ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Αντε...και σε Λεωφορο..Ινσαουράλδε (video)

Αντε...και σε Λεωφορο..Ινσαουράλδε (video)

 26/03/2014

Eνταξει,απο εδω και μπρος μην σας φανει παραξενο οτι και αν δειτε απο τους μπουγατσομυαλους...

Αν δειτε και λεωφορο Ινσαουραλδε, μην σας φανει παραξενο...οποιος βαραει μπουνιες σε γαυρους ειναι...Εθνικος Ηρως για τους μπουνταλαδες του Βορρα.

Η Ελληνικη Ιστορια ειναι γεματη Ηρωες που εχυσαν το αιμα τους για την πατριδα, δεν βρηκατε εναν να σας αντιπροσωπευει?Τα συληπητηρια μου στον Δημο Χαλκιδικης που για τα ψηφαλακια επελεξε να κανει το χατηρι στον μπαοκ να καμαρωνει πως εχει οδο με το ονομα του χατζηπαπαρα του Γκαρσια που πριν λιγο καιρο ελεγε ...απο σημερα ειμαι...Ξανθη...!

Αρε ποσο νουμερα εισαστε και ποσο οπισθοδρομικοι στο μυαλο, καλα σας λεμε οτι το μυαλο σας ειναι μια μπογατσα με σκατα..

Βγαινει ο Γκαρσια που δεν εμαθε ποτε του Ελληνικα και βεβηλωνει την ιερη λεξη που ξεστομισαν οι Ελληνες Ηρωες ...Ελευθερια η Θανατος...απο που και ως που εμαθε αυτην την λεξη ο Γκαρσια? καποιος του το ειπε για να το πει γιατι δεν ξερει ουτε μια λεξη Ελληνικα.

Αν δειτε και καμμια οδο Μολοτωφ η Καλασνικοφ  μην σας φανει παραξενο...

Ο πρωτος ηταν Βουλγαρος και εφιαξε τις πασιγνωστες βομβες...και ο δευτερος ηταν Ρωσσος και εφιαξε τα πασιγνωστα οπλα.

Τοσους ποδοσφαιριστες που εχουν γραψει ιστορια με τον ΠΑΟΚ υπαρχουν ...ο Γιωργος Κουδας παραδειγματος χαριν, τι παραπανω εχει ο πουθενας ο Γκαρσια? Βαραει μπουνιες στους ποδοσφαιριστες του Ολυμπιακου ε? Εμ, βεβαβαια αυτα ειναι τα προτυπα σας αυτοι ειναι οι ηρωες που σας αντιπροσωπευουν ε, τοσο μυαλο κουβαλατε στην τελικη αναλυση.

Ιδου τι εκαναν παλι...

Οδός «Πάμπλο Γκαρσία»

26/03/2014
 Το όνομα του Πάμπλο Γκαρσία κατάφεραν να δώσουν σε οδό κωμόπολης της Χαλκιδικής οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ με τη σύμφωνη γνώμη των τοπικών Αρχών.

Οδός «Πάμπλο Γκαρσία»
Μια μεγάλη έκπληξη επιφύλασσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ του συνδέσμου της Αρναίας Χαλκιδικής στον Πάμπλο Γκαρσία.

Είχαν καλέσει τον Ουρουγουανό πρώην άσο του «Δικεφάλου του Βορρά» στα εγκαίνια των νέων γραφείων του συνδέσμου τους, με τον Γκαρσία να δίνει το «παρών» και να αποθεώνεται από όποιον φίλο της ομάδας τον έβλεπε στο χώρο.

Ωστόσο η μεγαλύτερη έκπληξη για τον Γκαρσία ήταν όταν του αποκάλυψαν πως η οδός στην οποία βρίσκονται τα γραφεία του συνδέσμου τους είχε πλέον το όνομά του.

Μάλιστα, ο Ουρουγουανός επηρεασμένος από την ημέρα της Εθνικής μας Εορτής και τις ενδείξεις λατρείας προς το πρόσωπό του φώναξε μπροστά την κάμερα «Ελευθερία ή Θάνατος».


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου