ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

Οι Ισπανοί αποθεώνουν τον Ολυμπιακό

Οι Ισπανοί αποθεώνουν τον Ολυμπιακό

Στην καλύτερη εντεκάδα των Ισπανών ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται μακριά από την πατρίδα τους βρίσκεται για την εβδομάδα που πέρασε ο Νταβίντ Φουστέρ, σε θέμα ισπανικής ιστοσελίδας ("es.eurosport.yahoo.com"), ενώ στην καθιερωμένη αναφορά της για τους κορυφαίους της εβδομάδας έχει για προπονητή τον τεχνικό ηγέτη του Ολυμπιακού, Μίτσελ Γκονθάλεθ.


Για τον Ισπανό μεσοεπιθετικό του Θρύλου, Νταβίντ Φουστέρ, αναφέρονται τα εξής: "Η ελληνική πλευρά (σ.σ. Ολυμπιακός) κυριαρχεί με σιδηρά παλάμη στη Super League και ο Νταβίντ Φουστέρ από τη μεριά του έχει σημαντικό μερίδιο επιτυχίας στην πορεία της ομάδας του για το καλύτερο ξεκίνημα στη διοργάνωση. Το γκολ του, με το οποίο έγινε το 1-0 με τον Απόλλωνα, άνοιξε το κουτί της Πανδώρας". 

Εκτός από τον Φουστέρ στην καλύτερη ενδεκάδα του προηγούμενου Σαββατοκύριακου βρίσκονται επίσης οι: Χουάν Πάμπλο (Μακάμπι Τ.Α.), Μεχία (Εργοτέλης), Αγιάλα (Μίντλεσμπρο), Καταλά (ΑΕΚ Λ.), Νάβας (Μάντσεστερ Σ.), Τιάγκο (Μπάγερν), Σίλβα (Μάντσεστερ Σ.), Σολδάδο (Τότεναμ), Γιορέντε (Γιουβέντους), Ροδρίγο (Μπενφίκα).

Για τον τεχνικό ηγέτη των Πειραιωτών, Μίτσελ Γκονθάλεθ, τονίζονται τα εξής: "Ο Ισπανός προπονητής, που ήταν στα νιάτα του στο παρελθόν τόσο παίκτης όσο και κόουτς στη Ρεάλ Μαδρίτης, έκανε το καλύτερο ξεκίνημα στην ελληνική Super League με τον Ολυμπιακό. Ο Μίτσελ απολαμβάνει την πιο γλυκιά στιγμή της καριέρας που ακόμα χτίζει και οι οπαδοί της ομάδας του Πειραιά είναι ευχαριστημένοι από αυτόν και το ρεκόρ των 16 νικών και 1 ισοπαλίας στον πρώτο γύρο".

Αναλυτικά η εντεκάδα:


 
Ύμνοι για Ρομπέρτο και Μήτρογλου

Στο μεταξύ, η ισπανική ιστοσελίδα, "rondoblaugrana.net", αφιερώνει εγκωμιαστικά σχόλια για την φετινή παρουσία των Ρομπέρτο Χιμένεθ και Κώστα Μήτρογλου, όπως και για την "καυτή" έδρα του Ολυμπιακού, που δεν αφήνει σε εφησυχασμό τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενόψει της μεταξύ τους κόντρας στη φάση των "16" του Champions League.



Στο κείμενο με τίτλο "Μήτρογλου, Ρομπέρτο και ελληνική κόλαση", που φιλοξενεί η ισπανική ιστοσελίδα, για τον Έλληνα επιθετικό του Ολυμπιακού επισημαίνεται χαρακτηριστικά: "Πρώτος επιθετικός, σκόρερ και αστέρι του Ολυμπιακού, έχει κάνει φοβερά πράγματα φέτος, για αυτό και τον παρακολουθούν πολλές ομάδες στην Ευρώπη. Φέτος έχει 23 γκολ σε 19 παιχνίδια, αριθμοί πραγματικά ενός "δολοφόνου". Είναι εξαιρετικός μέσα στην περιοχή και δυνατός. Πολύ καλός στο κεφάλι, στην πρώτη επαφή και το σουτ".

Όσο για τον Ισπανό τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο Χιμένεθ, υπογραμμίζονται τα εξής: "Ο Ισπανός τερματοφύλακας είναι γνωστός, αφού έχει αγωνιστεί σε Σαραγόσα και Ατλέτικο, όπου έχει περάσει τις περισσότερες σεζόν του. Είναι ένα από τους παίκτες-κλειδιά του Ολυμπιακού. Σε μερικά ματς είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες. Σε πολλά παιχνίδια έδωσε νίκες για τον Ολυμπιακό. Ψηλός, ευέλικτος, ταχύτατος στις τοποθετήσεις του και απίστευτα αντανακλαστικά είναι τα χαρακτηριστικά του Ρομπέρτο".

Επίσης, στο κείμενο αναφέρονται τα εξής για το "Γεώργιος Καραϊσκάκης": "Υπάρχει έντονη πίεση στο γήπεδο του Ολυμπιακού και η ατμόσφαιρα είναι εκρηκτική. Μπορεί να μην είναι όπως παλιά, αλλά παραμένει εκρηκτική. Μπορεί στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έκαναν λόγο για έναν εύκολο αντίπαλο, ωστόσο, θα πρέπει να το δουν πιο ήρεμα, επειδή μπορεί να την πατήσουν. Τον Φεβρουάριο θα δούμε όλα αυτά που συζητάμε σε ένα άκρως ενδιαφέρον παιχνίδι αναφορικά με το ποια ομάδα θα πάρει την πρόκριση".


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου