ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Με Προέδρους, Πέτγουεϊ και Λο η προπόνηση

Με Προέδρους, Πέτγουεϊ και Λο η προπόνηση

Ο Ολυμπιακός προπονήθηκε το απόγευμα της Κυριακής (22/12) στο ΣΕΦ, με τους Πέτγουεϊ και Λο να ακολουθούν μέρος της προπόνησης. Την Δευτέρα το μεσημέρι θα αποφασιστεί το αν θα ακολουθήσουν την αποστολή στο ΟΑΚΑ. Ο Μπρεντ έχει περισσότερες πιθανότητες. Το "παρών" στο πρόγραμμα έδωσαν και οι Πρόεδροι της ΚΑΕ.
Το βράδυ της Κυριακής (22/12) ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον νοκ-άουτ ημιτελικό αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας, ο οποίος θα διεξαχθεί την Δευτέρα (23/12, 19:30, ΔΤ) στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό. Το "παρών" στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας έδωσαν οι Πρόεδροι των Πρωταθλητών Ευρώπης, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, αλλά και ο αντιπρόεδρος, Γιώργος Σκινδήλιας, οι οποίοι και παρακολούθησαν διακριτικά ολόκληρο το πρόγραμμα των ερυθρολεύκων.

Τόσο ο Μπρεντ Πέτγουεϊ, όσο και ο Έισι Λο, προπονήθηκαν μαζί με την ομάδα, συμμετέχοντας και στις επαφές, αλλά ακολούθησαν μέρος του προγράμματος. Υπενθυμίζεται πως ο Αμερικανός πάουερ-φόργουορντ ταλαιπωρήθηκε τις τελευταίες μέρες με ένα πρόβλημα στην μέση, το οποίο και... κληρονόμησε από το ματς με την Ζιελόνα Γκόρα στην Πολωνία. Αισθάνεται καλύτερα πάντως και νιώθει πως είναι σε θέση να αγωνιστεί κόντρα στον Παναθηναϊκό. Το θετικό είναι πως δεν έχει χάσει πολλές προπονήσεις της ομάδας (μόλις μία), δεν τίθεται θέμα να έχει χάσει τον ρυθμό του, αλλά ο προβληματισμός που υπάρχει έχει να κάνει με το αν θα του δημιουργηθεί ενδεχομένως πρόβλημα, στο ίδιο σημείο, κατά την διάρκεια της αναμέτρησης.

Όσον αφορά τον Έισι Λο, ύστερα από την παρακέντηση που του έγινε στο γόνατο (είχε πρήξιμο στο συγκεκριμένο σημείο και του αφαιρέθηκε το υγρό) αισθάνεται καλύτερα, αλλά το μείον στην περίπτωση του είναι πως έχει απουσιάσει από τις τελευταίες προπονήσεις των Πειραιωτών. Η ενημέρωση που υπάρχει από το ερυθρόλευκο στρατόπεδο, κάνει λόγο πως ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα πάρει την τελική του απόφαση για την δωδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει στην αναμέτρηση το μεσημέρι της Δευτέρας (23/12). Για το αν θα επιλέξει, λοιπόν, τους Μπρεντ Πέτγουεϊ και Έισι Λο στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό θα το γνωρίζουμε τελεσίδικα λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

 Φωτογραφία από την τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ:

Πάντως, είναι δεδομένο πως ο Αμερικανός πάουερ-φόργουορντ έχει πολλές πιθανότητες να δώσει το "παρών" στο ΟΑΚΑ, αφού δείχνει σε καλή κατάσταση, και θα θεωρηθεί έκπληξη αν "κοπεί" από την δωδεκάδα. Το ότι δεν έβγαλε ολόκληρο το πρόγραμμα της προπόνησης είχε να κάνει περισσότερο με το να προστατευθεί και στην περίπτωση του υπάρχουν χαμόγελα. Όσον αφορά τον αριστερόχειρα γκαρντ, υπάρχει μία μικρή ελπίδα να τα καταφέρει, αλλά το πιθανότερο είναι να τεθεί νοκ-άουτ από την αναμέτρηση, λόγω ανετοιμότητας. Στο ενδεχόμενο που μείνει εκτός αποστολής οριστικά, την θέση του θα πάρει ο Δημήτρης Κατσίβελης.

Γενικότερα, βάσει της φιλοσοφίας και της νοοτροπίας που έχει ο Γιώργος Μπαρτζώκας, δύσκολα (έως σπάνια) εμπιστεύεται παίκτη του στην δωδεκάδα αν μόλις έχει επανέλθει από τραυματισμό, έχοντας χάσει αριθμό προπονήσεων. Ο Έλληνας τεχνικός σε αυτές τις περιπτώσεις είναι πρόθυμος να εμπιστευτεί περισσότερο τους παίκτες που είναι υγιείς, έχοντας συμμετάσχει κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας. Να σημειώσουμε πως κατά την διάρκεια της προπόνησης χτύπησε στο αριστερό χέρι και αποχώρησε από το πρόγραμμα για να κάνει ακτινογραφία ο Δημήτρης Αγραβάνης.

Πιθανή δωδεκάδα για το ματς: Πέτγουεϊ, Ντάνστον, Σπανούλης, Περπέρογλου, Παπαπέτρου, Σλούκας, Σίμονς, Λοτζέσκι, Μπέγκιτς, Πρίντεζης, Μάντζαρης, Κατσίβελης.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου