ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Σκανδαλο Κυβερνησης ,ΠΑΟ και ΑΕΚ για την ανέγερση νέων γηπέδων

Σκανδαλο Κυβερνησης ,ΠΑΟ και ΑΕΚ για την ανέγερση νέων γηπέδων

29/03/2014 

 

NTΡΟΠΗ ΣΑΣ....

Ε οχι να δωσετε 17.000.000 ευρω αυτην την εποχη που ο κοσμος πεθαινει κυριολεκτικα απο την πεινα στα λαμογια του Ελληνικου ποδοσφαιρου που παιζουν στην Super League χωρις να πληρουν τις προυποθεσεις εδω και χρονια και τα λαμογια που επεσαν στο περιφερειακο πρωταθλημα για να γλυτωσουν τα χρεη προς το Δημοσιο επισης με την τροπολογια-ντροπη..θες να μην πληρωσεις? πεσε κατηγορια..!

Ηρθε η ωρα να του χτισουν και νεο γηπεδο του βαζελα και της χανουμισας που χρωστανε μεχρι και στους φουρνους της γειτονιας τους αντι τα χρηματα αυτα να πανε σε ευπαθεις ομαδες του Ελληνικου λαου που τοσο εχουν πληγει απο τις τακτικες της μνημονιακης Κυβερνησης.

Αυτα θα τα στερηθεις  και συ ανεργε αεκτζη και βαζελε και παοκτζη οπαδε και η οικογενεια σου θα πληρωσει και απο πανω για ολα αυτα που θα δοθουν για να τηρησουν τις προεκλογικες τους υποσχεσεις στα λαμογια-παραγοντες που δεν εχουν βαλει ουτε ενα ευρω στις ομαδες σας και τις εχουν οδηγησει στην ξεφτυλα και στην παρακμη...αν συνενεσει ο Ελληνα ςοπαδος σε αυτην την τροπολογια ειναι απλα συνενοχος.

Ο Αλαφουζος δεν εχει βαλει ενα ευτω και ειναι απλος διαχειριστης των μετοχων Τζιγγερ οπου προσφατα εβαλε και ενα μερος απο αυτες σε εταιρια offshore  δικων του συμφεροντων στην Κυπρο.

Ο Τιγρης, ο σωτηρας σας αυτος που σας εφερε εκει που ειστε σας φουνταρε κατηγορια για να μην δωσει μια, πηρε και τον ΟΠΑΠ  παει για την ΑEGEAN η δεν ξερω κι εγω για τι αλλο...

Γιατι δεν παιρνει ενα δανειο οπως πηρε ο Κοκκαλης και εφιαξε το Γ.Καραισκακης? το οποιο ειμαστε και ενοικιαστες να θυμισω...δεν ειναι δικο μας...για 51 χρονια ηταν η συμφωνια, και πληρωσαμε να το χτισουμε και ειμαστε ενοικιαστες στο σπιτι που χτισαμε...

Εμεις οι οπαδοι του Ολυμπιακου ειμαστε αντιθετοι σε τετοιου ειδους ρυθμισεις

Ε, οχι δεν παει ετσι και αμεσως ο Υπουργος η ΠΑΕ ΠΑΟ και η ΠΑΕ ΑΕΚ πρεπει να δωσουν εξηγησεις γιαυτο το θεμα και η τροπολογια-ντροπη να σταματησει εδω.

Καλουνται οι ερυθρολευκοι βουλευτες να το καταψηφισουν γιατι αν δεν το κανουν θα φανε τετοιο μαυρο στις εκλογες και θα κοπει και η εισοδος στο Γ Καραισκακης...

ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΤΙ ΕΠΑΘΕ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ?

Αυτα και χειροτερα θα παθετε κι εσεις...αν επιτρεψετε αυτην την ν-τροπολογια.

Αυτοι ειναι οι Υπουργοι που την υπογραφουν...

ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!! 

Ιδου και η ειδηση...

Τροπολογία για την ανέγερση νέων γηπέδων


Σχέδιο νόμου που κατατέθηκε προς ψήφιση στη Βουλή συμπεριλαμβάνει τροπολογία η οποία είναι ευνοϊκή για την ανέγερση νέων γηπέδων. Διαβάστε λεπτομέρειες.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, ο αναπληρωτής υπουργός ενεργειας και κλιματικής αλλαγής και υποψήφιος δήμαρχος στη Θεσσαλονίκη Σταύρος Καλαφάτης πέρασε σχέδιο νόμου μέσα στο οποίο υπάρχει διάταξη, βάσει της οποίας τα ερασιτεχνικά σωματεία χωρίς γήπεδο μπορούν να αποκτήσουν γήπεδο με τη βοήθεια της περιφέρειας.


  "Οι Περιφέρειες μπορούν να χρηματοδοτούν την εν όλω ή εν μέρει, την ανακαίνιση ή κατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων που ανήκουν κατά κυριότητα ή χρήση, σε ερασιτεχνικά ή αθλητικά Σωματεία ή συλλόγους μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα", αναφέρει χαρακτηριστικά η συγκεκριμένη διάταξη, η οποία επηρεάζει και τη δημιουργία του νέου γηπέδου της ΑΕΚ


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου