ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

"Την γλυτωσε" με τον Γουέλμπεκ (video)

"Την γλυτωσε" με τον Γουέλμπεκ (video)

 Χωρίς να έχει καλή απόδοση,αποχαιρέτησε με νίκη το 2013 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία επικράτησε εκτός έδρας της Νόριτς με 1-0, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Premier League. Οι "κόκκινοι διάβολοι" έφτασαν τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο αγγλικό Πρωτάθλημα και έξι συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις.
 
 Η Πρωταθλήτρια Αγγλίας και προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στη φάση των "16" του Champions League, ανεβάζει στροφές και μειώνει την ψαλίδα από την κορυφή. Πλέον, έπιασε την Έβερτον στην 5η θέση και τους 34 βαθμούς, με την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι να έχει 41.

Ο Ντέιβιντ Μόις φρέσκαρε την ομάδα του, αφήνοντας εκτός αποστολής τον Γουέιν Ρούνεϊ, το μεγάλο πρωταγωνιστή της φετινής Γιουνάιτεντ. Η Νόριτς είχε τις ευκαιρίες της, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Και αν το πίστευε περισσότερο και είχε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι της, ιδιαίτερα στην τελική προσπάθεια, οι φιλοξενούμενοι θα συναντούσαν ακόμα μεγαλύτερα εμπόδια για την επίτευξη του στόχου τους.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Ντάνι Γουέλμπεκ στο 57ο λεπτό. Ο Άγγλος επιθετικός, ο οποίος αντικατέστησε τον Ράιαν Γκιγκς με την έναρξη της επανάληψης, εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες, βρέθηκε απέναντι στον Ράντι, πέρασε τον τερματοφύλακα της Νόριτς, σκοράροντας με δεξί πλασέ σε κενή εστία.

Από εκεί και πέρα, οι "κόκκινοι διάβολοι" έπαιξαν όσο χρειάστηκε για να κρατήσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα. Η Νόριτς με σπασμωδικές κινήσεις προσπαθούσε να απειλήσει τον Ντε Χέα, χωρίς αποτέλεσμα.
 
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Νόριτς (Κρις Χιούτον): Ράντι, Μάρτιν, Μπένετ, Μπασόνγκ, Όλσον, Σνόντγκρας (79' Μέρφι), Φερ, Τζόνσον, Ρέντμοντ, Χούλαχαν (89' Ελμάντερ), Χούπερ (69' Φαν Βολφσβίνγκελ).

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ντέιβιντ Μόις): Ντε Χέα, Σμόλινγκ, Βίντιτς, Έβανς, Εβρά, Κάρικ, Κλέβερλι, Γιάνγκ, Γκιγκς (46' Γουέλμπεκ), Καγκάβα (69' Γιανουζάι), Ερνάντες (87' Φλέτσερ).

Τo goal της αναμέτρησης στο "Κάροου Ρόουντ":




ALEX WEB RADIO/TV 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου