ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Super League:Ολα τα αποτελεσματα της 18ης αγωνιστικης (videos)

 Super League:Ολα τα αποτελεσματα της 18ης αγωνιστικης (videos)

23/12/2013   

Ενημερωθειτε για ολα τα αποτελεσματα της 17ης αγωνιστικης της Super League, το προγραμμα της πρεμιερας του 2014 και την βαθμολογια, οπου βρισκει τον Ολυμπιακο στην πρωτη θεση Πρωταθλητη χειμωνα με 10 βαθμους απο τον δευτερο ΠΑΟΚ και τριτο τον Ατρομητο με 39. Οσον αφορα τον Παναθηναικο ουτε λογος...στην τεταρτη θεση της βαθμολογιας αλλα με 19 ολοκληρους βαθμους απο τον πρωτοπορο Ολυμπιακο.

Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2013

Ανατροπή και καλά Χριστούγεννα για ΟΦΗ


Ο ΟΦΗ βρέθηκε να χάνει από νωρίς κόντρα στον Παναιτωλικό, όμως δεν επηρεάστηκε και κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή και τη νίκη με 2-1.
Ο ΟΦΗ μπήκε με ενθουσιασμό και έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις του, όμως ο Παναιτωλικός κατάφερε να βρει πρώτος τον δρόμο προς τα δίχτυα, όταν σε μια στιγμή αδράνειας στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Καμαρά από κοντά νίκησε τον Φερνάντες.
Οι Κρητικοί πίεσαν στη συνέχεια για την ισοφάριση και κατάφεραν να κάνουν το 1-1 με τη συμπλήρωση 23 λεπτών αγώνα, όταν ο Όγιος με διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Στεφανάκου. Αν και οι γηπεδούχοι έδειχναν ότι θα μπορούσαν να φτάσουν σε ακόμη ένα γκολ πριν από την ανάπαυλα, το τέλος του πρώτου ημιχρόνου βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες.
Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό παρέμεινε ίδιο με τον ΟΦΗ να καταφέρνει να λύσει τον "γόρδιο δεσμό" της αμυντικής γραμμής των φιλοξενούμενων στο 65' με κοντινό πλασέ του Παπάζογλου, μετά από εξαιρετική ενέργεια και ασίστ του Μπούρμπου. Οι παίκτες του Σα Πίντο δεν κατέβασαν ταχύτητα και έψαξαν το τρίτο γκολ, όμως ο Στεφανάκος σε δύο περιπτώσεις απέτρεψε το 3-1, σε ισάριθμες προσπάθειες του Μακουκούλα.
Ο ΟΦΗ με τη νίκη του έφτασε του 21 βαθμούς, αφήνοντας μια και καλή πίσω του τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.
Οι συνθέσεις:
ΟΦΗ (Σα Πίντο): Φερνάντες, Μπούρμπος, Μιλιάζες, Τριποτσέρης, Ζορό, Μακρής, Καλάιτζιτς (Μακουκούλα 65'), Ζε Εντουάρντο, Όγιος (Βερόν 73'), Περογραμβάκης (Λαμπρόπουλος 65'), Παπάζογλου
Παναιτωλικός (Χάβος): Στεφανάκος, Γκάλο, Μπικέ, Γκόλιας (85' Σφακιανάκης), Μελισσάς, Γοδόι, Ζούνιορ (75' Παπουτσογιαννόπουλος), Μπακάκης, Θεοδωρίδης, Καμαρά, Μπόγιοβιτς (Πασσάς 85').
Διαιτητής: Μάνταλος (Καβάλας)
Βοηθοί: Ακρίβος, Δημητριάδης, Λιαχούδης

Στα δύσκολα ήταν...Ατρόμητος

Ο Ατρόμητος έκαμψε την αντίσταση του Πανθρακικού και κατάφερε να πάρει τη νίκη με 3-1 στο Περιστέρι.
Φτωχό σε θέαμα ήταν το πρώτο ημίχρονο, με τους παίκτες των δύο ομάδων να κάνουν πολλά αβίαστα λάθη. Στο 24’ ο Γιαννούλης έκανε ένα γύρισμα, ο Χρήστου προσπάθησε να διώξει, δεν τα κατάφερε και τελικά ο Καραμάνος βρήκε τη μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0 των γηπεδούχων.
Στη συνέχεια ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος, όμως δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί κάποιες ευκαιρίες που είχε με τον Παπαδόπουλο. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Πανθρακικός «άγγιξε» την ισοφάριση, όμως το σουτ του Λαδάκη πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Τσέναμο.
Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο και πίεσαν ψηλά για την ισοφάριση, έχοντας παρόλα αυτά πολύ καλή ανασταλτική λειτουργία. Τελικά, το γκολ για τον Πανθρακικό ήρθε στο 59’ από τον Ιγκόρ. Ο τελευταίος δέχτηκε τη μπάλα από τον Κάσες και πλασάροντας έγραψε το 1-1.
Ο ρυθμός στο ματς ανέβηκε αισθητά μετά τις αλλαγές που έγιναν και από τις δύο ομάδες. Ο Ναπολεόνι που πέρασε στο ματς στο 74’, στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα έβγαλε ωραία ασίστ στον Καραμάνο και αυτός δεν είχε πρόβλημα να δώσει εκ νέου το προβάδισμα στον Ατρόμητο. Τρία λεπτά αργότερα ο Ναπολεόνι βρήκε τον Παπαδόπουλο, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-1. 

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Τσενάμο, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Νάστος, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Καραμάνος, Ουμπίντες, Δημούτσος, Γεωργίου (68’ Μπρίτο, 74 Ναπολεόνι), Παπαδόπουλος (81’ Πίτου Γκαρσία)

Πανθρακικός (Άκης Μάντζιος): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Ντιόγκο, Ιγκόρ, Χρήστου, Κάσες (72’ Τζάνης), Ζος, Μπαϊκαρά, Ρομέου, Λαδάκης (81’ Εμπόου), Σαρακατσάνος (81’ Χασομέρης)

Tρια ρεκορ σε μια βραδυα ο Θρυλος


Συγκεντρωμένος στον στόχο του, ακόμα και όταν το παιχνίδι γίνεται ...παιχνιδάκι. Ο Ολυμπιακός με ωραίο ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο και μεγάλη αποτελεσματικότητα στο πρώτο, πρόσφερε θέαμα σκορπίζοντας τον Απόλλωνα με 5-0 για καλά (δικά του) Χριστούγεννα. Σίγουρα στην Ριζούπολη δεν είχαν υπολογίσει στο ματς αυτό, αλλά επίσης αναμφισβήτητα δεν περίμεναν και τόσο προσηλωμένο Ολυμπιακό. Μετά το 3-0 του ημιχρόνου η (τραβηγμένη) αποβολή του Κανακούδη ευνόησε τα σχέδια των παικτών του Μίτσελ για θεαματικό ποδόσφαιρο. Οι ερυθρόλευκοι κατέρριψαν το ρεκόρ της ομάδας του Γουλανδρή με 30 διαδοχικά εκτός έδρας παιχνίδια δίχως ήττα. Επίσης, κατέγραψαν την μεγαλύτερη διαφορά στο τέλος πρώτου γύρου πρωταθλήματος.
Άκρως αποτελεσματικοί οι ερυθρόλευκοι στο πρώτο μέρος άγγιξαν... μπασκετικά ποσοστά στην επίθεση. Στο πρώτο 20λεπτο το 4-4-1-1 των δύο προπονητών αλληλοεξουδετερώθηκαν δίχως αξιόλογες φάσεις. Ο Φουστέρ άνοιξε τον χορό των γκολ για τον ολυμπιακό μετά το κόρνερ του Μασάδο.
Η δεύτερη στημένη φάση κατέληξε και αυτή στα δίχτυα από την προσπάθεια του Μανωλά μετά το μπέρδεμα στην άμυνα του Απόλλωνα. Ακολούθησε το καταπληκτικό γκολ του Σάμαρη με σουτ στην κίνηση έπειτα από κόρνερ του Ντομίνγκες.
Τρεις στημένες φάσεις και από το ...τίποτα (ή με τα απολύτως απαραίτητα) ο Ολυμπιακός έφτανε στο εμφατικό 3-0 του ημιχρόνου. Το κοντέρ θα μπορούσε να είχε γράψει περισσότερα αν ο Κάμπελ ήταν πιο προσεκτικός στο σουτ που επιχείρησε και ο αν ο Τζόρβας δεν έδιωχνε σωτήρια ακόμα μία προσπάθεια από τον Κοσταρικανό.
Πέρασε ένα 10λεπτο νηνεμίας μπροστά από την εστία του Απόλλωνα στο δεύτερο μέρος μέχρι την αποβολή (τρβηγμένη η αλήθεια) του Κανακούδη με δεύτερη κίτρινη για διαμαρτυρία. Ο Ολυμπιακός και με τον αέρα του παίκτη παραπάνω πλέον άχισε να κάνει ό,τι θέλει μπροστά από την εστία του Απόλλωνα. Σε αυτό το πνεύμα ήταν και το τέταρτο γκολ με Μανιάτη και Ολαϊτάν να κρύβουν την μπάλα και την ασίστ του Μανιάτη για τον Σαβιόλα, ο οποίος νίκησε στην κίνηση τον Τζόρβα για το 4-0.
Πολύ εύκολο απόγευμα γιαον Ολυμπιακό, ο οποίος συνέχισε να πιέζει και να χάνει ευκαιρίες με ωραίους συνδυασμούς μπροστά στην εστία του Τζόρβα. Τέσσερις παίκτες ενεπλάκησαν στον υπέροχο συνδυασμό για το πέμπτο τέρμα των πρωταθλητών. Ιμπαγάσα, Κάμπελ και Ολαϊτάν έκρυψαν την μπάλα πριν ο Σαβιόλα κάνει μία ντρίμπλα και κεραυνοβολήσει τον Τζόρβα για το 5-0 . Υπέροχο γκολ και αυτό, το δέκατο του Σαβιόλα στο πρωτάθλημα.
Απόλλων Σμύρνης (Λόρι Σάντσες): Τζόρβας, Χατζηζήσης, Δεληζήσης, Άλβαρες, Κανακούδης, Κόρμπος (84' Τσεμπερίδης), Τσοκάνης, Αργυρόπουλος, Γκουέλα (66' Έγκον), Μπάρκογλου (57' Τσιλιγκίρης), Πετρόπουλος.

Αναπληρωματικοί: Γουμαγιάς, Διαμαντής, Παπαζαχαρίας, Τσεμπερίδης, Δημογιάννης, Έγκον, Τσιλιγκίρης.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Τόρες, Μανωλάς, Σιόβας, Μπονγκ, Μασάντο (65' Ιμπαγάσα), Σαμάρης (58' Μανιάτης), Φουστέρ, Κάμπελ, Ντομίνγκες (46' Σαβιόλα), Ολαϊτάν.

Αναπληρωματικοί: Μέγκιερι, Σαλίνο, Παπάζογλου, Μανιάτης, Σαβιόλα, Ιμπαγάσα, Στσέποβιτς.

Γκολ: - / 26' Φουστέρ, 31' Μανωλάς, 41' Σάμαρης, 63' και 80' Σαβιόλα
Κίτρινες: 27' Κανακούδης, 29' Πετρόπουλος, 53' Κόρμπος, 68' Χατζηζήσης / 36' Τόρες, 70' Φουστέρ
Κόκκινες: 53' Κανακούδης (2η κίτρινη) / -

 Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2013

Ανέβασε «στροφές» στο τέλος ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ "ξεμπλόκαρε" στο τέλος και έφτασε σε ευρεία νίκη επί του Λεβαδειακού με 3-0, στο τελευταίο παιχνίδι μεταξύ των δύο αντιπάλων για το 2013, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής.
Το γρήγορο γκολ του Κατσικά (στο 10ο λεπτό), περισσότερο κοίμισε, παρά αφύπνισε τον ΠΑΟΚ, ο οποίος για 70 λεπτά είχε την πρωτοβουλία, δίχως όμως να καταφέρει να πετύχει ένα δεύτερο τέρμα με το οποίο θα "κλείδωνε" τη νίκη. Παρά ταύτα, ο δικέφαλος δεν κινδύνεψε από τους Βοιωτούς, είχε το έλεγχο του αγώνα και κατάφερε στο τέλος να πετύχει ακόμη δύο γκολ και να επικρατήσει με 3-0.
Ο άνθρωπος που απάλλαξε τους γηπεδούχους από το άγχος ήταν ο Λούκας, ο οποίος με πανομοιότυπο τρόπο, δημιούργησε το δεύτερο και το τρίτο γκολ της ομάδας του. Αρχίκα, στο 81', σκόρερ χρίστηκε ο Τζιόλης (το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ), ενώ δύο λεπτά αργότερα (83') ο Αθανασιάδης διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
Πλέον ο ΠΑΟΚ πάει για τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές έχοντας ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο το 2013. Ο Λεβαδειακός από την άλλη παραμένει κοντά στην επικίνδυνη ζώνη (έχει 17 βαθμούς) και ελπίζει σε ανάκαμψη το νέο έτος.
Αξίζει να σημειωθεί πως στο 80', λίγο πριν από το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ, δεν μέτρησε γκολ του Ορτέγκα, καθώς υποδείχτηκε (λανθασμένα όπως φάνηκε στο ριπλέι) σε θέση οφσάιντ.
Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Γλύκος, Λίνο, Κίτσιου, Τζαβέλλας, Κατσικάς, Τζιόλης, Λάζαρ, Λούκας (84' Πόζογλου), Στοχ (78' Ολίσε), Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης (63' Βούκιτς).
Λεβαδειακός (Νίκος Καραγεωργίου): Στρατηλάτης, Σκέμπης, Σαγκινέτι, Γεωργίου, Μανόλο (78' Καπό), Νικολακάκης, Πετράτσι, Λαμπρόπουλος, Ορτέγκα, Μάρτινς (63' Μάντζιος), Κάντζι (85' Ιωαννίδης).
Διαιτητής: Δημήτρης Θάνος (Γρεβενών)
Βοηθοί: Κοσμάς Χαρίσης (Γρεβενών), Γιώργος Πασχάλης (Ηπείρου)

Στατιστικά Αγώνα

3 Goal 0
2 Ασίστ 0
16 Τελικές Προσπάθειες 7
8 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 2
5 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 5
3 Κεφαλιές 0
4 Αποκρούσεις 1
6 Επεμβάσεις 29
50 Κλεψίματα 47
10 Φάουλ 13
5 Οφσάιντ 3
9 Κόρνερ 2
56 Λάθη 56
8/40 Γεμίσματα 2/7




«Χ»έρι-χέρι Καλλονή και Εργοτέλης στο 2014 

 Στο 0-0 έμειναν Καλλονή και Εργοτέλης στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου της Superleague. Έτσι, η Καλλονή έκανε μετά από 17 αγώνες την πρώτη της ισοπαλία στο πρωτάθλημα, φτάνοντας τους 19 βαθμούς.

 
Ο Εργοτέλης έφτασε στους 20 βαθμούς στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος. Οι δυο ομάδες ήθελαν διακαώς τους βαθμούς από αυτό το παιχνίδι, για να ανεβούν στην βαθμολογία, και να μην κινδυνέψουν στη συνέχεια του πρωταθλήματος, μπαίνοντας σε περιπέτειες, ολοκληρώνοντας παράλληλα με τον καλύτερο τρόπο τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Στο 33ο λεπτό ήρθε η μεγαλύτερη φάση του παιχνιδιού , η οποία ανήκε στον Εργοτέλη. Ο Ρομάνο μπήκε μέσα στην περιοχή, έκανε προσποίηση αποφεύγοντας δυο παίκτες της Καλλονής, σούταρε αλλά η μπάλα κατέληξε στο δεξί δοκάρι της εστίας του Σιδεράκη. Στο 45ο λεπτό, ήταν η σειρά της Καλλονής να «απαντήσει» στις ευκαιρίες, όταν ο Περόνε έπιασε ένα μονοκόμματο σουτ, με τον Καβουσάκη να αποκρούει. Παρόλα αυτά, χρειάστηκε δεύτερη προσπάθεια από τον τερματοφύλακα των κρητικών, προκειμένου να τελειώσει η φάση, αφού η μπάλα κυλούσε προς την εστία και παραλίγο να περάσει τη γραμμή. Στο δεύτερο μέρος οι δυο ομάδες μπήκαν αρκετά προσεκτικές με στόχο να κρατήσουν πρωτίστως το μηδέν στην άμυνα.

 Η Καλλονή ήταν αυτή που πήρε τις πρωτοβουλίες στο παιχνίδι, με αρκετές επελάσεις από τα πλάγια, αρκετά μακρινά σουτ και πολλές δυνατές κερδισμένες μονομαχίες στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Μάλιστα, υπήρξε και μια φάση που έκανε τον πάγκο και τους παίκτες της Καλλονής να διαμαρτύρονται έντονα όταν ο Ντος Σάντος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή, και το ριπλέι δικαιώνει τους ανθρώπους των «γηπεδούχων» καθώς υπήρχε παράβαση πάνω στο Βραζιλιάνο. Στο 70ο λεπτό, ο Εργοτέλης έχασε δεύτερη πολύ μεγάλη ευκαιρία για να πετύχει γκολ στο παιχνίδι, όταν στη σέντρα του Πίτσου ο Διαμαντάκος έπιασε ένα τακουνάκι σε απόσταση ενός μόλις μέτρου από την εστία, ωστόσο ο Σιδεράκης πραγματοποίησε την απόκρουση του αγώνα και κράτησε το μηδέν.

 Στο 82ο λεπτό, το σουτ του Λεάντρο έκανε άπαντες στον πάγκο της Καλλονής να σηκωθούν, καθώς από μακρινή απόσταση, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Καβουσάκη.

 Καλλονή(Γιάννης Ματζουράκης): Σιδεράκης, Αναστασιάδης, Λεάντρο, Ποντάνι, Χωριανόπουλος, Μαρσέλο, Γιουκάρης, Λεοζίνιο(71'(Ντάμπος), Μανούσος(78' Καζάκης), Γκαρσία(60' Ντος Σάντος), Περόνε.

 Εργοτέλης(Γιάννης Πετράκης): Καβουσάκης, Πίτσος, Σαρρής, Καρντόζο, Μπουχαλάκης(81'Χάντι), Τζανακάκης, Μεχία, Μπαντιμπανγκά, Αναστασάκος, Ρομάνο(90+1 Κοζορώνης), Διαμαντάκος.

Χ η Βεροια στην Τρίπολη


Με τους δύο τερματοφύλακες να είναι οι κορυφαίοι της αναμέτρησης στην Τρίπολη, το τελικό 0-0 ήταν αναπόφευκτο για Αστέρα και Βέροια στο "κλείσιμο" των υποχρεώσεών των δύο ομάδων για το 2013...
Με τους δύο τερματοφύλακες να είναι οι κορυφαίοι της αναμέτρησης στην Τρίπολη, το τελικό 0-0 ήταν αναπόφευκτο για Αστέρα και Βέροια στο "κλείσιμο" των υποχρεώσεών των δύο ομάδων για το 2013...
Αφού δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν Αστέρας και Βέροια κόλλησαν στο "μηδέν" στην Τρίπολη και πρόσθεσαν από έναν βαθμό στη βαθμολογική συγκομιδή τους. Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη ήταν το "αφεντικό" του αγώνα στη μεγαλύτερη διάρκειά του με την ομάδα της Ημαθίας να δίνει χώρους στους Αρκάδες αλλά ταυτόχρονα να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις.
Οι δύο ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με εμφανή τη διάθεση να σκοράρουν. Σε διάστημα πέντε λεπτών οι γηπεδούχοι κατάφεραν να απειλήσουν δύο φορές με Καράσκο (17') και Σέτι (22') όμως, ο Καντιμοίρης αντέδρασε και στις δύο περιπτώσεις θετικά για την ομάδα του. Η Βέροια αντέδρασε και στο 23' έχασε τεράστια ευκαιρία όταν μετά από λάθος του Γκοϊάν, ο Μπαργκάν βρέθηκε τετ α τετ με τον Χερνάντες, πλάσαρε, όμως ο τερματοφύλακας του Αστέρα απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ.
Στο 34' η ομάδα του Ντόστανιτς έφτασε και πάλι κοντά στον γκολ. Ο Μπεν μπήκε στην περιοχή από πλάγια θέση, απέφυγε τον Χερνάντες αλλά η μπάλα μετά από το πλασέ του κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων. Ο Αστέρας απείλησε στο κλείσιμο του ημιχρόνου με την κεφαλιά του Εντό, η οποία κατέληξε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Καντιμοίρη.
Στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε. Ο Αστέρας εξακολουθούσε να έχει τον έλεγχο του αγώνα και η Βέροια "χτυπούσε" με αντεπιθέσεις. Η πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο ανήκε στους γηπεδούχους. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ο Καντιμοίρης έκανε άστοχη έξοδο, ο Ντε Μπλάσις έβαλε την προβολή και ο Μπάρμπας έσωσε πάνω στη γραμμή.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι Αρκάδες αύξησαν την πίεσή τους. Στο 80' ο Καράσκο δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ και δύο λεπτά αργότερα ο Καντιμοίρης πραγματοποίησε δύσκολη απόκρουση στην απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Ουσέρο.
Η Βέροια θα μπορούσε να "κλέψει" το "τρίποντο" όταν με την συμπλήρωση των 90' ο Μπαργκάν βρέθηκε αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή, πλάσαρε από πλάγια θέση όμως η μπάλα κατέληξε ελάχιστα άουτ.

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Χερνάντεζ, Λούι (46’ Ζαραδούκας), Κοντοέ, Ζησόπουλο, Γκοϊάν, Ουσέρο, Εντό (75’ Μπακασέτας), Σέτι, Μπαράλες (33’ Χουάνμα), Ντε Μπλάσις, Καράσκο
Στον πάγκο: Γεωργακόπουλος, Πολ, Κάφα, Ντελγάδο, Τσαμπούρης

Βέροια (Ράτκο Ντόστανιτς): Καντιμοίρης, Αποστολόπουλος, Αμαραντίδης, Μπάρμας, Σιόν, Όστοϊτς, Ζεζίνιο (Μάνος), Καλτσάς (90+2’ Σεγκούντο), Μπεν, Παυλίδης, Μπαργκάν, Σιόντης (65’ Βεργώνης)


Νίκη στα «σημεία» ο Πλατανιάς

Ο Πλατανιάς επιβλήθηκε του Πανιωνίου με σκορ 1-0 στα Περιβόλια και ολοκλήρωσε ιδανικά το 2013, καταφέρνοντας να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη.
Ο Πλατανιάς ξέφυγε από τη συνήθεια των εντός έδρας ισοπαλιών, καθώς παρά τη σθεναρή αντίσταση που βρήκε από τους κυανέρυθρους, κατάφερε να κάμψει την αντίστασή τους με τέρμα του Τετέ στο 65ο λεπτό και να πάρει έτσι τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.
Οι φιλοξενούμενοι παρά τα εξωαγωνιστικά προβλήματα τους, δεν τα παράτησαν σε κανένα σημείο του αγώνα και πάλεψαν για να αποτρέψουν την ήττα, δίχως όμως οι προσπάθειές τους να αποφέρουν καρπούς. Ο Κολοβός μάλιστα στο 88' σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Γιωργαλλίδη και έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει.
Η νίκη αυτή φέρνει τον Πλατανιά στους 18 βαθμούς, σε ασφαλή απόσταση από την ουρά της βαθμολογίας. Ο Πανιώνιος από την άλλη παρέμεινε στους 20 βαθμούς.

Οι συνθέσεις: 
Πλατανιάς (Αναστόπουλος): Γεωργαλλίδης, Φερνάντες, Φαΐσκα, Ιντζίδης, Δημήτρης, Αγκιλέρα, Τετέ, Μπέλιτς (89' Ράφαελ, Γουνδουλάκης (34' Σιώπης), Κατάι (83' Μπέριαν), Τόρες.
Πανιώνιος (Παναγόπουλος): Ανέστης, Κούρντι, Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Ζαχαράκης, Παντίδος, Μητρόπουλος (62' Παναγιωτόπουλος), Ντούνης (83' Λάσνικ), Κολοβός, Αραβίδης (73' Μπούζας), Καμπάνταης.

Διαιτητής: Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας)
Βοηθοί: Γουργιώτης (Φθιώτιδας), Κουρομπίλια (Δυτικής Αττικής)

Στατιστικά Αγώνα

1 Goal 0
1 Ασίστ 0
18 Τελικές Προσπάθειες 6
7 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 3
9 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 1
2 Κεφαλιές 2
4 Αποκρούσεις 6
9 Επεμβάσεις 15
15 Κλεψίματα 18
17 Φάουλ 21
1 Οφσάιντ 0
3 Κόρνερ 3
48 Λάθη 56
11/27 Γεμίσματα 4/17

«Καθαρισε ο Αμπέντ»!

Με δύο γκολ και εξαιρετική εμφάνιση του Αλγερινού ο Παναθηναϊκός νίκησε με 2-1 την ψυχωμένη Ξάνθη και θα κάνει καλά Χριστούγεννα.
Με τον Αμπέντ να ντύνεται Άγιος Βασίλης στο τελευταίο ματς της σεζόν ο Αναστασίου βρήκε κάτω από το δέντρο της Λεωφόρου δύο γκολ του Αλγερινού, τα οποία έφτασαν για να φτάσει ο Παναθηναϊκός στην ανατροπή. Την καλύτερη εμφάνιση ο Αμπεντ την κράτησε για το τέλος της χρονιάς με τους πράσινους να χάνουν κι άλλες ευκαιρίες για ένα πιο ευρύ σκορ. Καταπληκτικά και τα τρία γκολ της αναμέτρησης, η οποία είχε θέαμα αλλά και φινάλε θρίλερ.
Πιστός στο 4-4-2 παρέμεινε ο Αναστασίου απέναντι στο 4-3-3 του Μάουρερ. Στηνν πρώτη αξιόλογη φάση οι ακρίτες πήραν προβάδισμα με υπέροχο γκολ του Τριάδη. Άψογο πλασέ στα όρια της περιοχής που κρέμασε τον Κοτσόλη.
Πάντως, η αμυντική συμπεριφορά της Ξάνθης δεν πρόδιδε σταθερότητα. Ο Μπαξεβανίδης είχε προβλήματα απέναντι στον Νάνο, ενώ οι επιστροφές των φιλοξενούμενων δεν ήταν ότι καλύτερο. Εξίσου όμορφο γκολ ήταν και αυτό της ισοφάρισης του Παναθηναϊκού.
Μέντεζ και Ντίνας έπαιξαν πολύ γρήγορα κρύβοντας την μπάλα η τελική πάσα του Ντίνα βρήκε τον Αμπέντ, ο οποίος ε κενή εστία πλάσαρε εύστοχα στο 20'. Ο παναθηναϊκός συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία και έχασε άλλη μία σημαντική ευκαιρία μέχρι το τέλος του ημιχρόνου με την κεφαλιά του Αμπέντ να περνάει ελάχιστα άουτ.
Καταπληκτικό και το δεύτερο γκολ του Αλγερινού ο οποίος εξαπέλυσε κεραυνό, δοκάρι και μέσα, προς την εστία του ανήμπορου να αντιδράσει Τσέμα. Ο Παναθηναϊκός είχε γυρίσει το ματς, αλλά το θρίλερ μόλις άρχιζε. Κι αυτό διότι οι πράσινοι εμφανίστηκαν περισσότερο αγχωμένοι απ' ότι θα έπρεπε στην τελική προσπάθεια, συν το γεγονός ότι η Ξάνθη έψαξε τρόπο να παίξει τα ρέστα της.
Το λάθος του Κοτσόλη στο 79' καρδιοχτύπησε τους γηπεδούχους αλλά ο Σολάρι έδειξε να αιφνιδιάζεται περισσότερο από την αναμπέντεχη ξέλιξη πλασάροντας πάνω στον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού. Ακολούθησε κραχτή διπλή φάση με Κλωναρίδη και Αμπέντ για τους πράσινους, ενώ στο 89' ο Ντίνας σούταρε στο οριζόντιο δοκάρι του Τσέμα.  

Παναθηναϊκός (Αναστασίου): Κοτσόλης, Σπυρόπουλος (83' Μαρινάκης), Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Νάνο, Μέντες (73' Δώνης), Ζέκα, Αμπέντ, Ντίνας, Κλωναρίδης, Καρέλης (73' Πράνιτς).

Ξάνθη (Μάουρερ): Τσέμα, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Βάλλας, Παϊτό, Ντιέ (57' Μάνταλος), Ντε Γκούζμαν (83' Σουάρεζ), Τριάδης, Βασιλακάκης, Κάλβο (73' Σολάρι), Σολτάνι.

Γκολ: 19'-54' Αμπέντ/13' Τριάδης
Κίτρινες κάρτες: 59' Αμπέντ, 64' Τριανταφυλλόπουλος, 72' Ρισβάνης, 80' Καπίνο/19' Μπαξεβανίδης, 28' Σολτάνι, 56' Βάλλας


Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2013

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΡΗΣ19:30 NS1


Η επόμενη αγωνιστική (18η αγωνιστική)

Σάββατο, 04 Ιανουαρίου 2014

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 15:00 NS2
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 17:15 NS1
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ 19:30 NS2

Κυριακή, 05 Ιανουαρίου 2014

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 15:00 NS2
ΒΕΡΟΙΑ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 17:15 NS3
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 17:15 NS4
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - Ο.Φ.Η. 17:15 NS2
SKODA ΞΑΝΘΗ - Π.Α.Ο.Κ. 19:30 NS1

Δευτέρα, 06 Ιανουαρίου 2014

ΑΡΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ 19:30 NS1


Βαθμολογία
 

Στατιστικά

 


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου