ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Οι τελικοί των Ευρωπαίων

Οι τελικοί των Ευρωπαίων


Η φιναλίστ της Euro League, Βουλιαγμένη υποδέχεται τον κάτοχο του LEN Trophy, Oλυμπιακό την Πέμπτη (15/5, 18.00, live από το Sport24.gr) στον πρώτο τελικό της Α1 Γυναικών.
Σε αντίθεση με τις ανδρικές ομάδες των δύο συλλόγων οι γυναικείες ομάδες της Βουλιαγμένης και του Ολυμπιακού δεν έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους. Επιπλέον η πρόσφατη ιστορία έχει δείξει πως το πλεονέκτημα έδρας δεν μετράει... στο τέλος.

Με αυτά στο μυαλό την Πέμπτη (15/5, 18.00, live από το Sport24.gr) διεξάγεται ο πρώτος τελικός της Α1 Γυναικών στο κολυμβητήριο του Λαιμού ανάμεσα στη Βουλιαγμένη και στον Ολυμπιακό.
Η φιναλίστ της Euro League διεκδικεί το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα με τον Κώστα Δήμου στην τεχνική ηγεσία και 12ο στην ιστορία του γυναικείου τμήματος. . Οι δύο ομάδες μετρούν από μια νίκη στους μεταξύ τους αγώνες φέτος, ενώ η Βουλιαγμένη επικράτησε στο τουρνουά του ΣΕΔΥ στο ξεκίνημα της περιόδου.
Για πρώτη φορά μετά τον τελικό του LEN Trophy ο προπονητής του Ολυμπιακού Χάρης Παυλίδης θα έχει στη διάθεση του την Άλκηστη Αβραμίδου, η οποία έβγαλε το γύψο και ίσως να πάρει χρόνο συμμετοχής. Οι "ερυθρόλευκες" έχουν τέσσερις τίτλους με τελευταίο το 2011 με το ρεσιτάλ της Ίφκε Φαν Μπέλκουμ στο "Παπαστράτειο".
Ο δεύτερος τελικός θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (17/5) στον Πειραιά, ο τρίτος στον Λαιμό τη Δευτέρα (19/5) και αν χρειαστούν πέμπτος και έκτος τελικός θα διεξαχθούν την Παρασκευή (23/5) στον Πειραιά και το Σάββατο (24/5) στον Λαιμό.
Στη συνέχεια οι περισσότερες παίκτριες των δύο ομάδων θα ξεκινήσουν προετοιμασία στην εθνική ομάδα για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.
Θυμίζουμε πως την Παρασκευή (16/5) θα διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας ανάμεσα στον Ηρακλή και στη Γλυφάδα για τις θέσεις 3-4. Το πρώτο παιχνίδι αναβλήθηκε εξαιτίας των προβλημάτων στα κολυμβητήρια της Θεσσαλονίκης.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου