ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Έτοιμος για το 2-0

Έτοιμος για το 2-0


Ο Ολυμπιακός συνέχισε την προετοιμασία του ενόψει Πανιωνίου δίχως προβλήματα. Πανέτοιμοι οι Πειραιώτες ώστε να κάνουν το 2-0 στην ημιτελική σειρά. Ικανοποίηση για την αγωνιστική άνοδο του Κόλινς.

Ο Ολυμπιακός την Πέμπτη (15/5) το βράδυ (21:30, NEΡΙΤ) θα υποδεχθεί στο ΣΕΦ τον Πανιώνιο ώστε να κάνει το 2-0 στην ημιτελική σειρά των playoffs. Οι Πειραιώτες στο πρώτο ματς της σειράς κέρδισαν εύκολα την ομάδα της Νέας Σμύρης με σκορ 78-43, παιχνίδι στο οποίο πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση ο Μάρντι Κόλινς (16π, 3/4τρ, 5ρ, 3ασ).
Από το ερυθρόλευκο στρατόπεδο εκφράζουν την ικανοποίηση τους για την αγωνιστική άνοδο του Μάρντι Κόλινς, ο οποίος από την σειρά με την Ρεάλ Μαδρίτης και μετά έχει ανεβάσει την απόδοση του, όντας χρήσιμος σε κάθε παιχνίδι της ομάδας, προσφέροντας αυτά που πρέπει από τον ρόλο του στο ροτέισον.
Είναι ξεκάθαρο πως ο Μάρντι Κόλινς έχει αποκτήσει καλύτερη ψυχολογία, παίζει μπάσκετ με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, κολλάει σιγά-σιγά στην χημεία της ομάδας, ενώ όπως δήλωσε και ο ίδιος αισθάνεται πλέον και το σώμα του καλύτερα. Άλλωστε, είναι κοινό μυστικό πως όταν ήρθε στην Ελλάδα από την Ιταλία δεν ήταν σε φουλ φόρμα.
Για ακόμη μία μέρα η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού προπονήθηκε στο ΣΕΦ δίχως αγωνιστικά προβλήματα και οι ερυθρόλευκοι θα εμφανιστούν πάνοπλοι στο δεύτερο ματς της σειράς. Στην δωδεκάδα αναμένεται να επιστρέψει και ο Δημήτρης Κατσίβελης, ο οποίος έμεινε εκτός από τον πρώτο αγώνα καθώς μόλις είχε αναρρώσει από τον τραυματισμό του (διάστρεμμα).
Υπάρχει ικανοποίηση για την καλή εμφάνιση κόντρα στον Πανιώνιο και ειδικά για την αμυντική λειτουργία της ομάδας. Ο Ολυμπιακός για ένα ακόμη ματς έπαιξε εξαιρετική άμυνα, αναγκάζοντας τους Νεοσμυρνιώτες να σημειώσουν μόλις 14 (!) πόντους στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες του δοκιμάζουν και ορισμένες νέες τακτικές στο παιχνίδι τους. Είδαμε για παράδειγμα για ορισμένα λεπτά να παίζουν άμυνα ζώνης, ενώ διατήρησαν στο παιχνίδι τους και τις αλλαγές στα σκριν στην άμυνα.
Και στο δεύτερο παιχνίδι της προημιτελικής σειράς ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα συνεχίσει το ροτέισον στο ρόστερ του, μοιράζοντας τον χρόνο συμμετοχής στους παίκτες του. Σκοπός του προπονητικού-τιμ να διατηρήσει φρέσκους τους αθλητές ενόψει της συνέχειας.
Ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:
"Το τμήμα Ακαδημιών του Ολυμπιακού ξεκίνησε δοκιμές για όποιον ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στα αγωνιστικά τμήματα των τμημάτων υποδομής.
Έτη γεννήσεως: 2000-1999-1998-1997.
Οι προπονήσεις γίνονται στο βοηθητικό γήπεδο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.
Δηλώστε συμμετοχή: 210-4833283 Ώρες: 15:00-18:00 καθημερινές και 13:00-16:00 Σαββάτο".


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου