ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Super League:Tα αποτελεσματα της Πεμπτης (pics+videos)

Super League:Tα αποτελεσματα της Πεμπτης (pics+videos)

28/03/2014

Απόλλων Σμυρνης - ΠΑΟΚ 3-3

Ο Απόλλων Σμύρνης κατάφερε και πήρε βαθμό από τον ΠΑΟΚ στη Ριζούπολη (3-3) παρόλο που στο 37' έχανε με 3-0! Απίστευτα χαμένα τετ-α-τετ από Κόρμπος και Χούσεν στις καθυστερήσεις.
Galaxy. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων!

Έγινε της τρελής στη Ριζούπολη! Ο ΠΑΟΚ αν και προηγήθηκε με 3-0 στο 37', ήρθε ισόπαλος με 3-3 με τον ηρωϊκό Απόλλωνα. Μάλλον έχει βαλθεί να στείλει τους φίλους του στον... ψυχίατρο ο φετινός δικέφαλος, καθώς στο σημερινό παιχνίδι τους επιφύλαξε την πιο πικρή ανατροπή της σεζόν.
Ο ΠΑΟΚ μετά από ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα στο ματς που μεταφράστηκε σε ένα 0-3 στο 37΄ της αναμέτρησης, κατάφερε, γιατί περί κατορθώματος πρόκειται να έρθει ισόπαλος με 3-3 κόντρα στον Απόλλωνα που εξέθεσε την αμυντική λειτουργία των φιλοξενουμένων. Η ομάδα του Γεωργιάδη ευτύχησε να διαθέτει ένα τρομερό Νάτχο στη σύνθεσή της που έβγαζε τη μία ασίστ μετά την άλλη και ένα Λούκας σε μεγάλα κέφια, όμως, το ίδιο δεν συνέβη με την άμυνά της που τα λάθη και οι ολιγωρίες διαδέχονταν το ένα το άλλο.
Ο Απόλλωνας, αφού πρώτα ο προπονητής του Λόρι Σάντσεζ, διόρθωσε τα λάθη στην ενδεκάδα αποσύροντας νωρίς τον Αργυρόπουλο και βάζοντας στη θέση του τον Φαρινόλα, πέτυχε δύο γκολ σε έξι λεπτά στο τέλος του πρώτου μέρους και στο β΄ ημίχρονο ένα ακόμη για να φέρει το ματς στα ίσα. Θα μπορούσε, μάλιστα, να κάνει και την ολική ανατροπή στο φινάλε αν ο Κόρμπος, πιεζόμενος, νικούσε τον Γλύκο, ενώ και ο ΠΑΟΚ έχασε σπουδαία ευκαιρία για ένα χιτσκοκικό διπλό αμέσως μετά, αφού ο Χούσεν ξεπέρασε και το μέσο του Απόλλωνα, σουτάροντας άουτ σε τετ-α-τετ με τον Γκόμεζ.

Ο Απόλλωνας πήρε ένα σημαντικό βαθμό στη μάχη σωτηρίας του και ο ΠΑΟΚ έδειξε ότι έχει πολλά αμυντικά προβλήματα να λύσει αν θέλει να έχει τύχη στα ημιτελικά του Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ταυτότητα αγώνα

Γήπεδο: Ριζούπολης
Καιρός: Νεφώσεις κατά περιόδους
Διαιτητής: Δημήτρης Στυλιάρας (Αιτωλοακαρνανίας)
Βοηθοί: Δημήτριος Τάτσης (Ηπείρου), Δαμιανός Ευθυμιάδης (Πιερίας)

Απόλλων Σμύρνης (Λόρι Σάντσες): Γκόμες, Αργυρόπουλος (29' Φαρινόλα), Δεληζήσης, Σόντερμπεργκ, Παντελιάδης (72' Τσοκάνης), Κόρμπος, Αμπρόουζ (57' Κανακούδης), Μίνγκας, Λουσέρο, Ντάλμπεργκ, Πετρόπουλος

ΠΑΟΚ (Γιώργος Γεωργιάδης): Γλύκος, Σκόνδρας, Κατσικάς, Ινσαουράλδε, Σπυρόπουλος, Νάτχο (89' Σαλπιγγίδης), Κάτσε, Στοχ (73' Γεωργιάδης), Λούκας, Μάρτενς (62' Μαντούρο), Χούσεν

Γκολ: Πετρόπουλος (40' πεν.), Δεληζήσης (45+), Πετρόπουλος (86')-Λούκας (16' πεν.), Κατσικάς 27', Λούκας 37'
Κίτρινες κάρτες: Κανακούδης 64', Τσοκάνης 76'-Σπυρόπουλος 40', Ινσαουράλδε 65', Γεωργιάδης 90+

Ανασκόπηση του αγώνα

Η πρώτη φάση του ματς ήταν ένα άστοχο σουτ του Αμπρόουζ μόλις στο 2ο λεπτό. Ο ΠΑΟΚ "απάντησε" στο 4', όταν μετά από σέντρα του Στοχ, Χούσεν και Μάρτενς δεν πρόλαβαν να βάλουν την προβολή και η μπάλα πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Γκόμες. Οι δύο ομάδες μπήκαν στο γήπεδο με επιθετικές διαθέσεις και στο 15' ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ.
Πέναλτι και 0-1
Ο Σπυρόπουλος ανατράπηκε από τον Αργυρόπουλο, ο Στυλιάρας υπέδειξε το σημείο του πέναλτι και ο Λούκας που ανέλαβε την εκτέλεση ευστόχησε γράφοντας στο 16' το 0-1. Στο 23' ο Στοχ έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Απόλλωνα, κοντρόλαρε, σούταρε, αλλά ο Γκόμες έπεσε σωστά στην γωνία του και απέκρουσε. Ο Νάτχο στο 24' βρέθηκε σε θέση βολής στο ύψος της μεγάλης περιοχής, όμως η λόμπα που επιχείρησε δεν είχε τύχη και στην ακριβώς επόμενη φάση, ο Στοχ εκτέλεσε κόρνερ, ο Χούσεν έπιασε την κεφαλιά αφύλακτος από πλάγια θέση, αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Γκόμες.
Ασίστ Λούκας, γκολ Κατσικάς
Ο ΠΑΟΚ αφού προειδοποίησε πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 27'. Ο Λούκας μπήκε στα καρέ του Απόλλωνα, την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Κατσικά, ο οποίος από το ύψος της μικρής περιοχής σημάδεψε σωστά για το 0-2. Ο "Δικέφαλος" ήταν καταιγιστικός και στο 30' ο Στοχ σούταρε απέναντι από τον Γκόμες, όμως, ο γκολκίπερ του Απόλλωνα είπε όχι στον Σλοβάκο άσο του ΠΑΟΚ.
Οι γηπεδούχοι έκαναν αισθητή την παρουσία τους στο 32', όταν ο Φαρινόλα πήρε κεφαλιά από κοντινή απόσταση, αλλά ο Γλύκος ήταν σε ετοιμότητα και απομάκρυνε. Στο 34' ο Απόλλωνας έχασε ακόμη μία ευκαιρία, μετά από γυριστή κεφαλιά του Σπυρόπουλου και παραλίγο προβολή από Πετρόπουλο και Ντάλμπεργκ.
0-3 και γρήγορα 2-3!
Συρτό σουτ του Στοχ στο 36', η μπάλα έφυγε μόλις άουτ και στο 37' ο Λούκας σημείωσε το 0-3. Ο Νάτχο με μαγική πάσα βρήκε τον Ισπανό, ο οποίος προσποιήθηκε και εκτέλεσε στην γωνία του Γκόμες. Ακολούθησε στο 38' ένα σουτ του Λουσέρο, που πέρασε μόλις άουτ και στο 40' οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-3. Ο Φαρινόλα κέρδισε πέναλτι από τον Σπυρόπουλο και ο Πετρόπουλος δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Ο Απόλλωνας, μάλιστα, δεν έμεινε εκεί και στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου σημείωσε το 2-3 μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μίνγκα, λάθος εκτίμηση του Γλύκου και των αμυντικών και εύστοχη κεφαλιά του Δεληζήση.
Εξαιρετική συνεργασία των παικτών του ΠΑΟΚ στο 49', τελικός αποδέκτης της μπάλας ήταν ο Λούκας, ο οποίος προχώρησε, σούταρε, αναγκάζοντας τον Γκόμες σε δύσκολη επέμβαση στην γωνία του. Στο 55' ήταν η σειρά του Στοχ να βρεθεί σε θέση βολής λίγα μέτρα έξω από την περιοχή, αλλά το σουτ του Σλοβάκου κόντραρε και πέρασε μόλις άουτ.
Ο Απόλλωνας απείλησε στο 58' με κεφαλιά του Φαρινόλα, ενώ στο 62' ο ΠΑΟΚ έχασε μεγάλη ευκαιρία. Ο Νάτχο πάσαρε για τον Χούσεν στην μικρή περιοχή, αλλά ο Ολλανδός επιθετικός δεν βρήκε την μπάλα όπως θα ήθελε. Στο 69' ο Χούσεν βγήκε τετ α τετ με τον Γκόμες, όμως, καθυστέρησε, έφυγε σε πλάγια θέση, με αποτέλεσμα να στείλει την μπάλα άουτ. Ο Νάτχο στο 81' σούταρε από το ύψος του πέναλτι, όμως, η μπάλα κόντραρε σε σώμα αμυντικού και πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου. Νέα εκπληκτική ενέργεια του Νάτχο στο 84', ο Ισραηλινός έβγαλε τον Χούσεν φάτσα με την εστία, όμως, οι αμυντικοί του Απόλλωνα έδιωξαν πάνω στην γραμμή το πλασέ του Ολλανδού στράικερ.
Ψυχρολουσία για τον ΠΑΟΚ στο 86'
Ο Απόλλωνας κατάφερε λίγο πριν την λήξη να ισοφαρίσει σε 3-3, παρόλο που στο 37' έχανε 0-3. Ο Πετρόπουλος πήρε την κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας του ΠΑΟΚ στο 86ο λεπτό, στέλνοντας την μπάλα σε ένα σημείο που ο Γλύκος δεν μπορούσε να αντιδράσει. Στις καθυστερήσεις του αγώνα, μάλιστα, ο Κόρμπος έχασε μοναδική ευκαιρία να γράψει το 4-3, αλλά ο Γλύκος τον νίκησε με τα πόδια στο τετ α τετ. Στην ακριβώς επόμενη φάση ο Χούσεν έφυγε στην αντεπίθεση, όμως, προτίμησε να πλασάρει αντί να πασάρει στον Λούκας που περίμενε μόνος και να πετάξει μεγάλη ευκαιρία για να δώσει στον ΠΑΟΚ τη νίκη.

Ο MVP

Ο Νάτχο είχε μαγική παρουσία και μερικές εμπνεύσεις που σπάνια βλέπουμε στα ελληνικά γήπεδα. Ολες οι επιθετικές προσπάθειες του ΠΑΟΚ περνούσαν από τα πόδια του

Η Απογοήτευση

Ο Χούσεν ξεπέρασε ακόμη και την άμυνα του ΠΑΟΚ, έχασε γκολ απ' αυτά που δεν χάνονται δίνοντας την εντύπωση ότι ακόμη και μπροστά σε κενή εστία να βρίσκονταν δίχτυα δεν θα έβρισκε

Στατιστικά Αγώνα

3 Goal 3
2 Ασίστ 2
13 Τελικές Προσπάθειες 19
2 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής     11
5 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 7
6 Κεφαλιές 1
10 Αποκρούσεις 4
15 Επεμβάσεις 28
11 Κλεψίματα 12
17 Φάουλ 20
8 Οφσάιντ 2
6 Κόρνερ 13

 


ΤΟ ΕΜΑΘΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ...

Σάντσες: «…υπάρχει συνομωσία κατά του Απόλλωνα» 


Σκέψεις για ύπαρξη συνωμοσίας κατά του Απόλλωνα κάνει ο Λόρι Σάντσες σύμφωνα με όσα δήλωσε μετά το παιχνίδι της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ. Ο Άγγλος τεχνικός ανέπτυξε το συλλογισμό του βάσει των αποτελεσμάτων που έχουν έρθει στις τελευταίες αγωνιστικές εκφράζοντας τον προβληματισμό του… «Δέχομαι να χάνουμε μέσα στο γήπεδο όμως δεν δέχομαι να βλέπω άλλες ομάδες να παίζουν έτσι όπως παίζουν. Δεν λέω ότι η Βέροια δεν μπορεί να νικήσει το γεγονός όμως προκαλεί ερωτηματικά το πώς η Βέροια με δέκα παίκτες κατάφερε να νικήσει την Καλλονή με άνεση. Όπως επίσης και τα 7 γκολ που πέτυχε ο Πλατανιάς.

Σάντσες:  «…υπάρχει συνομωσία κατά του Απόλλωνα»

Είναι απίστευτο», τόνισε χαρακτηριστικά. Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Ήταν ένα φανταστικό ματς. Είχαμε μια φανταστική απόδοση, γυρίσαμε το σκορ από το 0-3 και θα ήταν εξαιρετικό αν στις καθυστερήσεις πετυχαίναμε γκολ και πραγματοποιούσαμε μια μεγάλη ανατροπή. Αυτή τη στιγμή είμαστε έναν βαθμό πίσω από Βέροια και Πλατανιά και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε. Όμως είναι απογοήτευση να βλέπεις ομάδες όπως η Καλλονή να αγωνίζεται έτσι όπως το έκανε με την Βέροια και τον Πλατανιά. Προέρχομαι από την Αγγλία όπου σε αυτό το πρωτάθλημα ομάδες από την κορυφή έως τις τελευταίες θέσεις να παλεύουν πάντα και γι' αυτό απογοητεύομαι όταν βλέπω ομάδες όπως η Καλλονή να παίζουν έτσι. Και βέβαια αυτό προκαλεί και ερωτήματα για την ακεραιότητα και την αξιοπιστία του πρωταθλήματος. Δεν ξέρω αν έχει στοχοποιηθεί ο Απόλλων και δεν με ενδιαφέρει. Αυτό που με νοιάζει από την πρώτη ημέρα που είμαι εδώ είναι να παλεύουμε και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Το τι γίνεται έξω από τις γραμμές του γηπέδου δεν είναι δική μου δουλειά. Είναι απογοητευτικό στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις να δέχεσαι τρία γκολ και ειδικά με την εξέλιξη των δύο αγώνων. Ο Απόλλων είναι μια νέα ομάδα και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να παλεύουμε. Παλεύουμε για κάθε βαθμό, άλλες ομάδες δεν χρειάζεται να παλέψουν. Δέχομαι να χάνουμε μέσα στο γήπεδο όμως δεν δέχομαι να βλέπω άλλες ομάδες να παίζουν έτσι όπως παίζουν. Δεν λέω ότι η Βέροια δεν μπορεί να νικήσει το γεγονός όμως προκαλεί ερωτηματικά το πώς η Βέροια με δέκα παίκτες κατάφερε να νικήσει την Καλλονή με άνεση. Όπως επίσης και τα 7 γκολ που πέτυχε ο Πλατανιάς. Είναι απίστευτο. Εμείς αξίζαμε κάθε βαθμό που έχουμε πάρει. Τα λέω σήμερα αυτά γιατί περίμενα να έχουμε περισσότερους βαθμούς από αυτούς που έχουμε σήμερα και επειδή η Βέροια και ο Πλατανιάς είναι οι ομάδες που υπάρχουν από πάνω μας. Όλα αυτά με οδηγούν στη σκέψη ότι υπάρχει μια συνομωσία κατά του Απόλλωνα».

Τα..στατιστικα της...προπονητουρας

"Τόσες ευκαιρίες δεν χάσαμε σε όλο το πρωτάθλημα"

Που στάθηκε ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιώργος Γεωργιάδης μετά την απρόσμενη ισοπαλία του "Δικεφάλου του βορρά" στη Ριζούπολη.
Ο Γιώργος Γεωργιάδης έμεινε στις πολλές κλασικές ευκαιρίες που έχασε ο ΠΑΟΚ, όταν ο Απόλλωνας ρίσκαρε και έδωσε χώρους στον "Δικέφαλο".
"Τι να πεις μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι που καταφέραμε να πετύχουμε τρία γκολ και να χάσουμε τόσες κλασικές ευκαιρίες. Είχαμε πρόβλημα στα ύψη του Απόλλωνα, με τις βαθιές μπαλιές, προσπαθήσαμε να το αντιμετωπίσουμε, αλλά τελικά ο Απόλλωνας κατάφερε να παλέψει και με τρία στημένα να μας ισοφαρίσει", είπε αρχικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ και συνέχισε:

"Χάσαμε τόσες ευκαιρίες όσες δεν χάσαμε σε όλο το πρωτάθλημα κι αυτό θα πρέπει να είναι ένα μεγάλο μάθημα για εμάς. Φάγαμε το 2-3 στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου και μετά ο αντίπαλος ρίσκαρε πολύ. Μας έδωσε χώρους και ήταν εύκολο να κάνουμε ευκαιρίες αλλά έπρεπε να το διαχειριστούμε καλύτερα να κρατήσουμε λίγο περισσότερο την μπάλα στα πόδια μας. Στα προηγούμενα παιχνίδια εμείς κάναμε την ανατροπή. Αυτή τη φορά την έκανε ο αντίπαλος, ας κρατήσουμε τα καλά και να προβληματιστούμε για τα πολλά λάθη που κάναμε".

Κατέληξε λέγοντας: "Θεωρώ ότι είμαστε μεγάλη ομάδα και όταν προηγείσαι με 3-0 πρέπει εξυπνάδα και ηρεμία να κρατάς το αποτέλεσμα. Οπως και πριν το παιχνίδι δεν ήταν καλό αποτέλεσμα για εμάς η ισοπαλία έτσι και τώρα ένα παραπάνω. Ο,τι έγινε δεν μπορούμε να το αλλάξουμε. Πρέπει να αναλύσουμε το αποτέλεσμα και να κοιτάξουμε μπροστά".

ΠΑΣ Γιάννινα - Πανθρακικός 1-1

Κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες, ΠΑΣ Γιάννινα και Πανθρακικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1, σκορ που διαμορφώθηκε από το πρώτο μέρος με τέρματα των Ιγκόρ (26') και Τζημόπουλου (38').
Οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν με σημαντικές απουσίες στους Ζωσιμάδες, γεγονός που δεν τους επέτρεψε να εμφανίσουν το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο. Ωστόσο είχαν σε καλή μέρα τον γκολκίπερ Πασχαλάκη που κράτησε ανέπαφη την εστία του στην επανάληψη, όταν ο ΠΑΣ πίεσε για ένα δεύτερο γκολ.
Το σκορ άνοιξε ο Ιγκόρ στο 26' και το έκλεισε ο Τζημόπουλος στο 38'. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλύτεροι από τον Πανθρακικό όμως δεν ήταν αποτελεσματικοί στο εκτελεστικό κομμάτι και έτσι περιορίστηκαν στο τελικό 1-1.
Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Λαμπρόπουλος αναγκάστηκε να διακόψει το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο για λίγα λεπτά, καθώς το χαλάζι έπεφτε ασταμάτητα και φυσικά δεν ήταν δυνατόν να παιχθεί ποδόσφαιρο. Το ματς πάντως ολοκληρώθηκε δίχως άλλα απρόοπτα.
Ο Πανθρακικός βρίσκεται πλέον στην 7η θέση με 41 πόντους (υστερεί στην ισοβαθμία με τον ΟΦΗ), ενώ ο ΠΑΣ στην 10η με 37 βαθμούς.

Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Ζωσιμάδες
Καιρός: Βροχερός
Διαιτητής: Μάριος Λαμπρόπουλος (ΕΠΣ Ηλείας)
Βοηθοί: Παναγιώτης Σταθόπουλος (ΕΠΣ Ηλείας), Ιωάννης Καραγκιζόπουλος (ΕΠΣ Ημαθίας)
Τέταρτος: Κωνσταντίνος Ιωαννίδης (ΕΠΣ Αργολίδας)

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Ντάσιος, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Στρούνα (57' Τσάβες), Τσουκαλάς, Λίλα, Κοροβέσης, Λίλα, Ακόστα (84' Γιάκος), Ίλιτς.

Πανθρακικός (Άκης Μάντζιος): Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου, Μπεν Σαμπάτ, Εμπό, Χρήστου, Ρομέου (90+5' Ζδράβος-Ρίζος), Μολίνα (74' Χασομέρης), Μπαϊκαρά, Τριανταφύλλου, Μακρυδημήτρης, Ιγκόρ (90+2' Σαρακατσάνος).
Γκολ: 48' Τζημόπουλος / 26' Ιγκόρ
Κίτρινες κάρτες: 8' Λίλα / 38' Μπαϊκαρά, 60' Χρήστου, 61' Ρομέου, 77' Παπαγεωργίου


Ανασκόπηση αγώνα

Με τον ΠΑΣ δραστήριο και τον Πανθρακικό νωχελικό ξεκίνησε η αναμέτρηση στους Ζωσιμάδες. Οι γηπεδούχοι είχαν μια ελαφρά υπεροχή δίχως όμως ουσία και τα λάθη ήταν πολλά από τις δύο ομάδες. Σημαντικές φάσεις δεν υπήρχαν παρά μόνο... υποψίες ευκαιρίας, με τον καιρό να μην είναι σύμμαχος στις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών.
Ο Πανθρακικός ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη του καλή στιγμή στο ματς, όταν ο Μολίνα και Ρομέου συνεργάστηκαν τροφοδοτώντας κάθετα τον Ιγκόρ στο ύψος της μεγάλης περιοχής και ο Βραζιλιάνος αφού προχώρησε λίγα μέτρα, εκτέλεσε ψύχραιμα προ του Βελλίδη για το 0-1 στο 26'.
Στο 35' ο Λαμπρόπουλος διέκοψε το ματς για λίγα λεπτά, καθώς το χαλάζι που έπεφτε δεν επέτρεπε την συνέχεια της αναμέτρησης. Με την επανέναρξη του αγώνα ο ΠΑΣ έφτασε στην ισοφάριση με τον Τζημόπουλο, που με γυριστό πλασέ μετά από εκτέλεση φάουλ του Ακόστα έφερε το ματς στα ίσα (1-1) στο 38'. Σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.

  Καλό ρυθμό είχε η αναμέτρηση στο ξεκίνημα της επανάληψης, με τους γηπεδούχους να ψάχνουν ένα δεύτερο τέρμα αλλά τον Πασχαλάκη να λέει "όχι" σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ακόστα στο 56' και τον Μπαϊκαρά να επεμβαίνει καθοριστικά σε προσπάθεια του Βίλα αμέσως μετά.
Στο 70' και μετά από καραμπόλες, ο Ίλιτς βρέθηκε απέναντι στον Πασχαλάκη αλλά ο γκολκίπερ του Πανθρακικού σταμάτησε στο τετ-α-τετ τον φορ του ΠΑΣ Γιάννινα. Οι γηπεδούχοι πίεσαν έως το τέλος του αγώνα για ένα γκολ που θα τους χάριζε την νίκη, ωστόσο παρά τις καλές στιγμές τους με τον Ίλιτς ξανά στο 76' και τον Τσάβες στο 88', το τελευταίο σφύριγμα του Λαμπρόπουλου βρήκε τον ΠΑΣ ισόπαλο με σκορ 1-1 κόντρα στον Πανθρακικό.

Ο MVP της αναμέτρησης

Ο γκολκίπερ Πασχαλάκης του Πανθρακικού που σε πολλές περιπτώσεις και ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο, στάθηκε όρθιος στην πίεση του ΠΑΣ Γιάννινα έχοντας ορισμένες καθοριστικές επεμβάσεις. Κράτησε το 1-1 και χάρισε στην ομάδα του τον βαθμό της ισοπαλίας.

Η απογοήτευση

Πάλεψε, προσπάθησε, μπήκε στις φάσεις και έψαξε το γκολ αλλά δυστυχώς για τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Ίλιτς δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και σπατάλησε τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν για να σκοράρει. Αν ήταν πιο προσεκτικός ο φορ των γηπεδούχων θα μπορούσε να οδηγήσει την ομάδα του στην νίκη.

Στατιστικά αγώνα

1 Goal 1
1 Ασίστ 1
12 Τελικές Προσπάθειες 4
7 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 2
4 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 2
1 Κεφαλιές 0
0 Αποκρούσεις 4
9 Επεμβάσεις 33
27 Κλεψίματα 31
15 Φάουλ 17
1 Οφσάιντ 0
10 Κόρνερ 2
58 Λάθη 58
11/50 Γεμίσματα 1/11


31η αγ.: ΠΑΣ Γιάννινα-Πανθρακικός 1-1 (HL) από greeksuperleague
«Μας στεναχωρεί που δεν νικήσαμε»

 Εμφανώς απογοητευμένος από την ισοπαλία του ΠΑΣ Γιάννινα στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό, εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής των Ιωαννίνων, Γιάννης Πετράκης. «Μας στεναχωρεί που δεν νικήσαμε»

«Μας στεναχωρεί που δεν νικήσαμε»

 Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχασε πολλές ευκαιρίες για να πάρει το "τρίποντο" (1-1) απέναντι στον Πανθρακικό και μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός των Ιωαννίνων, Γιάννης Πετράκης, εμφανίστηκε απογοητευμένος από το αποτέλεσμα. Παράλληλα, ο 54χρονος προπονητής αναφέρθηκε και στη ρέντα που δεν είχε η ομάδα του στον αγώνα λέγοντας: «Eύχομαι να την έχουμε στα επόμενα και να κερδίσουμε αυτό που δικαιούμαστε». Αναλυτικότερα, όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: -Για το παιχνίδι: «Θέλαμε πάρα πολύ να κερδίσουμε το σημερινό παιχνίδι, πιστεύω ότι έγινε μεγάλη προσπάθεια. Κατά διαστήματα παίξαμε πάρα πολύ καλά, σε δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Είχαμε αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουμε γκολ. Δυστυχώς αν δεν κάνεις τις ευκαιρίες γκολ δεν είναι εύκολο να κερδίσεις. Στην ουσία χωρίς ευκαιρία ο Πανθρακικός με κάποιες κόντρες που έγιναν στη συγκεκριμένη φάση πήρε το θετικό αποτέλεσμα». -Για το αποτέλεσμα: «Μας στενοχωρεί ότι δεν κερδίσαμε, αλλά από την άλλη μεριά η ομάδα έδειξε ότι μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα. Η ρέντα που δεν είχαμε στο σημερινό παιχνίδι, εύχομαι να την έχουμε στα επόμενα και να κερδίσουμε αυτό που δικαιούμαστε. Σήμερα το δικαιούμασταν, αλλά δυστυχώς δεν το καταφέραμε».

 Για το επόμενο παιχνίδι που ακολουθεί σε λίγες μέρες με τον Εργοτέλη: «Όταν παίζεις σύντομα δυο ματς και μ' αυτές τις συνθήκες, παίζει το ρόλο του. Δεν αλλάζει όμως αυτό από εμάς. Με την καλή αποκατάσταση θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και οι άλλες ομάδες στον ίδιο παρονομαστή θα βρεθούν». Για το αν φταίει η ψυχολογία ή κάτι άλλο που ο ΠΑΣ δεν "γυρίζει" εις βάρος του αποτελέσματα: «Δεν ξέρουμε τι συνέβαινε στο παρελθόν, αλλά υπάρχει αρνητική και θετική ρέντα. Δεν συμβαίνει μόνο σ' εμάς αυτό. Πρέπει να αξιολογούμε κάθε κατάσταση με αντικειμενικότητα και να βρίσκουμε τις αιτίες. Μόνο μέσα από τη δουλειά μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα.

Προσπαθούμε κάθε μέρα γι' αυτήν την αλλαγή». Για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες του Ίλιτς και άλλων παικτών και το αν παροτρύνει τους παίκτες να δουλεύουν περισσότερο τις αδυναμίες τους: «Καταρχήν δεν είναι σωστό να συγκεκριμενοποιούμε πράγματα, παίζουμε όλοι μαζί. Σήμερα έχασε κάποιες ευκαιρίες ο Μπράνα, αύριο θα χάσει κάποιος άλλος. Εμείς πιστεύουμε στα παιδιά και την αξία τους. Από πέρυσι βρίσκονται στην ομάδα οι περισσότεροι, αυτοί έκαναν πέρυσι την καλή πορεία με την ομάδα. Θα πρέπει να αξιολογούμε και να αποδεχόμαστε τις καταστάσεις. Σήμερα έχασε τις ευκαιρίες ο Μπράνα, αύριο μπορεί να μας δώσει βαθμούς σε άλλο παιχνίδι. Εμπιστευόμαστε τα παιδιά και κοιτάζουμε μπροστά».

Μάντζιος: «Στόχος η έκτη θέση»

Η κατάκτηση της έκτης θέσης είναι ο στόχος του Πανθρακικού όπως ανέφερε ο Άκης Μάντζιος μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Μάντζιος: «Στόχος η έκτη θέση»
Η κατάκτηση της έκτης θέσης είναι ο στόχος του Πανθρακικού όπως ανέφερε ο Άκης Μάντζιος μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

«Στόχος μας πλέον είναι η έκτη θέση, αφού η παραμονή μας επιτεύχθηκε την περασμένη αγωνιστική κόντρα στον Άρη», ανέφερε –αρχικά- ο προπονητής της ομάδας της Κομοτηνής και συνέχισε:

«Ξέραμε ότι το ματς θα είναι δύσκολο. Αντιμετωπίζαμε μια καλή ομάδα με ποιότητα μπροστά. Ο ΠΑΣ ήθελε τους τρεις βαθμούς για να εξασφαλίσει και τυπικά την παραμονή του. Οι απουσίες που είχαμε μας δυσκόλεψαν με αποτέλεσμα να μην έχουμε και πολλές λύσεις. Παρόλα αυτά και παίζοντας ποδόσφαιρο σε ένα πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο, τα καταφέραμε και πήρε έναν πολύ σημαντικό βαθμό», κατέληξε.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου