ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Παραμένουν αμφίβολοι Λο και Πέτγουεϊ

Παραμένουν αμφίβολοι Λο και Πέτγουεϊ

Ο Λο έκανε ατομικό πρόγραμμα, για πρώτη φορά ύστερα από την παρακέντηση στο γόνατο του, ενώ ο Πέτγουεϊ δεν προπονήθηκε λόγω της μέσης. Παραμένει αμφίβολη η παρουσία τους στο ΟΑΚΑ.
Ύστερα από την παρακέντηση που έκανε στο γόνατο του ο Έισι Λο την περασμένη εβδομάδα (είχε πρήξιμο και του αφαιρέθηκε το υγρό), με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ-άουτ από την αναμέτρηση κόντρα στη Ζιελόνα Γκόρα στην Πολωνία, ο Αμερικανός γκαρντ προπονήθηκε για πρώτη φορά, αλλά όχι μαζί με την ομάδα, καθώς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο ΣΕΦ.
Ο 28χρονος πλέι-μέικερ, το Σάββατο (21/12), έκανε ασκήσεις χωρίς επαφή και την Κυριακή (22/12) θα επιχειρήσει να λάβει μέρος κανονικά στην προπόνηση μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Όσον αφορά τον Μπρεντ Πέτγουεϊ, συνεχίζει να αισθάνεται μικρές ενοχλήσεις στην μέση, τραύμα το οποίο "κληρονόμησε" στην Πολωνία, με αποτέλεσμα να μην λάβει μέρος στην προπόνηση του Σαββάτου (21/12). Την Κυριακή (και εκείνος) θα δοκιμάζει να προπονηθεί μαζί με τους συμπαίκτες του στο ΣΕΦ, ώστε να διαπιστωθεί αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί (όπως και ο Έισι Λο) στον νοκ-άουτ ημιτελικό Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, ο οποίος θα διεξαχθεί το βράδυ (19:30) της Δευτέρας (23/12).

Η συμμετοχή τους για το ματς στο ΟΑΚΑ, πάντως, κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη και είναι πιθανό οι Πρωταθλητές Ευρώπης να πάνε στο Μαρούσι δίχως τους Έισι Λο και Μπρεντ Πέτγουεϊ. Οι πιθανότητες συμμετοχής του Αμερικανού πάουερ-φόργουορντ στο ματς είναι μοιρασμένες, ενώ ελάχιστες ελπίδες συγκεντρώνει ο 28χρονος πλέι-μέικερ.

Γενικότερα, βάσει της φιλοσοφίας και της νοοτροπίας που έχει ο Γιώργος Μπαρτζώκας, δύσκολα (έως σπάνια) εμπιστεύεται παίκτη του στην δωδεκάδα αν μόλις έχει επανέλθει από τραυματισμό, έχοντας χάσει αριθμό προπονήσεων. Ο Έλληνας τεχνικός σε αυτές τις περιπτώσεις είναι πρόθυμος να εμπιστευτεί περισσότερο τους παίκτες που είναι υγιείς, έχοντας συμμετάσχει κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας. Θα προτιμήσει, δηλαδή (για παράδειγμα), τον υγιή Δημήτρη Κατσίβελη από τον (μόλις έχει αναρρώσει από τον τραυματισμό του) Έισι Λο.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου