ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Η Ευρωπη παιζει μπαλλα...(videos)

 Η Ευρωπη παιζει μπαλλα...(videos)

26/12/2013

Σιγουρα εχουμε συνηθισει να βλεπουμε ακομα και αναμεσα στις γιορτες ποδοσφαιρικες αναμετρησεις, αλλα ηρθε και η ωρα οι μεγαλοι Ευρωπαικοι ποδοσφαιρικοι συλογοι  να ευχηθουν σε φιλους και αντιπαλους Χρονια Πολλα...και να ψαλουν τα Καλαντα !

Απολαυστε τους...

Χριστούγεννα με στιλ… αθλητικό

Η μπάλα προσωρινά σταματά. Τα γήπεδα άδειασαν. Κι οι μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι της Ευρώπης, μπαίνοντας στο πνεύμα των εορταστικών ημερών, έστειλαν τις ευχές τους με κάθε ποδοσφαιρικό -και μη- τρόπο!

Χριστούγεννα με στιλ… αθλητικό!
Κάποιοι ντύθηκαν στα χρώματα του Άγιου Βασίλη κι άλλοι «έβαψαν» τα Χριστούγεννα στο χρώμα της ομάδας τους. Οι μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι βρήκαν τον τρόπο να ευχηθούν χρόνια πολλά στους φίλους του ποδοσφαίρου.

Από καρτούν, μέχρι τραγούδια και... κάλαντα, μεγάλοι αστέρες του ποδοσφαίρου έστειλαν τις ευχές τους. Μάλιστα, δεν έλειψε το ελληνικό χρώμα, με το «Καλά Χριστούγεννα» του Βασίλη Τοροσίδη να ξεχωρίζει.

Όπως ξεχώρισαν και οι παίκτες της Μπάγερν που… έψαλλαν το «Jingle Bells», ντυμένοι όπως προστάζει το εορταστικό κλίμα.


Ευχές για Χαρούμενα Χριστούγεννα, αλλά και για τίτλο έδωσαν οι παίκτες της Γιουβέντους, με διαφορετικό τρόπο απ’ τα συνηθισμένα.



Σε ακόμα πιο εύθυμο κλίμα, παίκτες και προσωπικό της Έβερτον τραγούδησαν το «Bring me Sunshine» κάνοντας τα Χριστούγεννα… μπλε!

«Feliz Navidad» είναι το… κεντρικό σύνθημα των παικτών της Μπαρτσελόνα, με τον Νεϊμάρ να είναι ο πρωταγωνιστής του εορταστικού βίντεο.

Τρεις προσπάθειες έκαναν οι Νεγράδο και Νάβας να ευχηθούν με… ισπανικό τρόπο στους φιλάθλους της Μάντσεστερ Σίτι.

«Santa Claus is coming to… Madrid». Κριστιάνο Ρονάλντο και Πέπε εύχονται χρόνια πολλά στους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης.

Κακά, Ρομπίνιο και Ελ Σαραουί ντύθηκαν στα «ερυθρόλευκα» του… Άγιου Βασίλη και ευχήθηκαν «καλά Χριστούγεννα».

«Κιτρινόμαυρες» ευχές έδωσε ο Νέβεν Σούμποτις εκ μέρους της Ντόρτμουντ, ευχαριστώντας του φιλάθλους για την συμπαράστασή τους στον σύλλογο.


Και στην Παρί Σεν Ζερμέν πάντως, πέρασαν καλά! Με στολή Άγιου Βασίλη μοίρασαν δώρα σε μικρούς τους φίλους και άφησαν έκπληκτους όσους τους παρακολουθούσαν.


Στις ιταλικές ευχές της Ρόμα ξεχωρίζει το «Χρόνια πολλά» του Βασίλη Τοροσίδη!

Ερυθρόλευκα Χρόνια Πολλά!

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού εύχηθηκαν Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά μέσω του Olympiacos TV σε όλο τον κόσμο!



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου