ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

Με τη… βούλα ερυθρολευκος ο Πελέ, έρχεται και ο Αυλωνίτης

Με τη… βούλα ερυθρολευκος ο Πελέ, έρχεται και ο Αυλωνίτης

24/12/2013
 Με τη… βούλα παίκτης του Ολυμπιακού είναι ο Πελέ και απομένει μόνο η ανακοίνωση. Κλεισμένος ο Αυλωνίτης, τον οποίο πήραν οι «ερυθρόλευκοι» μέσα από τα χέρια της ΑΕΚ.

Υπέγραψε ο Πελέ, έρχεται και ο Αυλωνίτης
Την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας 3,5 ετών έβαλε ο Πελέ, οπότε αποτελεί το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρόλευκων» για τη μεταγραφική περίοδο του χειμώνα. Ο Πορτογάλος μέσος θα εισπράξει συνολικά, αν εξαντλήσει το συμβόλαιο... 1,1 εκατ. ευρώ και ο Εργοτέλης θα βάλει στα ταμεία του περίπου 500.000 ευρώ.

Ο Πελέ θα ενσωματωθεί άμεσα στην ομάδα και συγκεκριμένα στις 30 Δεκεμβρίου, όταν και θα ξεκινήσει η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το πρώτο παιχνίδι της νέας χρονιάς, το οποίο είναι με την Καλλονή στις 4 Ιανουαρίου στο Καραϊσκάκη.

Ο παίκτης επιθυμούσε να κάνει το ταξίδι Κρήτη-Πειραιάς τώρα και όχι το καλοκαίρι, διότι ενθουσιάστηκε με την ιδέα να παίξει στο Champions League, αγωνιζόμενος μάλιστα και κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εφόσον όλα πάνε καλά για αυτόν. Άναψε το «πράσινο φως» ο Μιτσελ για να ολοκληρωθεί άμεσα η μεταγραφή. Αυτή τη στιγμή ο πρώην παίκτης των Ίντερ και Πόρτο βρίσκεται στην Πορτογαλία και κάνει διακοπές.

Τα τυπικά για Αυλωνίτη

Η δεύτερη χειμερινή μεταγραφή του Ολυμπιακού αναμένεται να είναι ο Τάσος Αυλωνίτης, ο οποίος θα μείνει μέχρι το καλοκαίρι στον Πανιώνιο, σύμφωνα με τον «τρελό του χωριού» της «Sportday».

Η ομάδα του Πειραιά έχει συμφωνήσει με αυτήν της Νέας Σμύρνης, χωρίς να έχει γίνει γνωστό τι χρήματα θα πάρει η δεύτερη. Ο 23χρονος στόπερ θα υπογράψει συμβόλαιο 3,5 ετών και με κλιμακωτές αποδοχές θα καρπωθεί συνολικά -χωρίς να υπολογίζονται τα μπόνους- 750.000 ευρώ.

Μέχρι στιγμής ο παίκτης τον σκεφτόταν, διότι τον είχε προσελκύσει η ΑΕΚ και μέσω του Νίκου Λυμπερόπουλου, ο οποίος ήταν παλαιότερα μάνατζερ του και φαινόταν ότι είχαν προβάδισμα οι «κιτρινόμαυροι». Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη με την ΑΕΚ και ο παίκτης καταλήγει εκτός απροόπτου στον Ολυμπιακό.

Εφόσον, τελικά δεν παραμείνει μέχρι το καλοκαίρι στον Πανιώνιο με τη μορφή δανεισμού, θα υπάρξει θέμα Τάσου Παπάζογλου, διότι θα υπάρξει «στρίμωγμα» στους αμυντικούς και λογικά.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου