εθνικής Ιταλίας με στόχο τον τίτλο στο EURO 2016.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου