ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

«Τέσσερα με πέντε εκατ. για Κάμπελ»

«Τέσσερα με πέντε εκατ. για Κάμπελ»

27/12/2013
 
 Στα 4 με 5 εκατ. ευρώ υπολογίζουν στην Αγγλία πως θα φτάσει η μεταγραφή του Τζόελ Κάμπελ στον Ολυμπιακό, με την Άρσεναλ να παρουσιάζεται πρόθυμη για να συζητήσει με τους Πειραιώτες.

«Τέσσερα με πέντε εκατ. για Κάμπελ»
Θετική στο ενδεχόμενο να διαπραγματευτεί με τον Ολυμπιακό για την πώληση του Τζόελ Κάμπελ παρουσιάζεται η Άρσεναλ, με τον βρετανικό Τύπο να υποστηρίζει πως για την αγορά του Κοσταρικανού μεσοεπιθετικού θα ξεπεράσει τα 4 εκατ. ευρέ.

Συγκεκριμένα, δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου αναφέρουν πως η μεταγραφή του διεθνούς άσου «είναι στα 4 με 5 εκατ. ευρώ και ίσως λίγο περισσότερο. Τόσο χρειάζεται μία ομάδα για τον αποκτήσει. Ο Ολυμπιακός τον θέλει και για του χρόνου με την Άρσεναλ να είναι ανοιχτή για δανεισμό και όχι μόνο».

Αυτή τη στιγμή ο Κάμπελ είναι δανεικός στους Πειραιώτες και δεν είναι σίγουρη για το ποδοσφαιρικό του μέλλον. Μάλιστα, είναι ανοιχτό ενδεχόμενο στο «κόπλο» της συγκεκριμένης υπόθεσης να μπει και ο Κώστας Μήτρογλου, τον οποίο έχει ξεχωρίσει ο Αρσέν Βενγκέρ.

Αυτή τη στιγμή ο Αλσατός τεχνικός δεν είναι σίγουρος πως ο Κοσταρικανός άσος θα καταφέρει να διασφαλίσει άδεια εργασίας στη Βρετανία και αν δεν τα καταφέρει πως δεν θα παίξει στους Λονδρέζους.

Επίσης, στο Νησί υπογραμμίζουν πως πρόθεση του Ολυμπιακού είναι να ανανεώσει τον δανεισμό του παίκτη με οψιόν αγοράς για την μεθεπόμενη χρονιά.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου