ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Με απουσίες στην Τρίπολη

Με απουσίες στην Τρίπολη

25/03/2014
 
 Μικροπροβλήματα αντιμετωπίζουν Πέρες και Φουστέρ και τέθηκαν εκτός αποστολής του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Ανάσες σε Τσόρι, Χολέμπας και Εντινγκά, «μέσα» δύο Νέοι.

Μισός στην Τρίπολη
Πολλές απουσίες θα έχει ο Ολυμπιακός στην αναμέτρηση με τον Αστέρα στην Τρίπολη την Τετάρτη (19:30) για την 31η αγωνιστική. Ο Μίτσελ πέρα από τους τραυματίες Σιόβα και Ιμπαγάσα και τον ανέτοιμο Σαβιόλα, επέλεξε να αφήσει στην Αθήνα για να τους ξεκουράσει/προφυλάξει τους Τσόρι, Χολέμπας και Εντινγκά συνεχίζοντας το rotation για να έχει τους παίκτες του «φρέσκους» εν όψει των ημιτελικών Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ (2 και 16 Απριλίου).

Παράλληλα ενοχλήσεις στο γόνατο λόγω ενός αιματώματος αντιμετωπίζει ο Φουστέρ, ενώ αντίστοιχο πρόβλημα έχει και ο Πέρες, που αμφότεροι έμειναν προληπτικά εκτός προπόνησης και αποστολής.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν δύο μέλη της ομάδας Νέων, ο φορ Βέργος και ο μεσοεπιθετικός Γιάνκοβιτς. Αξίζει να σημειωθεί πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα μεταβούν στην Αρκαδία παραμονή του αγώνα, αλλά αυθημερόν, καθώς θα αναχωρήσουν το πρωί της Τετάρτης.

Αναλυτικά η αποστολή: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Τόρες, Πελέ, Βέργος, Κάμπελ, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Σέποβιτς, Γιάνκοβιτς, Παπάζογλου, Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Σαλίνο, Σάμαρης, Βαλντές.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου