ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Ομιλία Αγγελόπουλου στο ΣΕΦ

Ομιλία Αγγελόπουλου στο ΣΕΦ

28/12/2013
 
Ομιλία Αγγελόπουλου στο ΣΕΦΣτο ΣΕΦ για να παρακολουθήσει τη προπόνηση του Ολυμπιακού και να μιλήσει σε παίκτες και τεχνικό τιμ βρέθηκε ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Γιώργος Αγγελόπουλος. Εκτός Σπανούλης-Πέτγουεϊ.

Ο πρόεδρος των πρωταθλητών Ευρώπης, που το μεσημέρι είχε συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανό, εξέφρασε για ακόμα μία φορά και στις δύο πλευρές την στήριξη του και την εμπιστοσύνη που έχει, τονίζοντας ότι η διοίκηση είναι δίπλα στην ομάδα, παρά το άσχημο αποτέλεσμα και τον αποκλεισμό από τους «πράσινους». Παράλληλα, απηύθυνε σύνθημα για σκληρή δουλειά και νίκες ενόψει της συνέχειας.

Γαστρεντερίτιδα ο Σπανούλης, εκτός ο Πέτγουεϊ

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, συνεχίστηκε η προετοιμασία για την αναμέτρηση του πρωταθλήματος με τον ΚΑΟΔ στην Δράμα την Κυριακή (29/12), με ένα ακόμα πρόβλημα που έχει να κάνει με τον Βασίλη Σπανούλη. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και έτσι δεν μπόρεσε να προπονηθεί και η συμμετοχή του θα ξεκαθαρίσει αύριο (28/12). Σε ότι αφορά τον Μπρεντ Πέτγουεϊ, ακολούθησε και πάλι λόγω ενοχλήσεων στη μέση ατομικό πρόγραμμα.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου