ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Ακόμη πιο αυστηρά μέτρα ζητά ο ΠΑΟΚ-"Μπλόκο" στη μετακίνηση στην Ριζουπολη


Η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ θα παραστεί με συγκεκριμένα αιτήματα για την ασφάλεια της αποστολής της στη σύσκεψη της Πέμπτης για τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του εκτός έδρας ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό θα γίνει την Πέμπτη (27/3). Ο ΠΑΟΚ θα ζητήσει πιο αυστηρά μέτρα ασφαλείας σε σχέση με το παιχνίδι του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος. Και αυτό γίνεται λόγω της κρισιμότητας του αγώνα...
Ο Ιβάν Σαββίδης θα είναι κάτα πάσα πιθανότητα παρών στο ματς ενώ τον "Δικέφαλο" θα εκπροσωπήσει ο Ηλίας Γεροντίδης που το μεσημέρι της Δευτέρας είχε σύσκεψη με άλλα στελέχη της ΠΑΕ στην Τούμπα.

"Μπλόκο" στη μετακίνηση των οπαδών του ΠΑΟΚ

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός, απαγόρευσε την μετακίνηση των οπαδών του ΠΑΟΚ στη Ριζούπολη για το ματς της Πέμπτης (27/3) με τον Απόλλωνα.
Με εντολή του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανού, δεν επιτρέπεται να υπάρχει κερκίδα ανοιχτή για τους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας, δηλαδή του ΠΑΟΚ, στον αγώνα της Πέμπτης (27/3) με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης.
Η απόφαση έχει να κάνει προφανώς με τα γεγονότα που υπήρξαν στο ματς Κυπέλλου μεταξύ των δύο ομάδων και ο οποίος έγινε στις 13/2, όταν περίπου 30 άγνωστοι περίμεναν την πορεία των περίπου 180 οπαδών του "Δικεφάλου" με σκοπό να τους επιτεθούν.
Ακολούθησε κυνηγητό με την Αστυνομία ενώ μετά το τέλος του παιχνιδιού υπήρξαν "επίθεση" της ΕΛ.ΑΣ. στους φίλους των "ασπρόμαυρων" στον σιδηροδρομικό σταθμό Λαρίσης, με την ασπρόμαυρη ΠΑΕ να τονίζει σε ανακοίνωσή της πως "η διοίκηση της ΠΑΕ καταδικάζει απερίφραστα τα φαινόμενα αδικαιολόγητης χρήσης βίας που παρατηρήθηκαν από πλευράς αστυνομίας τόσο εκτός γηπέδου, όσο και στον σιδηροδρομικό σταθμό Λαρίσης".
Σαφώς ρόλο έπαιξε και το γεγονός ότι την άλλη εβδομάδα πρόκειται να γίνει ο πρώτος ημιτελικός Κυπέλλου Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου