ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Στην Ιταλία ο Μήτρογλου


Στην Ιταλία ο Μήτρογλου

25/03/2014
 
 Στο ίδιο θεραπευτικό κέντρο, το οποίο βοήθησε τον Σεμπαστιάν Λέτο να γίνει καλά με το πρόβλημα στο γόνατο, βρίσκεται ο Κώστας Μήτρογλου, όπως αποκαλύπτει η SportDay.

Στην Ιταλία ο Μήτρογλου
Κάθε τρόπο για να επιστρέψει δριμύτερος εν όψει και του Μουντιάλ στη Βραζιλία ψάχνει ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος δεν έχει καταφέρει ακόμα να βρει τα πατήματά του στη Φούλαμ.

Ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο γόνατο του στερεί τη δυνατότητα να βοηθήσει τους «cottagers» στη μάχη που δίνουν για την παραμονή στην Premier League και ενημερώθηκε πως ο Σεμπαστιάν Λέτο που αντιμετώπιζε ανάλογο πρόβλημα βρήκε τον παλιό καλό εαυτό του σε γνωστό θεραπευτικό κέντρο της Ιταλίας.

Όπως γράφει η στήλη «Τρελός του χωριού» της SportDay, ο διεθνής επιθετικός βρίσκεται από τα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας στο συγκεκριμένο ιατρικό κέντρο, ώστε να ξεπεράσει και εκείνος το πρόβλημά του.

Αν και – σύμφωνα με το δημοσίευμα – δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για τη θέση του στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για το Μουντιάλ, όπως ενημερώθηκε από σχετικό τηλεφώνημα που του έγινε.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου