ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Με αλλαγες ο Μίτσελ στα εναπομειναντα παιχνιδια

Με αλλαγες ο Μίτσελ στα εναπομειναντα παιχνιδια

  25/03/2014
 
 Νέα πρόσωπα σκοπεύει να εμπιστευτεί ο Μίτσελ για τα εναπομείναντα παιχνίδια του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα και τα ματς της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Το… αλλάζει ο Μίτσελ

Το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στη «βασική» ενδεκάδα του Ολυμπιακού, σε σχέση με τα πρόσωπα που χρησιμοποιούσε το τελευταίο διάστημα, εξετάζει σοβαρά ο Μίτσελ.

Εν όψει των τελευταίων ματς για το πρωτάθλημα και τους αγώνες της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Ισπανός τεχνικός έχει «φανερώσει» κάποιες από τις σκέψεις του.

Συγκεκριμένα, εμπιστεύεται όλο και περισσότερο το δίδυμο Εντινγκά – Σάμαρη, με τους δύο παίκτες να βοηθούν στην αμυντική λειτουργία των Πειραιωτών και να οργανώνουν (κυρίως ο δεύτερος) τις επιθέσεις της ομάδας. Ωστόσο, ο Μανιάτης θα παλέψει για να διατηρήσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα.

Στην άμυνα, τώρα, ο 51χρονος προπονητής χρησιμοποίησε στο πρόσφατο ματς με τον Εργοτέλη για 55 λεπτά τον Αβραάμ Παπαδόπουλο και τον Ιβάν Μαρκάνο, έχοντας αφήσει στην Αθήνα τον Μανωλά για να ξεκουραστεί μετά την υπερπροσπάθεια που έκανε στο Μάντσεστερ.

Από εκεί και πέρα, περισσότερο χρόνο συμμετοχής είναι πιθανό να πάρει και ο Σέποβιτς, αφού ο Μίτσελ σκέφτεται να παρατάξει από εδώ και στο εξής τους «ερυθρόλευκους» με σύστημα 4-4-2, δίπλα στον Βαλντές.

Παράλληλα, ο Ισπανός χρησιμοποίησε τους Μέγιερι, Τόρες, Μπονγκ, Παπάζογλου και Μασάντο στην Κρήτη, θέλοντας να στείλει «μήνυμα» σε ορισμένους παίκτες πως δεν έχουν δεδομένη θέση στην ενδεκάδα και πρέπει να τα δίνουν όλα σε κάθε προπόνηση ή αγώνα.

Όσον αφορά τον Σαβιόλα, συνέχισε και χθες το ατομικό του πρόγραμμα και θα προσπαθήσει να είναι έτοιμος για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, κάτι που φανερώνει πως δεν θα μείνει εκτός αποστολής και στο ματς με τον Άρη.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου