ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Πρόστιμα σε Άρη, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και ΠΑΟ

Πρόστιμα σε Άρη, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και ΠΑΟ

28/03/2014
 
 Με χρηματικό πρόστιμο τιμωρήθηκαν οι ΠΑΕ Άρης, Ολυμπιακός, ΠΑΟ και ΠΑΟΚ για την συμπεριφορά των φιλάθλων τους, την 30η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, όπως αποφάσισε η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή.

Πρόστιμα σε Άρη, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και ΠΑΟ
Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή αποφάσισε να τιμωρήσει με πρόστιμο της ΠΑΕ Άρης, Ολυμπιακό, ΠΑΟ και ΠΑΟΚ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους στα παιχνίδια της 30ής αγωνιστικής.

Πιο συγκεκριμένα οι «ερυθρόλευκοι» για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη τιμωρήθηκαν με πρόστιμο δύο χιλιάδων ευρώ. Επίσης οι «κιτρινόμαυροι» θα κληθούν να πληρώσουν χρηματική ποινή τριών χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του, τιμωρήθηκε με πρόστιμο δυο χιλιάδων ευρώ, στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Τέλος, ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα πληρώσει 3.500 ευρώ για τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν στη νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα.

Αναλυτικά οι αποφάσεις:

Α) ΠΑΕ Άρης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή τριών χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.
Β) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ.

Γ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ.

Δ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τριών χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

* Οι υποθέσεις ΠΑΕ Παναιτωλικός – Χ.Μιχαηλίδης και Πανιώνιος Κ17 αναβλήθηκαν
.

 Tην αποχη του ALEX WEB RADIO/TV για τις συνεχομενες τιμωριες της ΠΑΕ Ολυμπιακος για την υποτιθεται κακη συμπεριφορα των οπαδων του θα την διαβασετε στον συνδεσμο που εσωκλειω....
http://alexwebradiotv.blogspot.gr/2014/03/blog-post_9999.html

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου