ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

O μιστερ..."δεν παιρνω χαμπαρι" ξαναχτυπα...και απαντες συνεχιζουν να τουμπεκιαζονται..

 O μιστερ..."δεν παιρνω χαμπαρι" ξαναχτυπα...και απαντες συνεχιζουν να τουμπεκιαζονται..

27/03/2014

Αυτο το βραβειο δεν ειναι μονο για τον Βελλη...αυτος το εχει μονιμα...ειναι για ολους εσας που καθεστε και τον κοιτατε δινοντας του ασυ΄λια και ανοχη στα οσα λεει και ισχυριζεται οπου παντα καταληγουν στον Ολυμπιακο...

Αυτο επισης το βραβειο το χαριζω απλοχερα στο http://www.soccerplus.gr/οπου συνεχομενα και με ακριβεια προβαλει οσων ειναι αντι Ολυμπιακοι και εχουν να πουν κατι για να πεταξουν λασπη προσπαθωντας να επιρρεασουν γνωμες και συνειδησεις.

Αφου συνεχιζετε και τον κοιτατε σφυριζοντας αδιαφορα εναν τιμωρημενο καθ υποτροπην δις και τρις και δεν του εχετε αφαιρεσει το δικαιωμα να μπαινει στους αγωνιστικους χωρους και στον Απολλωνα να μην εχετε αφαιρεσει βαθμους για τα οσα ανακοινωνει επισημα η διοικηση του...τοτε, εισαστε τα ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ...ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΤΕ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΝ..

Δεν εχω να πω τιποτε αλλο..εχασε αδικα και με διαμορφωμενο αποτελεσμα ο Ολυμπιακος και ολα καλα και ολα ωραια...και μπορει ο καθε παπαρας να βγαινει και να ισχυριζεται στηριξη του Ολυμπιακου απο την ..κοκκινη παραγκα...ακομη μια φορα θα το πω?

ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΧΤΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ?

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ...

"Θα αιτηθούμε απονομή δικαιοσύνης και ισονομίας από τον... Ολυμπιακό"

  6 Μαρτίου, 2014 19:24
"Θα αιτηθούμε απονομή δικαιοσύνης και ισονομίας από τον... Ολυμπιακό"
Ανακοίνωση με... αποχρώσεις Ξάνθης εξέδωσε το απόγευμα της Τετάρτης (26/03) η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης. Με αυτήν ζητά από τον Χρήστο Πανόπουλο να προσθέσει στη λίστα με τους προς βράβευση διαιτητές και τον Ηλία Σπάθα. Κι από τους διαιτητές στα ματς με ΠΑΟΚ, Πανθρακικό, Εργοτέλη "δώρο" από ένα πέναλτι και μια αποβολή αντιπάλου!
Παράλληλα, προτρέπει στους παίκτες των παραπάνω ομάδων να παίξουν κουρασμένοι κι αδιάφοροι κόντρα στην "Ελαφρά Ταξιαρχία". Μάλιστα, τονίζει πως σε περίπτωση που κάτι τέτοιο δεν συμβεί, τότε θα αιτηθεί απονομή δικαιοσύνης και ισονομίας από τον... Ολυμπιακό στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής της Super League!
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης:
"Κατά αρχάς όσον αφορά την ανακοίνωση της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ, κύριε Πανόπουλε, εσείς φταίτε που παραλείψατε τον αξιότιμο «εργαλείο» κ. Σπάθα από την λίστα σας. Τον είχαμε επισημάνει από τον αγώνα μας με την Καλλονή, δεν θυμάστε; Παρακαλούμε όπως προβείτε αμέσως σε διόρθωση του πίνακα βράβευσης διαιτητών.
Δια της παρούσης, και μετά από όσα συνέβησαν στο θαυμαστό πρωτάθλημα της Superleague εφέτος, αιτούμεθα τα εξής:
Προς τους διαιτητές των αναμετρήσεων μας με ΠΑΟΚ, Πανθρακικό και Εργοτέλη: Αιτούμεθα από τουλάχιστον ένα πέναλτι υπέρ ημών ανά αγώνα, και την αποβολή τουλάχιστον ενός εκ των παικτών των αντιπάλων μας.
Προς τους αντιπάλους μας: Αιτούμεθα να εμφανιστείτε όλως αιφνιδίως πολύ κουρασμένοι και αδιάφοροι.
Τα ως άνω αιτήματα είναι αποκλειστικά και μόνο προς απόδοση ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ και ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ που άλλωστε χαρακτήρισαν το φετινό πρωτάθλημα. Δεν συμφωνείτε; Αν δεν συμφωνήσετε θα μας φέρετε στη δύσκολη θέση να αιτηθούμε την απονομή της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ και της ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ από τον... Ολυμπιακό, στο τελευταίο μας παιγνίδι! (Ε αυτό δεν το περιμένατε, ομολογήστε το!)
Έτσι, για να γελάσουμε και λίγο γιατί η κατάσταση είναι πιο πολύ για γέλια παρά για κλάματα""Η μεγαλύτερη δυσφήμηση του ποδοσφαίρου ήταν η κοινή συνέντευξη Τύπου Μώραλη, Σαρρή"

"Η μεγαλύτερη δυσφήμηση του ποδοσφαίρου ήταν η κοινή συνέντευξη Τύπου Μώραλη, Σαρρή"

  26 Μαρτίου, 2014 19:08

"Η μεγαλύτερη δυσφήμηση του ποδοσφαίρου ήταν η κοινή συνέντευξη Τύπου Μώραλη, Σαρρή"

"Το ποδόσφαιρο, είναι πάρα πολύ… ωραίο και… καθαρό και εμείς βγαίνουμε και το σπιλώνουμε, γι αυτό δεν πάει ο κόσμος στο γήπεδο", είπε με σαφή ειρωνική διάθεση σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο Σταμάτης Βελλής. Με τον μεγαλομέτοχο του Απόλλωνα Σμύρνης να τονίζει ότι "η μεγαλύτερη δυσφήμηση του ποδοσφαίρου ήταν η κοινή συνέντευξη Τύπου Μώραλη, Σαρρή".

Στη συνέντευξή του στον "Arena FM 89,4" ο Σταμάτης Βελλής έριξε βολές κατά του προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή και εναντίον του ομόλογού του της Super League, Γιάννη Μώραλη. Ενώ είπε ότι θα υποβάλει μήνυση κατά του Σαρρή, ξεκαθαρίζοντας πως δεν πρόκειται να τον φιμώσει κανείς όσο είναι στο "τιμόνι" του Απόλλωνα.
Ακόμη, έκανε λόγο για διαιτησίες... εργαλεία, αναφέρθηκε στις ανακοινώσεις του ΠΑΟΚ και στις προθέσεις του να αλλάξει την εικόνα του ποδοσφαίρου στη χώρα. Ενώ, τέλος, απάντησε και στις ανακοινώσεις του Ατρόμητου.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σταμάτη Βελλή στον "Arena FM 89,4":
Για την ΕΠΟ και τους Γιώργο Σαρρή, Γιάννη Μώραλη: "Για τις παραπομπές λέω στην ΠΑΕ να μου κρατάνε λογαριασμό, γιατί έχω μπερδευτεί κι εγώ! Νιώθω… ένοχος, γιατί δυσφημώ το άθλημα. Απολογούμαι υποβάλλοντας υπομνήματα στα οποία υπερασπίζομαι αυτά που είπα, δεν απολογούμαι για να μειωθεί η ποινή μου.
Μου έχουν επιβληθεί αποφάσεις αρκετές χιλιάδες ευρώ ως πρόστιμο και απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο. Για μένα είναι γελοιότητα να δυσφημούμε το άθλημα εμείς, την ώρα που το ίδιο το ΔΣ της ΕΠΟ διώκεται ήδη για κακουργηματικές πράξεις, σας διαβεβαιώνω ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες διώξεις. Η δικαιοσύνη είναι η μόνη μας ελπίδα πλέον.
Μέχρι το τέλος Ιουνίου που θα είμαι ιδιοκτήτης του Απόλλωνα και παράγοντας στο ποδόσφαιρο να τους πείτε ότι αποκλείεται να με φιμώσουν. Τους αγνοώ, γιατί τους θεωρώ ενόχους. Δεν μπορεί ο ένοχος να σε εγκαλεί. Αυτά είναι αδιανόητα. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ δήλωσε ότι δεν ήξερε για τις τιμωρίες του κυρίου Μπέου και για τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου.
Με κατηγορεί σε μήνυση ότι ανέφερα πως είδα τον Μπέο έξω από τα γραφεία της ΕΠΟ για πολλές ώρες, το οποίο δεν αρνήθηκε ο κύριος Μπέος και μετά μπαίνει στη σκέψη μου και ερμηνεύει τις προθέσεις της δήλωσής μου. Εάν έχετε δει ποτέ μήνυση που αφορά καταγγελία γεγονότος, το οποίο αποδέχεται και ο μηνυτής και το ενδιαφερόμενο πρόσωπο, αλλά προχωρεί ο μηνυτής σε δήθεν συνειρμούς, στηρίζοντας εκεί την μήνυση, τότε γελάνε και οι ανακριτές.

Όταν τελειώσει η διαδικασία αυτής της μήνυσης, θα φάει και ο κύριος Σαρρής μια μήνυση για δυσφήμιση και θα αποφασίσει η δικαιοσύνη ποιος έχει δίκιο. Ο κύριος Σαρρής θυμόταν την ποινή του κ. Μπέου για να κάνει την μήνυση. Όταν το στριμώχνουν οι δημοσιογράφοι τα ξεχνάει όλα. Η μεγαλύτερη δυσφήμιση του ποδοσφαίρου ήταν η κοινή συνέντευξη Τύπου Μώραλη, Σαρρή.
Δεν γνώριζε ο κύριος Σαρρής για τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο Άρης, δεν γνώριζε για τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου. Πράγματα που ξέρει και ο… παππούς μου στον τάφο του, ο πρόεδρος τη ΕΠΟ δήλωσε ότι δεν τα γνωρίζει. Μεγαλύτερη αυτογελοιοποίηση δεν υπάρχει. Προφανώς, θα νιώθουν περήφανοι γι' αυτή την συνέντευξη οι άνθρωποι αυτοί, δεν νομίζω ότι καταλαβαίνουν πόσο γελοιοποιούνται, θα νομίζουν ότι τα είπαν καλά

Δεν υπάρχει πιο κάτω. Όλη η Ελλάδα γελάει. Έχω καταθέσει στον εισαγγελέα, υπάρχει μια κινητικότητα, ώστε επιτέλους να αρχίσει να κινείται η δικαιοσύνη προς την κατεύθυνση να ξεσκεπάσει τα πράγματα.

Υπάρχουν οι πλαστές ενημερότητες που είναι απάτη κατά του δημοσίου, όταν ασκηθεί η δίωξη εκεί θα δείτε γέλια, θα δείχνει ο ένας τον άλλον, όχι εσύ τις πήρες, όχι ο άλλος την πήρε. Σύνολο 47 ενημερότητες πλαστές δεν τις πήραν χαμπάρι; Το «δεν ξέρω», «δεν θυμάμαι» το έχει ξεκινήσει ο κύριος Πιλάβιος, ο οποίος μετά βίας θυμόταν το όνομά του".
Για τις πειθαρχικές διώξεις εναντίον του: "Δυσφημώ το ποδόσφαιρο, είναι πάρα πολύ… ωραίο και… καθαρό και εμείς βγαίνουμε και το σπιλώνουμε, γι' αυτό δεν πάει ο κόσμος στο γήπεδο, επειδή μιλάμε! Αυτή είναι η αιτιολογία των παραπομπών μου. Δικαιώνομαι απόλυτα για τις διαπιστώσεις που έκανα.
Εάν προκύψει ότι οι πίνακες διαιτησίας είναι καταρτισμένοι παράνομα, αυτό θα σημαίνει ότι έγινε προσπάθεια να προωθηθούν διαιτητές που ελέγχονται. Εάν αποδειχθεί αυτό, που πιστεύω ότι θα αποδειχθεί, ότι έκανε παρανομίες η ΕΠΟ, θα σημαίνει ότι προφανώς προωθεί τους δικούς της. Μιλούσα για ορισμένες διαιτησίες, τα γνωστά… εργαλεία. Η Ξάνθη έβγαλε μια ανακοίνωση, όλη η Ελλάδα ξέρει αυτές τις διαιτησίες… εργαλεία".
Για τις διαιτησίες και τον Απόλλωνα: "Ο Απόλλων έχει μια μέτρια έως κακή, αγωνιστική πορεία τελευταία και δικαίως βρίσκεται στο γκρουπ των ομάδων που απειλούνται με υποβιβασμό. Όμως, με βάση ακόμη κι αυτή την αγωνιστική του δυνατότητα, μπορεί να παραμείνει σχεδόν σίγουρα στην κατηγορία.
Αρκεί να παίρνει στο γήπεδο αυτά που δικαιούται και να μην παίρνουν οι αντίπαλοι αυτά που δεν δικαιούνται. Άσε με να παλέψω μέσα στο γήπεδο γιατί πιστεύω ότι είμαι καλύτερος από τους αντιπάλους μου. Αν διαβάσετε όλα τα σάιτ και τα πιο σοβαρά, η πιο συνηθισμένη έκφραση που χρησιμοποιούν σχολιάζοντας τον στοιχηματισμό για τα σημερινά (26/03) παιχνίδια είναι «γελάει ο κόσμος, ούτε ο Ολυμπιακός να έπαιζε»".

Για το εάν θεωρεί πως κάνει… επανάσταση: "Δεν θεωρώ ότι κάνω καμία επανάσταση. Λέω ανοιχτά αυτά που λέει όλος ο κόσμος, αλλά κανείς δεν τα λέει φόρα παρτίδα, ή ελάχιστοι τα λένε. Δεν έχω ιδιαίτερα μηνύματα συμπαράστασης από τους ομολόγους μου.
Δεν ξέρω ποιοι είναι βολεμένοι, δεν ξέρω ποιοι δεν θέλουν να ταράξουν την σούπα γιατί έχουν δικές τους αμαρτίες, οι οποίες προφανώς με εκβιαστικούς τρόπους θα ξεσκεπαστούν εάν μιλήσουν. Με την οικονομική κατάσταση και τα προβλήματα που υπάρχουν πολλές ομάδες είναι ενεχυριασμένες στην ΕΠΟ και στην Super League".

Για τις ανακοινώσεις του ΠΑΟΚ: "Διάβασα την ανακοίνωση του ΠΑΟΚ και με βρίσκει σύμφωνο σε πάρα πολλά σημεία. Το βασικό, όμως, είναι να μην φωνάζεις μόνο για την πάρτη σου, να κοιτάξεις τα στραβά του ποδοσφαίρου συνολικά, εάν δεν αλλάξει η εικόνα και δεν αποκατασταθεί η διαφάνεια και η εμπιστοσύνη δεν έχει νόημα.
Ο ΠΑΟΚ δείχνει ξεκάθαρα με τον τρόπο που κινείται ότι θέλει να παίξει ρόλο στην αλλαγή της εικόνας του ποδοσφαίρου, αλλά εάν είναι να μπει ο χαλίφης στη θέση του χαλίφη δεν κάναμε τίποτα. Εάν η πρόθεση του ΠΑΟΚ είναι η καθαρότητα και η ισονομία έχει καλώς. Δεν γνωρίζω τις προθέσεις του ΠΑΟΚ, αλλά ο ΠΑΟΚ έχει τεράστια δύναμη για να πετύχει τη αλλαγή της εικόνας του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Έχει κόσμο φοβερό, ηγέτη σοβαρό, μετρημένο, με οικονομική ισχύ, μια ομάδα από τις τρεις καλύτερες στην Ελλάδα. Τι του λείπει του ΠΑΟΚ; Μόνο η πρόθεση. Εάν απλώς θέλω να εκτοπίσω το κόκκινο και το κάνω μαύρο, δεν κάναμε τίποτα. Δεν είμαι υπέρ κανενός. Είναι αναφανδόν υπέρ εκείνου που θα πείσει ότι βάζει πάνω απ' όλα το όφελος του ποδοσφαίρου.
Με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ δεν έχω κάνει συζητήσεις. Με τον κύριο Βρύζα έχουμε συναντηθεί μια-δυο φορές στην Σούπερ Λιγκ, αλλά συζητήσεις επί του θέματος που αναλύουμε δεν έχουμε κάνει με τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ, όμως, έχει την ισχύ να ηγηθεί μιας προσπάθειας ισονομίας. Αλλιώς ακούν τον ΠΑΟΚ και αλλιώς τον Απόλλωνα".

Για τον φάκελο των υπό εξέταση χειραγωγημένων αγώνων: "Θα έρθουν οι αποδείξεις ενοχής και να δω τότε αυτοί οι κύριοι που ζητούσαν αποδείξεις τι θα λένε. Υπάρχει και το θέμα των χειραγωγημένων αγώνων, δεν ξέρω εάν είναι, ή όχι. Η ΟΥΕΦΑ λέει ότι η εκάστοτε ομοσπονδία πρέπει να κάνει έρευνα και να επιβάλλει κυρώσεις ανεξάρτητα από το ποινικό μέρος.
Εδώ τις δίνουν κατευθείαν στο ποινικό μέρος, ο εισαγγελέας έχει 15.000 υποθέσεις και σοβαρότερες, άρα θα τις βάλει στον πάτο της στοίβας και θα τις εξετάσει μετά από δυο χρόνια. Η ΕΠΟ τις δίνει κατευθείαν το ποινικό κομμάτι, γιατί; Δεν την ενδιαφέρει το θέμα;".
Για την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος εναντίον του: "Μου απάντησε ο κύριος Σπανός, το ΔΣ της ΠΑΕ Ατρόμητος, οι παίκτες του Ατρόμητου, ο Ερασιτέχνης, νομίζω ότι έβγαλαν ανακοίνωση και οι… καθαρίστριες από το Περιστέρι. Εμένα αυτό μου δείχνει αίσθημα ενοχής. Εάν ο άλλος λέει αηδίες, τον αγνοείς και προχωράς.
Προφανώς κάπου… ξεκαρφώθηκαν κι αυτοί. Αντιπαρέρχομαι τις εκφράσεις υβριστικού χαρακτήρα από τον Ατρόμητο. Από το κομμάτι, που λέει ότι είμαι καθοδηγούμενος, βαλτός από άλλον, φαίνεται ότι άλλος την έγραψε την ανακοίνωση του Ατρόμητου, καρφώθηκαν, έπρεπε να το προσέξουν.
Την ανακοίνωση του Ατρόμητου πιστεύω ότι την έγραψε αυτός που είναι στην παρέα του Ατρόμητου. Λέω ότι κάποιος άλλος θέλει να κάνει τον συνειρμό ότι μιλάει ο Απόλλωνας εκ μέρους άλλης ομάδας. Εννοούσαν, προφανώς, ως καθοδηγητή μου τον ΠΑΟΚ, ή τον Παναθηναϊκό, που έχει αντίπαλο ο Ατρόμητος στα πλέι οφ".

Για τη μάχη της σωτηρίας: "Είπα μετά το ματς με τον Πανιώνιο ότι σε δυο συνεχόμενες αγωνιστικές παίχτηκε ο υποβιβασμός, με τα γκολ του Πλατανιά που μέτρησαν και δεν μπήκαν, τα πέναλτι που δεν δόθηκαν στον ΠΑΣ όταν έπαιζε με την Βέροια, τέσσερα πέναλτι νομίζω ήταν, έχουμε χάσει και το μέτρημα, με την ήττα του Ατρόμητου μέσα στην Λειβαδιά, και το δικό μας πέναλτι με τον Πανιώνιο.
Ο συνδυασμός αυτών των αποτελεσμάτων, όταν η παραμονή κρίνεται στον πόντο, μου έστειλε το μήνυμα. Ξέρω απ' αυτά που είδα σε διαιτητικό επίπεδο, ότι εμάς μας έχουν για φούντο. Πολλές συμπάθειες στους κρατούντες, άλλωστε, δεν έχουμε".
Για το μέλλον του στο ποδόσφαιρο: "Όσο υπάρχει αυτή η κατάσταση στο ποδόσφαιρο ΕΠΟ, ΚΕΔ, διαιτητές, εγώ δεν έχω καμία διάθεση να ασχοληθώ. Έχω ξοδέψει περίπου 7.000.000 ευρώ στον Απόλλωνα. Να δώσω τα χρήματα για το ποδόσφαιρο, να τα δώσω, αλλά να τα δώσω για να με κοροϊδεύουν, όχι, δεν δίνω άλλα!
Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει μια πορεία, για μένα το μόνο που μένει να διευκρινίσω, είναι το εάν είναι μια πορεία για να διορθώσει τα κακώς κείμενα ή είναι μια προσπάθεια κατάληψης της εξουσίας για να κάνει τα ίδια.
Εάν αντιληφθώ στο μέλλον ότι άλλαξε το ποδόσφαιρο και τα χρήματα που βάζεις πιάνουν τόπο, τότε μπορεί να αλλάξω άποψη, αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει μέχρι τον Ιούνιο. Άρα αυτό που δήλωσα ότι θα αποχωρήσω τότε, ισχύει. Θα ήθελα να πω να συγκρίνετε τους ισολογισμούς μας με της Καλλονής και της Βέροιας. Με μαγικά είναι στη Super League;".

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: "Ποδοσφαιρικά είμαστε κατώτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ. Βέβαια είμαστε η μόνη ομάδα φέτος που πήρε πόντο στη Τούμπα. Τα μόνα ενθαρρυντικά στοιχεία για τον Απόλλωνα είναι ότι για μας έχει μεγαλύτερη σημασία το παιχνίδι, απ' ό,τι έχει για τον ΠΑΟΚ, άρα στο θέμα πάθους, δύναμης θα έχουμε καλύτερη εικόνα.
Για το ότι ο ΠΑΟΚ προέρχεται από 5 συνεχόμενα εκτός έδρας ματς χωρίς νίκη, κάνω την ευχή να μην τερματιστεί αυτό το σερί στη Ριζούπολη. Το ότι έχουμε πάρα πολύ καλή προϊστορία με τον ΠΑΟΚ στη Ριζούπολη, συν τους πολλούς τιμωρημένους που έχει ο ΠΑΟΚ, αποτελούν για μας στοιχεία στα οποία ποντάρουμε και ελπίζουμε να αντιπαλέψουν την αγωνιστική ανωτερότητα του αντιπάλου".


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου