ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

H ασυλεια και η ανοχη στον εφευρετη της αλητειας συνεχιζεται...

H ασυλεια και η ανοχη στον εφευρετη της αλητειας συνεχιζεται...

25/03/2014

Μπρααααβοοο...Συγχαρητηρια...Γιατι δεν την αφαιρεσατε τελειως την ποινη για να τελειωνουμε?Δεν πειραζει...δικο σας παιδι ειναι ο Τρακης...μπορει να βριζει, να μπουκαρει στα αποδυτηρια των διαιτητων και να τους τρομοκρατει ναλεει οτι θελει οπως θελει και οποτε θελει, και εσεις κατεντολην του μειωνεται και την ποινη αλλα του δινετε και αναστολη τρια χρονια...Γιατι για τα ματια του κοσμου? ετσι και ξανακανει οτιδηποτε, θα τον τιμωρησετε?
ΕΙΣΑΣΤΕ ΞΕΦΤΥΛΕΣ...ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ...Η ΒΑΖΕΛΟ-ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...ΟΣΟ ΘΑΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ Ο ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ Ο ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ...ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ...
Ο Ολυμπιακος μαχεται με το πρασινο κατεστημενο σε μια ανιση μαχη με ολους και ολα...και παλι καλα που εχει καταφερει οσα εχει καταφερει, τιποτε αλλο δεν εχω να πω.
Διαβαστε και μονοι σας τι εγινε με τον...Τρακη...!


Το ΑΣΕΑΔ αποφάσισε να μειώσει την αρχική ποινή που έχει επιβάλει η ΕΦΙΠ στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο κι από έξι μήνες, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με τρεις μήνες στέρησης της φιλάθλου ιδιότητας με τριετή αναστολή.
Ποια ήταν τα δεδομένα που οδήγησαν το ΑΣΕΑΔ σ’ αυτή την απόφαση; Η κατάθεση του Παναγιώτη Αναστόπουλου στον αθλητικό εισαγγελέα με την οποία αναίρεσε τα όσα ο ίδιος είχε προσυπογράψει στο φύλλο αγώνος του δεύτερου τελικού των περσινών πλέι οφ, ήταν το στοιχείο που έπαιξε το σημαντικότερο ρόλο.
Θυμίζουμε ότι στο ημίχρονο του περσινού δεύτερου τελικού στο ΟΑΚΑ ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είχε επιτεθεί προς τους διαιτητές (κυρίως εναντίον του Φούφη) και τον κομισάριο του αγώνα κι αυτό είχε καταγραφεί στο φύλλο αγώνος.

Με βάση λοιπόν την κατάθεση του Παναγιώτη Αναστόπουλου μερικές μέρες μετά στον αθλητικό εισαγγελέα με την οποία άδειασε το συνάδελφό του και προστάτευσε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Αυτή την κατάθεση έλαβε υπόψη του το ΑΣΕΑΔ κι αποφάσισε να αθωώσει τον πρόεδρο των πρασίνων για το συγκεκριμένο περιστατικό το οποίο είχε δεχθεί η ΕΦΙΠ!

Τι άλλο δεν έλαβε υπόψη του το ΑΣΕΑΔ; Την περίφημη δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας 2013 ότι ο Ολυμπιακός είναι ο σύλλογος της βρωμιάς.

Το ΑΣΕΑΔ έκρινε ότι ο Γιαννακόπουλος πρέπει να τιμωρηθεί μόνο για τις απειλές προς τους διαιτητές και το περίφημο «εγώ είμαι ο εφευρέτης της αλητείας» που είχε πει στον αγώνα πρωταθλήματος στο ΣΕΦ αλλά και για τη δήλωση του από Λιθουανία στις 21 Φεβρουαρίου 2013 ότι “Το γαυροσύστημα ξαναχτύπησε. Αυτή η απόφαση είναι σκέτη κοροϊδία. Δεν πρόκειται να συμμορφωθώ. Οποιος τολμήσει, ας έρθει να με βγάλει έξω από το ΟΑΚΑ."

Ο Αναστόπουλος το έκανε πάλι το καθήκον του…


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου